Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
40
Like
1.949
Πόντοι
5.220
Η ξυνή η σεριφισα έφυγε ;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
Η Σοφία η μιλφαρα που τα κάνει όλα είναι εκεί αυτές τις μέρες;
Την ειδε κανείς;

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Πέρασα χτες από το Συγγρού 40-42 για τη Μαρίνα προφανώς. Δυστυχώς έγινε σκηνικό στο μαγαζί εκείνη την ώρα. Πολλές φωνές από την υποδοχή. Πολύς εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα. Αναρωτιέται κανείς πώς δουλεύουν οι κοπέλες, και γιατί να έρχονται οι πελάτες?

Πραγματικά, η Μαρίνα μού είπε ότι έκανε υπομονή ένα χρόνο με αυτή την κατάσταση, μήπως και αλλάξει κάτι. Δεν άλλαξε, και μού ανακοίνωσε ότι σταματάει από το Συγγρού 40-42. Δεν θα ξαναπάει πλέον.

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.035
Πόντοι
361
Πέρασα χτες από το Συγγρού 40-42 για τη Μαρίνα προφανώς. Δυστυχώς έγινε σκηνικό στο μαγαζί εκείνη την ώρα. Πολλές φωνές από την υποδοχή. Πολύς εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα. Αναρωτιέται κανείς πώς δουλεύουν οι κοπέλες, και γιατί να έρχονται οι πελάτες?

Πραγματικά, η Μαρίνα μού είπε ότι έκανε υπομονή ένα χρόνο με αυτή την κατάσταση, μήπως και αλλάξει κάτι. Δεν άλλαξε, και μού ανακοίνωσε ότι σταματάει από το Συγγρού 40-42. Δεν θα ξαναπάει πλέον.
Αγαπητέ την είδηση της χρονιάς βγάζεις... Πραγματικά τους χρειάζεται αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που το λέει Μαρίνα...Θα τους πονέσει πραγματικά να πάει κ σε "κοντινό ανταγωνισμό" αν όντως το πράξει

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.791
Πόντοι
11.096
Όσο καιρό ήταν υποδοχή ή Κ. Αλεξάνδρα μία εβδομάδα μέ δέκα ημέρες στο περίπου μία χαρά ήταν όλα, καί ραντεβού έκλεινε κάνεις άνετα καί κόσμος άρχισε να πηγαίνει ξανά πού κάποιοι είχαν νά φανούν αρκετό καιρό ειδικά παλιοί πελάτες πού έκαναν πάλι τήν εμφάνιση τούς, καί τά κορίτσια ήταν οκ μέ τήν επιστροφή πελατών.

Τι το άλλαξαν πάλι..... δέν το Κατάλαβενω.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.247
Πόντοι
2.306
Περίεργο πάντως..
Η Μαρίνα ήταν σαν μόνιμη εκεί.. Ελπίζω να παει κάπου που να μπορούμε να τη βρούμε.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Αγαπητέ την είδηση της χρονιάς βγάζεις... Πραγματικά τους χρειάζεται αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που το λέει Μαρίνα...Θα τους πονέσει πραγματικά να πάει κ σε "κοντινό ανταγωνισμό" αν όντως το πράξει
Ναι! Το είχε πει πολλές φορές η Μαρίνα. αλλά φαίνεται ότι το ποτήρι ξεχείλισε. Έτσι την είδα εγώ. Αυτή την εντύπωση μού έδωσε.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.791
Πόντοι
11.096
Καί δέν είναι μόνο ή Μαρίνα πού δυσανασχετεί μέ όλη αυτήν τήν κατάσταση.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Όντως το είχε ξαναπεί ότι θα φύγει από το 40-42. Και νόμιζα ότι θα είχε σταματήσει και νωρίτερα. Και μάλιστα την είχα ρωτήσει γιατί δεν είχε φύγει, και με εντυπωσίασε η απάντηση της. Μού είχε πει ότι στη ζωή δίνουμε ευκαιρίες. Πάντα δίνουμε 2η ευκαιρία. Και κάνουμε υπομονή και περιμένουμε μήπως αλλάξει κάτι. Αυτά μού είχε πει πιό παλιά.

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.035
Πόντοι
361
Καί δέν είναι μόνο ή Μαρίνα πού δυσανασχετεί μέ όλη αυτήν τήν κατάσταση.
Ναι αλλά αυτή μόνη της μπορεί να"φτιάξει" το νέο χώρο που θα πάει κ ταυτόχρονα να "πονέσει" όσο τίποτα το παλιό μαγαζί. Οι υπόλοιπες που θα μείνουν, απλά θα πανηγυρίζουν με τη φυγή της. Πάντως για εμένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης έχει κ η Μαρίνα για ότι ζήσαμε κ εμείς κ αυτή .Το είχε βιώσει κ στο άλλο μαγαζί κ το επέτρεψε κ εδώ. Ακόμα την θυμάμαι να μου λέει ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά κ θα έχει δυνατότητα ο οποιοσδήποτε να την βρει, ότι τα ραντεβού θα τηρούνται κλπ κλπ...

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.791
Πόντοι
11.096
Ναι αλλά αυτή μόνη της μπορεί να"φτιάξει" το νέο χώρο που θα πάει κ ταυτόχρονα να "πονέσει" όσο τίποτα το παλιό μαγαζί. Οι υπόλοιπες που θα μείνουν, απλά θα πανηγυρίζουν με τη φυγή της. Πάντως για εμένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης έχει κ η Μαρίνα για ότι ζήσαμε κ εμείς κ αυτή .Το είχε βιώσει κ στο άλλο μαγαζί κ το επέτρεψε κ εδώ. Ακόμα την θυμάμαι να μου λέει ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά κ θα έχει δυνατότητα ο οποιοσδήποτε να την βρει, ότι τα ραντεβού θα τηρούνται κλπ κλπ...
Αγαπητέ φίλε καί συναγωνιστή όπου και νά πάει ή Μαρίνα καί ή κάθε Μαρίνα τά ραντεβού θά τά έχουν γιατί πολύ απλά δουλεύει φουλ το κινητό....:wink:

Όσον αφορά το ότι μπορεί ή θά μπορεί νά τήν βρει ο οποιοσδήποτε καί θά είναι διαφορετικά τά πράγματα αυτό είναι λιγάκι χλωμό, είπαμε το κινητό δουλεύει φουλ.... καί συνέχεια μέ ότι συνεπάγεται αυτό.

Όπως επίσης γιατί δέν φεύγει κάποια κοπέλα παίζουν ρόλο καί άλλοι παράγοντες.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Νομίζω ότι αλλιώς πρέπει να το προσεγγίσουμε. Δλδ έδωσε ευκαιρίες ξαναγυρνώντας στο 42. Και έχει υπομονή. Εκείνη ήταν πιστή στις ιδέες της. Το ότι δεν αξιοποιήθηκαν οι ευκαιρίες δεν είναι δική της ευθύνη. Αυτά έχω καταλάβει εγώ. Αφού φαίνεται ότι δεν έχει υιοθετήσει τη λογική της "επιβολής" που υπονοείς (εάν σε κατάλαβα δλδ καλά),
Τέλος πάντων η κοπέλα έδωσε ευκαιρίες, όπως ακριβώς πίστευε. Τώρα θα δούμε το μέλλον. Τα υπόλοιπα είναι απλώς εκτιμήσεις που στέλνουμε με τα ποστ.

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.035
Πόντοι
361
Νομίζω ότι αλλιώς πρέπει να το προσεγγίσουμε. Δλδ έδωσε ευκαιρίες ξαναγυρνώντας στο 42. Και έχει υπομονή. Εκείνη ήταν πιστή στις ιδέες της. Το ότι δεν αξιοποιήθηκαν οι ευκαιρίες δεν είναι δική της ευθύνη. Αυτά έχω καταλάβει εγώ. Αφού φαίνεται ότι δεν έχει υιοθετήσει τη λογική της "επιβολής" που υπονοείς (εάν σε κατάλαβα δλδ καλά),
Τέλος πάντων η κοπέλα έδωσε ευκαιρίες, όπως ακριβώς πίστευε. Τώρα θα δούμε το μέλλον. Τα υπόλοιπα είναι απλώς εκτιμήσεις που στέλνουμε με τα ποστ.
Δεν θα το έλεγα επιβολή αλλά θεωρώ ότι πλέον το έχει κερδίσει να μπορεί να διεκδικήσει πράγματα που άλλες σημαντικά υποδεέστερες απαιτούν καιρό τώρα. Και δεύτερη ευκαιρία δίνουμε σε κάτι που πραγματικά αξίζει...

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.035
Πόντοι
361
Μη νομίζεις ότι τα ραντεβού κλείνονται μόνο από την Μαρίνα με το κινητό. Από αρκετά παλαιότερα, για παράδειγμα στην πρώτη θητεία της Μονικας στο μαγαζί , την θυμάμαι να κλαίει για την επιβολή πελατών που την έκλειναν όλη μέρα , απλά κ μόνο για να μην κάνει ραντεβού με άλλον... Φαντάσου η Μαρίνα...

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
Αγαπητέ φίλε καί συναγωνιστή όπου και νά πάει ή Μαρίνα καί ή κάθε Μαρίνα τά ραντεβού θά τά έχουν γιατί πολύ απλά δουλεύει φουλ το κινητό....:wink:

Όσον αφορά το ότι μπορεί ή θά μπορεί νά τήν βρει ο οποιοσδήποτε καί θά είναι διαφορετικά τά πράγματα αυτό είναι λιγάκι χλωμό, είπαμε το κινητό δουλεύει φουλ.... καί συνέχεια μέ ότι συνεπάγεται αυτό.

Όπως επίσης γιατί δέν φεύγει κάποια κοπέλα παίζουν ρόλο καί άλλοι παράγοντες.
Ετσι ειναι τα πραγματα οπως τα λες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom