Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Elenara power, την είχα πελώρια ανάγκη, πριν μέρες την είδα, απλά απίστευτη σε όλα!  :wanker:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Πρεπει να παρω ελεναρα με αλισια μαζι :rockon:

apaixtable

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: :rockon: τα χεις τα διπλα,τα χεις.

Λόγω αδυναμίας εύρεσης κάποιων κυριών (κάποιες δεν απαντούσαν άλλες είχαν ραντεβού στο χρόνο που ήθελα) για την εκτόνωσή μου επέλεξα το συγκεκριμένο κατάστημα.
Πάλι λόγω απουσίας του γνωστού επιτυχημένου ρόστερ (ήταν σε εργασία) επέλεξα την Βύκη. Μάγκες η κυρία δούλεψε μέχρι το 95' έβαλε δύο προσωπικότατα γκολ και το σημειώνω διότι μέσα σε μια ώρα είχα κάτι χρόνια να ρίξω δύο γκολάκια.
Κατ ευχαριστημένος.
Δεν έχασα τα λεφτά μου κάτι που είχα πάθει σε προγενέστερη συνάντηση με άλλη κυρία,  και το ευχαριστήθηκα δεόντως.
Να σημειώσω ότι και στο τρίψιμο (μασαζ) και στο γλύψιμο και στο ......΄η κυρία έλαβε άριστα.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Λόγω αδυναμίας εύρεσης κάποιων κυριών (κάποιες δεν απαντούσαν άλλες είχαν ραντεβού στο χρόνο που ήθελα) για την εκτόνωσή μου επέλεξα το συγκεκριμένο κατάστημα.
Πάλι λόγω απουσίας του γνωστού επιτυχημένου ρόστερ (ήταν σε εργασία) επέλεξα την Βύκη. Μάγκες η κυρία δούλεψε μέχρι το 95' έβαλε δύο προσωπικότατα γκολ και το σημειώνω διότι μέσα σε μια ώρα είχα κάτι χρόνια να ρίξω δύο γκολάκια.
Κατ ευχαριστημένος.
Δεν έχασα τα λεφτά μου κάτι που είχα πάθει σε προγενέστερη συνάντηση με άλλη κυρία,  και το ευχαριστήθηκα δεόντως.
Να σημειώσω ότι και στο τρίψιμο (μασαζ) και στο γλύψιμο και στο ......΄η κυρία έλαβε άριστα.

σωστος ο παιχτης
ανεβαζε κ μια κριτικη με λεπτομεριες αν δεν σου ειναι κοπος

apaixtable

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ μου δεν έχω κάτι άλλο. ήταν μια πολύ καλή εμπειρία που πραγματικά δεν περίμενα. Αυτό νομίζω τα λέει όλα.
Έχω ξαναγράψει για άχρωμες και άοσμες σε αυτό το μαγαζί και πραγματικά περίμενα να αντιμετωπίσω κάτι αυτού του είδους. Τελικά η Βίκη με άφησε έκπληκτο.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Κατ ευχαριστημένος.

φίλε μου όπως ανέφερα κι εγω στην κριτική που ανέβασα, επέλεξα το μαγαζι για τον ίδιο λογο που κι εσυ το έκανες και με την ιδια κυρία

είσαι ακριβης στην περιγραφή σου για την συγκεκριμένη

alex.micro

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ο τυποσ στην εισοδο τησ πολυκατοικιασ τι καπνο φουμαρει΄,μηπωσ ειναι ο θυρωροσ :think:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
ο τυποσ στην εισοδο τησ πολυκατοικιασ τι καπνο φουμαρει΄,μηπωσ ειναι ο θυρωροσ :think:

και τι σε νοιαζει οτι και να ειναι αυτος στο ισογειο???
αυτον θα πηδηξεις???

πανω το καταστημα εχει κοπελες για ολα τα γουστα και πολλα προγραμματα επισης
Ξεχωριζει η καζακα Τζεσικα που ειναι αμασητη
Η μαυρουλα Σαρα που ειναι πολυ ομορφη γυναικα
Η Ελεναρα το επισης αμασητο ρωσομιλφ
και η Βικυ

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
Υπάρχει κανένα στοιχείο για τη Βίκυ? Κάπου άκουσα ότι πρόκειται για τη Βίκυ από τη Ζάνα. Ισχύει?

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137

Να πάρεις!! Εγώ πήρα και τρελλάθηκα. Ένα θα σου πώ. Έγινε αυτό που φανταζόμουνα!! :dancing: :dancing:
Απίστευτη χημεία μεταξύ τους!!
Περισσότερα στην κριτική....

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
 Και  την  Αλισια  σκετη  να  παρεις ,  παλι σαν να εκανες παρτουζα ειναι  :s&m_1: :s&m_1: :rockon: :rockon: :rockon:
  Αυτη  η  εκφυλη  Μιλφαρα   φορτωνει  πολυ καυλα  στο  δωματιο ,και μονη της ποσο μαλλον και με αλλη .
 Παντως   σε οτι  ντουετα  την εχουνε παρει την Αλισια  οι  εμπειροι  τυποι του σαιτ   ειπανε  τα καλυτερα , οποτε  χωσου  jimy  μην το  σκεφτεσαι  καν  :hi: :hi: :hi: :hi:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.634
Πόντοι
41.813
Να πάρεις!! Εγώ πήρα και τρελλάθηκα. Ένα θα σου πώ. Έγινε αυτό που φανταζόμουνα!! :dancing: :dancing:
Απίστευτη χημεία μεταξύ τους!!
Περισσότερα στην κριτική....

Και  την  Αλισια  σκετη  να  παρεις ,  παλι σαν να εκανες παρτουζα ειναι  :s&m_1: :s&m_1: :rockon: :rockon: :rockon:
  Αυτη  η  εκφυλη  Μιλφαρα   φορτωνει  πολυ καυλα  στο  δωματιο ,και μονη της ποσο μαλλον και με αλλη .
 Παντως   σε οτι  ντουετα  την εχουνε παρει την Αλισια  οι  εμπειροι  τυποι του σαιτ   ειπανε  τα καλυτερα , οποτε  χωσου  jimy  μην το  σκεφτεσαι  καν  :hi: :hi: :hi: :hi:

θα τον πεθανετε ρε σεις τον παιχτη.ολο διπλα κανει.ποτε ηταν που πηρε Μαρινα-Αντιγονη.θα το καψει το εργαλειο.

ωραια η κριτικη σου για το διπλο Butts

lost3030

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια  η Βετα ειναι στην υποδοχη?

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
θα τον πεθανετε ρε σεις τον παιχτη.ολο διπλα κανει.ποτε ηταν που πηρε Μαρινα-Αντιγονη.θα το καψει το εργαλειο.

ωραια η κριτικη σου για το διπλο Butts
 Δεν  ανησυχουμε για για  Jimmy , ουτε καν !!!! Το  εργαλειο του Jimmy  ειναι τετραπυρηνο , με διπλη καρτα γραφικων και  φουλ  χαι ντεφινισιο που λεει κι ενας γνωστος μου , παντως καιρου  και ολικης  αλεσεως ,  ευγε σε jimmy  που  σαρωνει τα  διπλα  :rockon: :rockon: :rockon:
 Μαρινες - Jimmy ,  κορασιδια - Jimmy  διπλο  ημιχρονο , διπλο  τελικο , τελος  ο τυπος το ειπε και το κανε  :kneel: :kneel: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.634
Πόντοι
41.813
 Δεν  ανησυχουμε για για  Jimmy , ουτε καν !!!! Το  εργαλειο του Jimmy  ειναι τετραπυρηνο , με διπλη καρτα γραφικων και  φουλ  χαι ντεφινισιο που λεει κι ενας γνωστος μου , παντως καιρου  και ολικης  αλεσεως ,  ευγε σε jimmy  που  σαρωνει τα  διπλα  :rockon: :rockon: :rockon:
 Μαρινες - Jimmy ,  κορασιδια - Jimmy  διπλο  ημιχρονο , διπλο  τελικο , τελος  ο τυπος το ειπε και το κανε  :kneel: :kneel: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ετσι ετσι. εχει διπλο διαφορικο,τραβαει στην ανηφορα... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom