Ισως το καλυτερο ντουετο που πηρα τους τελευταιους μηνες φιλε Ανανια
!!!! Αν και δεν ειμαι τρελος φαν των ντουετων , ειδικα αν δεν ξερω οτι οι αλλες ειναι φιλες και γνωριζονται και καιρο οποτε εχουν και χημεια μεταξυ τους και δεν ειναι ποια θα τσακωθει να αρπαξει την τσαπου πρωτη >
>
>
Το συγκεκριμενο ντουετο μου το προτεινε φιλος και εκανα πολυ καλα τελικα που τον ακουσα , υπηρξε αψογη συνεργασια μεταξυ τους πιπα εναλλαξ διπλη , γαμησι αγριο και λυσσαλεο , βγαλσιμο καποτας πιπα απο Τζεσικα και ξανα εισοδος στο κωλι της Αλισιας , στο τελος το τοπιο θυμιζε εμπολεμη ζωνη απ τα πολλα καποτιδια που ηταν πεταμενα στο πατωμα
,
Το μονο αρνητικο της συνευρεσης ηταν οτι εκεινη την μερα δεν μου εδωσε αναλ η Τζεσσικα που εχω οργωσει απειρες φορες το κωλι της , δεν μπορουσε λεει διοτι ειχε καποιο θεμα ο κωλαρινος της , αλλα δεν χαλαστηκα διοτι στο τελος μου χαρησαν μια απιστευτα ωραια εικονα που ειχα σαν δικη μου ιδεα και " εμπνευση " της στιγμης ..... να τελειωσω και στα δυο στοματακια τους ωστε να μοιρασω τον ζεστο μου ζωμο και στις δυο , πρωτη η Αλισια τα χοντρα και τα δευτερα στην Τζεσσικα οπου με στραγγισε με πιπα μεχρι τελευταιας σταγονας , πολυ καλη εμπειρια , αν αντεχει η τσεπη σου αξιζει η δοκιμη για το συγκεκριμενο ντουετο , εγω τουλαχιστον για το συγκεκριμενο ντουετο στο προτεινω ασυζητητι φιλε μου ανανια , αν εχεις ορεξη και σε περνει απλα καντο