Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.248
Πόντοι
2.306
θα ηταν απασχολημενη  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

να τιμησεις και το Μαρινακι. αξιζει. την εχω παρει κι εγω με πολυ καλες εντυπωσεις. κανουν το ιδιο προγραμμα με Τζεσικα
Γλυφοκωλαδα κάνει η μαρίνα;;

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.459
Πόντοι
41.813
Επισκεψη νωριτερα σημερα.

παρουσες Ευα-Ζωη-Μαρινα-Αλισια-Νικολ-Τζεσικα.  τρεις απασχολημενες,δυο ελευθερες.

επιλογη το στανταρακι μου και συνεχεια στα ενδοτερα  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa1: :pipa1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :wanker: :wanker: :wanker:

ΥΓ καναμε και μασαζ αλλα δεν εχει εικονιδιο να βαλω   :grin: :grin: :grin:
ΥΓ2 επαιξα και τζοκερ μετα  :happy: :happy: :happy:

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Πάλι την μέση σου έχεις ε??  :grin:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.183
Πόντοι
4.365
Επισκεψη νωριτερα σημερα.

παρουσες Ευα-Ζωη-Μαρινα-Αλισια-Νικολ-Τζεσικα.  τρεις απασχολημενες,δυο ελευθερες.

επιλογη το στανταρακι μου και συνεχεια στα ενδοτερα  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa1: :pipa1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :wanker: :wanker: :wanker:

ΥΓ καναμε και μασαζ αλλα δεν εχει εικονιδιο να βαλω   :grin: :grin: :grin:
ΥΓ2 επαιξα και τζοκερ μετα  :happy: :happy: :happy:

Επίσκεψη νωρίτερα.. Όλες ελεύθερες εκτός από Τζέσικα. Έλεος με τη γκαντεμιά μου  :headbaning1:

Chef69

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Κριτικές
4
Like
27
Πόντοι
1
Πέρασμα πριν από 2 ώρες στον 3ο όροφο...παρούσες πολλές κοπέλες, δυστυχώς η Τζέσικα είχε 2 άτομα αναμονή και η Αλίσια ήταν σε πρόγραμμα. Μου έκανε εντύπωση η Νικόλ, πολύ ωραία κοπέλα με απίστευτη κωλάρα, ωραίο στητό βυζάκι και χαμογελαστή, αλλά μέχρι εκεί...στο δωμάτιο δεν δεχόταν φιλιά σε λαιμό και στόμα, δεν δεχόταν δαχτυλάκια, δεν σε άφηνε να γλείψεις στο 69-τραβιόταν και πίπα με προφυλακτικό...η υποδοχή μου την πρότεινε σαν ''ίδιο στυλ με την Τζέσσικα''  :uglystupid: :idiot: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είχα πάρει πρόγραμμα με 60 και ήμουνα σε αναμονη αν μου άρεσε να βαρέσω και 2η φορά με άλλα 20...εννοείται έφυγα τρέχοντας!! Την σφυροκοπούσα δυνατά και αλύπητα , τελείωσα πάνω της (πάλι καλά που το δέχτηκε και αυτό!!) αλλάα...αλλά..
Πολύ ωραία κοπέλα αλλά μέχρι εκεί...Αλίσια και πάλι Αλίσια....

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.614
Πόντοι
4.060
Πέρασμα πριν από 2 ώρες στον 3ο όροφο...παρούσες πολλές κοπέλες, δυστυχώς η Τζέσικα είχε 2 άτομα αναμονή και η Αλίσια ήταν σε πρόγραμμα. Μου έκανε εντύπωση η Νικόλ, πολύ ωραία κοπέλα με απίστευτη κωλάρα, ωραίο στητό βυζάκι και χαμογελαστή, αλλά μέχρι εκεί...στο δωμάτιο δεν δεχόταν φιλιά σε λαιμό και στόμα, δεν δεχόταν δαχτυλάκια, δεν σε άφηνε να γλείψεις στο 69-τραβιόταν και πίπα με προφυλακτικό...η υποδοχή μου την πρότεινε σαν ''ίδιο στυλ με την Τζέσσικα''  :uglystupid: :idiot: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είχα πάρει πρόγραμμα με 60 και ήμουνα σε αναμονη αν μου άρεσε να βαρέσω και 2η φορά με άλλα 20...εννοείται έφυγα τρέχοντας!! Την σφυροκοπούσα δυνατά και αλύπητα , τελείωσα πάνω της (πάλι καλά που το δέχτηκε και αυτό!!) αλλάα...αλλά..
έχεις δίκιο αδερφέ αλισια δαγκωτό δεν είναι εποχές για πειράματα  αφού την Τζέσικα την βρίσκεις σπάνια

aaa1980

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2015
Κριτικές
11
Like
464
Πόντοι
326
και την τελευταια φορά που περασα ήμουν έτοιμος να την παρω(νικολ).. :o :o πιπα με προφυλακτικο μονο?? :idiot: :idiot:
μετα αναρωτιουνται γιατι εχει η τζέσικα τοσο κοσμο..δυστυχως ειχε αναμονη πανω απο μια ώρα με πελατη μεσα και αλλον που ερχοτανε ,το ιδιο και η αλισια  με ψιλοστραβωσε και η σεριφισσα ..και σηκωθηκα και εφυγα.. :- :-και ειχα παει και αποφασισμενος να δοκιμασω πρωτη φορα b2b!! με τζεσικα  :kissass:αλλά ελπίζω next time.. :kneel: :kneel:

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930

αυτο το παραμυθι "κανει το ίδιο προγραμμα με την Αλισια ή Τζεσσικα" παίζει παντα όταν δεν είναι διαθέσιμες αυτες οι 2
το ίδιο μου ειπε και μενα για την Ευα

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.459
Πόντοι
41.813
αυτο το παραμυθι "κανει το ίδιο προγραμμα με την Αλισια ή Τζεσσικα" παίζει παντα όταν δεν είναι διαθέσιμες αυτες οι 2
το ίδιο μου ειπε και μενα για την Ευα

γιατι δε δοκιμαζεις τη Μαρινα που οντως κανει το ιδιο προγραμμα? και κωλο κι απ ολα. δοκιμασμενη και εγγυημενη. αμα δε βαριεσαι εχω βαλει κριτικη με λεπτομερειες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom