- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
Παλιά γνώριμη...για την Σάρα λές ε?
Ευχαριστώ φίλε698 7736009
Πρεπει να παρω ελεναρα με αλισια μαζι
τα χεις τα διπλα,τα χεις.
Λόγω αδυναμίας εύρεσης κάποιων κυριών (κάποιες δεν απαντούσαν άλλες είχαν ραντεβού στο χρόνο που ήθελα) για την εκτόνωσή μου επέλεξα το συγκεκριμένο κατάστημα.
Πάλι λόγω απουσίας του γνωστού επιτυχημένου ρόστερ (ήταν σε εργασία) επέλεξα την Βύκη. Μάγκες η κυρία δούλεψε μέχρι το 95' έβαλε δύο προσωπικότατα γκολ και το σημειώνω διότι μέσα σε μια ώρα είχα κάτι χρόνια να ρίξω δύο γκολάκια.
Κατ ευχαριστημένος.
Δεν έχασα τα λεφτά μου κάτι που είχα πάθει σε προγενέστερη συνάντηση με άλλη κυρία, και το ευχαριστήθηκα δεόντως.
Να σημειώσω ότι και στο τρίψιμο (μασαζ) και στο γλύψιμο και στο ......΄η κυρία έλαβε άριστα.
Λόγω αδυναμίας εύρεσης κάποιων κυριών (κάποιες δεν απαντούσαν άλλες είχαν ραντεβού στο χρόνο που ήθελα) για την εκτόνωσή μου επέλεξα το συγκεκριμένο κατάστημα.
Πάλι λόγω απουσίας του γνωστού επιτυχημένου ρόστερ (ήταν σε εργασία) επέλεξα την Βύκη. Μάγκες η κυρία δούλεψε μέχρι το 95' έβαλε δύο προσωπικότατα γκολ και το σημειώνω διότι μέσα σε μια ώρα είχα κάτι χρόνια να ρίξω δύο γκολάκια.
Κατ ευχαριστημένος.
Δεν έχασα τα λεφτά μου κάτι που είχα πάθει σε προγενέστερη συνάντηση με άλλη κυρία, και το ευχαριστήθηκα δεόντως.
Να σημειώσω ότι και στο τρίψιμο (μασαζ) και στο γλύψιμο και στο ......΄η κυρία έλαβε άριστα.
ο τυποσ στην εισοδο τησ πολυκατοικιασ τι καπνο φουμαρει΄,μηπωσ ειναι ο θυρωροσ
Πρεπει να παρω ελεναρα με αλισια μαζι
Και την Αλισια σκετη να παρεις , παλι σαν να εκανες παρτουζα ειναιΠρεπει να παρω ελεναρα με αλισια μαζι
Να πάρεις!! Εγώ πήρα και τρελλάθηκα. Ένα θα σου πώ. Έγινε αυτό που φανταζόμουνα!!
Απίστευτη χημεία μεταξύ τους!!
Περισσότερα στην κριτική....
Και την Αλισια σκετη να παρεις , παλι σαν να εκανες παρτουζα ειναι
Αυτη η εκφυλη Μιλφαρα φορτωνει πολυ καυλα στο δωματιο ,και μονη της ποσο μαλλον και με αλλη .
Παντως σε οτι ντουετα την εχουνε παρει την Αλισια οι εμπειροι τυποι του σαιτ ειπανε τα καλυτερα , οποτε χωσου jimy μην το σκεφτεσαι καν
Δεν ανησυχουμε για για Jimmy , ουτε καν !!!! Το εργαλειο του Jimmy ειναι τετραπυρηνο , με διπλη καρτα γραφικων και φουλ χαι ντεφινισιο που λεει κι ενας γνωστος μου , παντως καιρου και ολικης αλεσεως , ευγε σε jimmy που σαρωνει τα διπλαθα τον πεθανετε ρε σεις τον παιχτη.ολο διπλα κανει.ποτε ηταν που πηρε Μαρινα-Αντιγονη.θα το καψει το εργαλειο.
ωραια η κριτικη σου για το διπλο Butts
Δεν ανησυχουμε για για Jimmy , ουτε καν !!!! Το εργαλειο του Jimmy ειναι τετραπυρηνο , με διπλη καρτα γραφικων και φουλ χαι ντεφινισιο που λεει κι ενας γνωστος μου , παντως καιρου και ολικης αλεσεως , ευγε σε jimmy που σαρωνει τα διπλα
Μαρινες - Jimmy , κορασιδια - Jimmy διπλο ημιχρονο , διπλο τελικο , τελος ο τυπος το ειπε και το κανε
ωραια η κριτικη σου για το διπλο Butts