Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Πέρασα σήμερα με την Τζέσικα. Ότι και να πω είναι λίγο. Παρούσα ήταν αν δεν κάνω λάθος και η Μόνικα από Στουρνάρη 29.

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Πέρασα σήμερα με την Τζέσικα. Ότι και να πω είναι λίγο. Παρούσα ήταν αν δεν κάνω λάθος και η Μόνικα από Στουρνάρη 29.

Ωπα ακολουθησε την Ελενη ?? και κατι μου ελεγε τελευταια φορα που την ειδα !!!

arkad

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
1
Το κατάστημα τι ωράριο έχει? Σε κάποια στιγμή είχα δει ότι λειτουργούσε και μεταμεσονυχτιες ώρες. Ισχύει ακόμη?

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.222
Πόντοι
4.365
Και για όποιον πάει μόνο για Τζέσικα δουλεύει κάθε μέρα πλην Κυριακής

spirit007

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
91
Πόντοι
1
Η Τζεσσικα ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη σε μασαζ..και απο ομορφια και απο υπηρεσιες..
Μακαρι να προσεχε και τον εαυτο της λιγο περισσοτερο..ειναι μικρουλα και δε λεει να καει απο τωρα..

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Υπονοείς κάτι που πρέπει να ξέρουμε τύπε;
Ή είσαι βαλτός να θολώσεις τα νερά;

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Θα τον χάλασε που μουκανε γλυφοκώλι...
Νόμιζε ότι μόνο αυτουνού του ρούφαγε την σούφρα...

spirit007

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
91
Πόντοι
1
Υπονοείς κάτι που πρέπει να ξέρουμε τύπε;
Ή είσαι βαλτός να θολώσεις τα νερά;
Υποννοω αυτο..που οποιος καταλαβε..καταλαβε..δε θα το συνεχισω..γτ δε θα βγαλει πουθενα..δε νομιζω οτι ειμαι ο μονος που εχει αυτες τις πληροφοριες, απλα παιζει να μη μιλανε οι αλλοι..

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.222
Πόντοι
4.365
Υποννοω αυτο..που οποιος καταλαβε..καταλαβε..δε θα το συνεχισω..γτ δε θα βγαλει πουθενα..δε νομιζω οτι ειμαι ο μονος που εχει αυτες τις πληροφοριες, απλα παιζει να μη μιλανε οι αλλοι..

Ρε φίλε δεν παίζουν με αυτά τα θέματα. Αν έχει θέμα υγείας ή αν παίζει ακα το λέμε για να προστατεύθούμε.

Ανάβεις τη φωτιά και λες δεν συνεχίζω???

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Εχει πληροφορίες....
Καποτε ακουσε... Κάπου... Κάποια γκόμενα γαμήθηκε ακάποτα...
Δεν ήθελε πολύ δια της ατόπου κατέληξε στο απολύτως ασφαλές συμπέρασμα ότι πρόκειται για την Τζες....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Απο κανα αλλο μασατζιδικο θαναι...
Η ο νταβατζογκόμενος καμιάς αλλης

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Αν ξέρεις κάτι πρέπει να το αναφέρεις. Η αξιοπιστία βέβαια των όσων θα πεις πάλι θα είναι ένα θέμα προς συζήτηση -αυτό ισχύει όχι μόνο για σένα, αλλά για όλους. Σε κάθε περίπτωση όμως, αν μείνεις στα μισόλογα η μεγάλη πλειοψηφία όσων διαβάζουν το θρεντ, θα συμπεράνει ότι ισχύουν αυτά που λέει ο Χόρχε.

spirit007

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2016
Κριτικές
3
Like
91
Πόντοι
1
Τυπε δεν θα το συνεχισω γτ δεν εχω προσωπικη αποψη επι του θεματος..εννοω να χει συμβει σε μενα..αναφερθηκε τυχαια απο 2 κοπελες του επαγγελματος..μπορει να λενε μλκιες?! πολυ πιθανον..μπορει και οχι..
Ισως ηταν και λαθος μου που εγραψα ο,τι εγραψα..αν και ημουν προσεχτικος στο πως ακριβως εκφραστηκα
Ας κρατησουμε το οτι πρεπει να μαστε ολοι πιο προσεχτικοι στις συνερευσεις μας και τελος..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Τυπε δεν θα το συνεχισω γτ δεν εχω προσωπικη αποψη επι του θεματος..εννοω να χει συμβει σε μενα..αναφερθηκε τυχαια απο 2 κοπελες του επαγγελματος..μπορει να λενε μλκιες?! πολυ πιθανον..μπορει και οχι..
Ισως ηταν και λαθος μου που εγραψα ο,τι εγραψα..αν και ημουν προσεχτικος στο πως ακριβως εκφραστηκα
Ας κρατησουμε το οτι πρεπει να μαστε ολοι πιο προσεχτικοι στις συνερευσεις μας και τελος..

Οπότε μαλακιες εις το τετράγωνο
Κάτι άκουσες από κάποιες δεν το διασταύρωσες,  δεν έχεις άποψη και το μεταφέρεις εδώ.
Επίσης το ότι αυτά τα άκουσες από κοπέλες ανταγωνιστρ ιες της Τζέσικα, αυτό και μόνο αυτό καθιστά τις οποίες φήμες παντελώς αναξιόπιστες, κακόβουλες και ύποπτες
Πάμε παρακάτω λοιπόν γιατί η επιτυχία και ο σούπερ επαγγελματισμος της Τζέσικα έχει ενοχλήσει πολλούς

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1

Παιδιά συνιστώ ψυχραιμία και προσοχή στο τι λέμε και τι μεταφέρουμε. Όλοι ξέρουμε 'οτι ο χώρος είναι πολύ ανταγωνιστικός και ότι η όποια επιτυχία ενοχλεί οπότε αν δεν έχουμε προσωπική εμπειρία και άποψη θα πρέπει να φιλτράρουμε πολύ ότι ακούσαμε πριν το μεταφέρουμε. Ειδικά αν η πηγή της πληροφόρισης είναι "κοπελες του επαγγέλματος" που "τυχαία" ανέφεραν κάτι, ε ας είμαστε και λίγο παραπάνω επιφυλακτικοί  σχετικά με την ειλικρίνεια και τις προθέσεις τους

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
Και κατι ακομα. Σε προσφατο περασμα απο το μαγαζί εθεάθη αντρας μασερ. Φαινεται πως το ροστερ εμπλουτιζεται για ολα τα γουστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom