ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.208
- Πόντοι
- 5.006
δεν πιστευω να ειναι του γουστου σου ε?
δεν πιστευω να ειναι του γουστου σου ε?
αρβυλα οπως ειπε κι ο συναγωνιστης πιο πριν. πηγα εγω σημερα. μια χαρα λειτουργει το μαγαζι.τιμηθηκε η Τζεσικα(ποια αλλη?)
..και για οσους τους ενδιαφερει υπαρχει ακομα και <<αρσενικος μασερ>> στο εμψυχο υλικο του μαγαζιου. για ολα τα γουστα
Πηρα Νικολ χτες στο πρόγραμμα των 80, μια που για τη Τζέσικα γινοταν λαικο προσκύνημα.
Ασχημοπαπο με σφιχτο πετιτ κορμι, πιπιετο για συγχαρητηρια, γαμησι ουδετερο, μασαζ επικο.
Εφαγε σπερμα δις με υπομονη και χαρα. Τιμα το μισθο της το Αλβανακι.
και γω προχθες περασα για τζεσικα αλλα ηταν μεσα ρωτησα για ραντεβου και μου ειπαν πως δε λειτουργουν ετσι
ναι ρε φιλος αλλα αν σε προλαβει καποιος αλλος μονο τζεσικα αξιζει κει
λαος και κολωνακι για τζεσυτην εχω και εγω απωθημενο θα προσπαθησω το ερχομενο σαββατο να την πετυχω
λαος και κολωνακι για τζεσυ
μπορεις να πας να σου πει πως τελιωνει σε μιση ωρα και να κατσεις να περιμενεις?? η υπαρχει θεμα σε τοση ωρα αναμονή??τα ραντεβου τα κοψανε εδω κι ενα χρονο περιπου.μπορεις να παρεις τηλ να ρωτησεις τι ωρα τελειωνει και να πας 10 λεπτα πιο νωρις. ;) εγω ετσι κανω παντα.
μπορεις να πας να σου πει πως τελιωνει σε μιση ωρα και να κατσεις να περιμενεις?? η υπαρχει θεμα σε τοση ωρα αναμονή??