black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Πέρασα σήμερα με την Τζέσικα. Ότι και να πω είναι λίγο. Παρούσα ήταν αν δεν κάνω λάθος και η Μόνικα από Στουρνάρη 29.
Πέρασα σήμερα με την Τζέσικα. Ότι και να πω είναι λίγο. Παρούσα ήταν αν δεν κάνω λάθος και η Μόνικα από Στουρνάρη 29.
Ωπα ακολουθησε την Ελενη ?? και κατι μου ελεγε τελευταια φορα που την ειδα !!!
Το κατάστημα τι ωράριο έχει? Σε κάποια στιγμή είχα δει ότι λειτουργούσε και μεταμεσονυχτιες ώρες. Ισχύει ακόμη?
Υποννοω αυτο..που οποιος καταλαβε..καταλαβε..δε θα το συνεχισω..γτ δε θα βγαλει πουθενα..δε νομιζω οτι ειμαι ο μονος που εχει αυτες τις πληροφοριες, απλα παιζει να μη μιλανε οι αλλοι..Υπονοείς κάτι που πρέπει να ξέρουμε τύπε;
Ή είσαι βαλτός να θολώσεις τα νερά;
Υποννοω αυτο..που οποιος καταλαβε..καταλαβε..δε θα το συνεχισω..γτ δε θα βγαλει πουθενα..δε νομιζω οτι ειμαι ο μονος που εχει αυτες τις πληροφοριες, απλα παιζει να μη μιλανε οι αλλοι..
Υποννοω αυτο..που οποιος καταλαβε..καταλαβε..δε θα το συνεχισω..γτ δε θα βγαλει πουθενα..δε νομιζω οτι ειμαι ο μονος που εχει αυτες τις πληροφοριες, απλα παιζει να μη μιλανε οι αλλοι..
Τυπε δεν θα το συνεχισω γτ δεν εχω προσωπικη αποψη επι του θεματος..εννοω να χει συμβει σε μενα..αναφερθηκε τυχαια απο 2 κοπελες του επαγγελματος..μπορει να λενε μλκιες?! πολυ πιθανον..μπορει και οχι..
Ισως ηταν και λαθος μου που εγραψα ο,τι εγραψα..αν και ημουν προσεχτικος στο πως ακριβως εκφραστηκα
Ας κρατησουμε το οτι πρεπει να μαστε ολοι πιο προσεχτικοι στις συνερευσεις μας και τελος..