Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
εκει ειναι ρε. αν πας καθημερινη εχει γυρω στις 10 γυναικες.απο πιπινι μεχρι και γκιλφ. τα σαββατοκυριακα που παω εγω πιο λιγες. την περασμενη κυριακη που πηγα ηταν μονο 4.περασα καλα παντως. ξερεις εσυ  ;)

:rockon: :hi:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.770
Πόντοι
216
:rockon: :rockon:

Η προοπτική διπλού με την Αλίσια με βάζει σε πειρασμό!! Είναι γνωστό ότι και οι δύο δεν  έχουν φραγμούς ειδικά στο 2ο μέρος της συνεδρίας (καραφούλ διπλό)!! 

:orchestra:

τελικα παιζουν αυτές οι δυο ντουετο? κανουν λεσβιακα και τετοια μεταξυ τους? ποιος μεγας μυστης ξερει?

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.251
Πόντοι
5.595
Παράθεση από: jimy.m. στις χθες στις 18:36
Τελικα η ελεναρα πηρε μεταγραφη??

ναι θα βρισκεται στο Συγγρου 40-42 καθε Δευτερα, Τριτη και Τεταρτη

Επιβεβαιωνω.... Χθες εκει ηταν... ;)

lecastel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2014
Κριτικές
19
Like
519
Πόντοι
990
Πολύ ησυχία στο θεμα του συγκεκριμένου ελαιοτριβιου...έχουμε κανενα νεο ή καποια νεα κριτικη?
Εχω να περασω με γυναικα παρα πολυ καιρο στο συγκεκριμενο, δλδ πριν την μεγαλη απουσια της Τζεσικας.

Giannis03

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
5
Like
30
Πόντοι
1
Πολύ ησυχία στο θεμα του συγκεκριμένου ελαιοτριβιου...έχουμε κανενα νεο ή καποια νεα κριτικη?
Εχω να περασω με γυναικα παρα πολυ καιρο στο συγκεκριμενο, δλδ πριν την μεγαλη απουσια της Τζεσικας.

Και εγώ πήγα την περίοδο που έλειπε η τζεσικα είχε
μια δεκαριά γυναίκες η μια χειρότερη απ την άλλη
όλες οι γνωστές είχαν φύγει , δεν είναι εποχές για
κασκαντέριλικια δεν ρίχνουν και της τιμές μονο τρως
φόλα και σε πονάει λόγο οτι είναι σεβαστό ποσό πλέον
80-100€

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.943
Πόντοι
2.846
τελικα παιζουν αυτές οι δυο ντουετο? κανουν λεσβιακα και τετοια μεταξυ τους? ποιος μεγας μυστης ξερει?
Ισως  το  καλυτερο  ντουετο  που πηρα τους  τελευταιους  μηνες φιλε Ανανια  :rockon: :rockon: :rockon: !!!! Αν  και δεν  ειμαι τρελος  φαν  των  ντουετων , ειδικα αν δεν ξερω οτι  οι αλλες ειναι  φιλες και γνωριζονται και  καιρο οποτε  εχουν και  χημεια μεταξυ τους και δεν ειναι ποια θα τσακωθει να αρπαξει την τσαπου πρωτη  >:( >:( >:(
 Το  συγκεκριμενο  ντουετο  μου το  προτεινε  φιλος  και εκανα  πολυ καλα τελικα που τον ακουσα , υπηρξε  αψογη συνεργασια  μεταξυ  τους πιπα εναλλαξ διπλη  , γαμησι αγριο και λυσσαλεο , βγαλσιμο καποτας  πιπα απο Τζεσικα  και ξανα  εισοδος  στο  κωλι  της Αλισιας , στο τελος   το τοπιο  θυμιζε εμπολεμη  ζωνη  απ τα πολλα καποτιδια που ηταν πεταμενα στο πατωμα  :s&m_1: :s&m_1: :rockon: :rockon: :rockon:,
  Το  μονο  αρνητικο της συνευρεσης   ηταν  οτι  εκεινη την μερα δεν μου  εδωσε αναλ η Τζεσσικα  που εχω  οργωσει απειρες φορες το  κωλι  της , δεν μπορουσε  λεει διοτι ειχε καποιο  θεμα ο κωλαρινος της  , αλλα δεν χαλαστηκα  διοτι   στο τελος  μου  χαρησαν μια  απιστευτα ωραια  εικονα που ειχα σαν δικη  μου  ιδεα  και " εμπνευση " της στιγμης .....  να  τελειωσω  και στα δυο  στοματακια  τους  ωστε  να μοιρασω τον ζεστο  μου ζωμο και στις δυο , πρωτη η Αλισια τα χοντρα  και τα δευτερα  στην  Τζεσσικα οπου  με στραγγισε με πιπα  μεχρι  τελευταιας σταγονας , πολυ  καλη  εμπειρια  , αν  αντεχει η τσεπη σου  αξιζει  η δοκιμη  για το  συγκεκριμενο  ντουετο , εγω  τουλαχιστον  για το  συγκεκριμενο  ντουετο  στο  προτεινω ασυζητητι  φιλε μου ανανια ,  αν εχεις ορεξη  και σε περνει  απλα  καντο  :hi: :hi: :hi: :hi:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.634
Πόντοι
41.813
Ισως  το  καλυτερο  ντουετο  που πηρα τους  τελευταιους  μηνες φιλε Ανανια  :rockon: :rockon: :rockon: !!!! Αν  και δεν  ειμαι τρελος  φαν  των  ντουετων , ειδικα αν δεν ξερω οτι  οι αλλες ειναι  φιλες και γνωριζονται και  καιρο οποτε  εχουν και  χημεια μεταξυ τους και δεν ειναι ποια θα τσακωθει να αρπαξει την τσαπου πρωτη  >:( >:( >:(
 Το  συγκεκριμενο  ντουετο  μου το  προτεινε  φιλος  και εκανα  πολυ καλα τελικα που τον ακουσα , υπηρξε  αψογη συνεργασια  μεταξυ  τους πιπα εναλλαξ διπλη  , γαμησι αγριο και λυσσαλεο , βγαλσιμο καποτας  πιπα απο Τζεσικα  και ξανα  εισοδος  στο  κωλι  της Αλισιας , στο τελος   το τοπιο  θυμιζε εμπολεμη  ζωνη  απ τα πολλα καποτιδια που ηταν πεταμενα στο πατωμα  :s&m_1: :s&m_1: :rockon: :rockon: :rockon:,
  Το  μονο  αρνητικο της συνευρεσης   ηταν  οτι  εκεινη την μερα δεν μου  εδωσε αναλ η Τζεσσικα  που εχω  οργωσει απειρες φορες το  κωλι  της , δεν μπορουσε  λεει διοτι ειχε καποιο  θεμα ο κωλαρινος της  , αλλα δεν χαλαστηκα  διοτι   στο τελος  μου  χαρησαν μια  απιστευτα ωραια  εικονα που ειχα σαν δικη  μου  ιδεα  και " εμπνευση " της στιγμης .....  να  τελειωσω  και στα δυο  στοματακια  τους  ωστε  να μοιρασω τον ζεστο  μου ζωμο και στις δυο , πρωτη η Αλισια τα χοντρα  και τα δευτερα  στην  Τζεσσικα οπου  με στραγγισε με πιπα  μεχρι  τελευταιας σταγονας , πολυ  καλη  εμπειρια  , αν  αντεχει η τσεπη σου  αξιζει  η δοκιμη  για το  συγκεκριμενο  ντουετο , εγω  τουλαχιστον  για το  συγκεκριμενο  ντουετο  στο  προτεινω ασυζητητι  φιλε μου ανανια ,  αν εχεις ορεξη  και σε περνει  απλα  καντο  :hi: :hi: :hi: :hi:

ωραια η περιγραφη της εμπειριας σου συναγωνιστη,αλλα οι προηγουμενοι μιλουσαν για το διπλο Ελενης-Αλισιας. αν πατησεις προς τα πισω τις παραθεσεις θα το δεις

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ωραια η περιγραφη της εμπειριας σου συναγωνιστη,αλλα οι προηγουμενοι μιλουσαν για το διπλο Ελενης-Αλισιας. αν πατησεις προς τα πισω τις παραθεσεις θα το δεις

:rockon: :hi:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.634
Πόντοι
41.813
μετα το Πασχα ρε.εγκρατεια τωρα. :grin: εγω το τελευταιο το εριξα την Κυριακη προχθες
[/quote

κ να θελω δουλευω φουλ μεχρι 5 μαη

:new_shocked: :new_shocked:  θα σε σκεφτομαι φιλε οταν γυριζω τα κοκορετσια και τα αρνια. εγω φευγω Παρασκευη και γυρναω την επομενη Πεμπτη  :grin: :grin: :grin: :grin:

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Το δίδυμο έχει αρχίσει τα διπλά και από ότι έμαθα υπάρχει καλή χημεία!!  :dancing: :dancing:

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
Eγώ πάντως που πέρασα με Ελενάρα μου πρότεινε με Τζέσσικα επειδή είναι κι ομοεθνείς φαντάζομαι, αλλά απ'ότι μου πε αυτή δεν έχει κανένα πρόβλημα κάνει μ'όποια γουστάρεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom