Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Θέλεις να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος σε αυτά που λες?
Ποιες είναι οι ιδέες που δεν υλοποίηθηκαν και πιο είναι το πρόβλημα γι αυτήν?
Διαβάζω ότι οποίος ήθελε να την δει συμπεριλαμβανομένου έσου αν δεν κάνω λαθος κλείνετε τα ραντεβου απ ευθείας μαζί της. Κάποιοι τυχεροί σε ώρες που δεν είχε ραντεβου την βρίσκανε διαθέσιμη.
Πέραν της συμπεριφοράς της τσατσάς και πιθανής φασαρίας για κάποιους ηταν κατι άλλο?

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Θέλεις να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος σε αυτά που λες?
Ποιες είναι οι ιδέες που δεν υλοποίηθηκαν και πιο είναι το πρόβλημα γι αυτήν?
Διαβάζω ότι οποίος ήθελε να την δει συμπεριλαμβανομένου έσου αν δεν κάνω λαθος κλείνετε τα ραντεβου απ ευθείας μαζί της. Κάποιοι τυχεροί σε ώρες που δεν είχε ραντεβου την βρίσκανε διαθέσιμη.
Πέραν της συμπεριφοράς της τσατσάς και πιθανής φασαρίας για κάποιους ηταν κατι άλλο?
Τεντεν εάν αναφέρεσαι σε μένα.

Θα πω τη δική μου εμπειρία. Τη Μαρίνα την πρωτογνώρισα όταν την πέτυχα στην τύχη με κενό. Στη συνέχεια, άλλοτε ήταν διαθέσιμη και άλλοτε όχι. Ραντεβού δεν είχα δοκιμάσει, καθώς μού λέγανε στην υποδοχή ότι δεν κλείνανε. Κάποια στιγμή προς έκπληξη μου έτυχε να κλείσω 1 ή 2 φορές, ούτε που θυμάμαι πώς έγινε τότε! Και μετά πάλι τα ίδια. Τα σταθερά να μην απαντάνε, ή να μου το κλείνουν, φωνές και νεύρα αδικαιολόγητα και κλιμακούμενα με την πάροδο του χρόνου, απότομες συμπεριφορές, κτλ. Να μην τα πολυλογώ, επειδή είδα ότι η κατάσταση πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, πήρα το νούμερο της και συνεννοήθηκα μαζί της κάποιες φορές. Προφανώς και δεν θα έχει δώσει τον αριθμό της σε όλη την Αθήνα, αλλά μόνο σε λίγους εκτιμώ. Στην πραγματικότητα μπελάς είναι να χτυπάει κάθε λίγο ένα κινητό.

Προσωπικά ξέρω ότι όταν ένας επαγγελματίας έχει ζήτηση, καθυστερεί πολύ να δώσει ραντεβού. Το έχω ζήσει με γιατρούς, τεχνίτες, εργολάβους, δικηγόρους, κτλ. Το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις δουλειές. Άρα και εδώ.

Η Μαρίνα είναι εργαζόμενη στο μαγαζί, και όχι ιδιοκτήτρια. Άρα δεν νομίζω ότι δεν μπορούσε να επιβάλει κάτι. Προτάσεις υποθέτω θα έκανε για να τακτοποιηθούν οι δυσλειτουργίες, όπως θα έκανε κάποιος σε οποιαδήποτε δουλειά. Υποθέτω ότι αυτό εννοούσε όταν είπε για ευκαιρίες. Δεν ξέρω κιόλας. Δεν είμαι μέσα στο μυαλό της.

Δεν είναι τίποτα σοφίες αυτά που λέω. Κοινή λογική είναι.

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Ησυχία έχει εδώ και αρκετές ημέρας στο Συγγρού 40-42 … υπάρχει γνώση κάποιας εξέλιξης με το αναφερόμενο πρόβλημα στο μαγαζί ? Υπάρχει κάποια εξέλιξη με την Μαρίνα ή όλα μέλι γάλα ? Καλημέρα …

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.794
Πόντοι
11.096
Ησυχία έχει εδώ και αρκετές ημέρας στο Συγγρού 40-42 … υπάρχει γνώση κάποιας εξέλιξης με το αναφερόμενο πρόβλημα στο μαγαζί ? Υπάρχει κάποια εξέλιξη με την Μαρίνα ή όλα μέλι γάλα ? Καλημέρα …
Γενικά έχει ησυχία εδώ καί αρκετό καιρό το ίδρυμα, καί όχι μόνο λόγο τής μαρίνας.
Ίδιοι και ίδιοι πελάτες πάνε, οι περισσότεροι είναι οι σταθεροί, ανανεώσεις στο ρόστερ καμία ουσιαστική, για τήν υποδοχή τά έχουμε πεί.....
Μία ωραία αλλαγή ήταν ή Κ. Αλεξάνδρα στήν υποδοχή.
Κατά τά αλλά... το κινητό δουλεύει καλά... :cool2:

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.277
Πόντοι
2.257
Καλησπέρα φίλε. Σημερινό πέρασμα επί τούτου. Ανοίγει η πόρτα και η κυρία της υποδοχής με περνάει αριστερά, κάθεται στο γραφείο της (το οποίο διαθέτει και μικρόφωνο, δεν γνωρίζω αν το έχετε παρατηρήσει όλοι) και καθώς της εξήγησα οτι είχα πάει να επισκεφθώ τη Μαρίνα, κατέβασε σιγά σιγά τα γυαλιά της, κούνησε το κεφάλι της συγκαταβατικά και μου είπε κοιτώντας το έδαφος: Πολύ δύσκολο αυτό κύριε. Περάστε από βδομάδα και βλέπουμε...

Αισθάνθηκα σαν Ινδιάνος του Εμφυλίου που πήγε να αιτηθεί δανείου από Αμερικανό τραπεζίτη. Δεν πάμε καλά μου φαίνεται.

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
Καλησπέρα φίλε. Σημερινό πέρασμα επί τούτου. Ανοίγει η πόρτα και η κυρία της υποδοχής με περνάει αριστερά, κάθεται στο γραφείο της (το οποίο διαθέτει και μικρόφωνο, δεν γνωρίζω αν το έχετε παρατηρήσει όλοι) και καθώς της εξήγησα οτι είχα πάει να επισκεφθώ τη Μαρίνα, κατέβασε σιγά σιγά τα γυαλιά της, κούνησε το κεφάλι της συγκαταβατικά και μου είπε κοιτώντας το έδαφος: Πολύ δύσκολο αυτό κύριε. Περάστε από βδομάδα και βλέπουμε...

Αισθάνθηκα σαν Ινδιάνος του Εμφυλίου που πήγε να αιτηθεί δανείου από Αμερικανό τραπεζίτη. Δεν πάμε καλά μου φαίνεται.
Δουλευουν τα ραντρβου στους καλους πελατες.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.335
Πόντοι
5.595
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Δουλευουν τα ραντρβου στους καλους πελατες.
Για να γίνει κάποιος καλός πελάτης πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία να γίνει πρώτα πελάτης … έτσι δεν είναι ?? Αν τρώει συνέχεια πόρτα δεν θα γίνει ποτέ !! Ας αφήσει και η Μαρίνα κάποιο ελεύθερο ραντεβού για τους free landers μήπως και αυτοί βρουν μια ευκαιρία . Ευρώ δίνουν και οι μεν και οι δε

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736

Το μικρόφωνο το έχω δει στις πολύ λίγες επισκέψεις .. και αυτό που σου είπε ήταν άστοχο και ασεβές ! Έπρεπε να σου πει να σου κλείσει ραντεβού και όχι έλα από βδομάδα ..,
Πριν καιρό έγραψα μποϋκοτάζ για να καταλάβουν και να μάθουν να σέβονται , αλλά …

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.277
Πόντοι
2.257
Το μικρόφωνο το έχω δει στις πολύ λίγες επισκέψεις .. και αυτό που σου είπε ήταν άστοχο και ασεβές ! Έπρεπε να σου πει να σου κλείσει ραντεβού και όχι έλα από βδομάδα ..,
Πριν καιρό έγραψα μποϋκοτάζ για να καταλάβουν και να μάθουν να σέβονται , αλλά …
100%.

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
Για να γίνει κάποιος καλός πελάτης πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία να γίνει πρώτα πελάτης … έτσι δεν είναι ?? Αν τρώει συνέχεια πόρτα δεν θα γίνει ποτέ !! Ας αφήσει και η Μαρίνα κάποιο ελεύθερο ραντεβού για τους free landers μήπως και αυτοί βρουν μια ευκαιρία . Ευρώ δίνουν και οι μεν και οι δε
Αν δεν εδινε κωλο τζαμπα δεν ειναι σιγουρο οτι θα ειχε τοσο περαση.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Αν δεν εδινε κωλο τζαμπα δεν ειναι σιγουρο οτι θα ειχε τοσο περαση.
χαχαχαχα
τυπε πρωτα σκεφτομαστε και μετα μιλαμε
για διαβασε ξανα αυτο που εγραψες
αληθεια το πιστευεις;;;

παρτο κι αλλιως
κι οι άλλες το δινουν τσαμπα
αλλα Μαρινα δεν ειναι

• Like
Αντιδράσεις: antep
Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
ακυρο ναι
πικρο ναι

αστοχο/ασεβες;;;;; πως να κλεισει αφου ηταν γεματη;;;;;

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
χαχαχαχα
τυπε πρωτα σκεφτομαστε και μετα μιλαμε
για διαβασε ξανα αυτο που εγραψες
αληθεια το πιστευεις;;;

παρτο κι αλλιως
κι οι άλλες το δινουν τσαμπα
αλλα Μαρινα δεν ειναι
Εξυπνουλη,εγω την ξερω απο την εποχη που δεν ηταν τιποτα μπροστα στην τζες! Για πες εσυ γι την μαρινα που δε ξερω εγω.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.794
Πόντοι
11.096
Και ραντεβού νά μήν μπορούσε να κλείσει ή υποδοχή δεν ήταν συμπεριφορά αυτή σέ υποψήφιο πελάτη,δεν μιλάνε έτσι, χρήματα αφήνει ό καθένας μας δεν πάμε στο τζάμπα.
Αλλά τί λέω δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι, τά ίδια και τα ίδια.
Φταίνε και όσοι πάνε φυσικά αφού γνωρίζουν τί παίζει με την στραβή υποδοχή.

• Like
Αντιδράσεις: baroc

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Τα κενά που λες υπάρχουν. Απλώς γεμίζουν γρήγορα. Αυτό είναι που δεν προλαβαίνει κανείς. Και προφανώς όσο πλησιάζει η ώρα του κενού και έρχονται πελάτες δεν θα τους διώξουν για να παραμείνουν τα κενά. Δεν θα προλάβει ο Α?, θα περάσει ο Β, κτλ…. Πηγαίνουν να δουλέψουν και να πληρωθούν. Όπως ακριβώς τα λες.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
Εξυπνουλη,εγω την ξερω απο την εποχη που δεν ηταν τιποτα μπροστα στην τζες! Για πες εσυ γι την μαρινα που δε ξερω εγω.
συγκριση Μαρινας-Τζεσικας λοιπον:

εμφανιση:
-Μαρινα ειχε κιλα, τα εχασε, καλυτερη τωρα
-Τζεσικα λεπτη, γυμνασμενη, με ελαττωμενη θυληκοτητα, αβυζη, εβαλε ΚΑΚΕΣ σιλικονες

σερβις:
-φουλ προγραμμα και οι δυο χωρις εξτρα χρεωση
-πολυ καλο και οι δυο

υγ: για αρχη, μαλλον αρκετα αυτα

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
ακυρο ναι
πικρο ναι

αστοχο/ασεβες;;;;; πως να κλεισει αφου ηταν γεματη;;;;;
…αστοχο / ασεβές … οκ , είναι γεμάτη την δεδομένη στιγμή , αλλά …
Αντί να κατεβάσει τα γυαλιά της και να κουνήσει το κεφάλι με λύπη να πει απλά " μπορώ να σας κλείσω ένα ραντεβού με Μαρίνα την τάδε ημέρα και τάδε ωρα που είναι ελεύθερη ακόμα " και όχι ελάτε την άλλη βδομάδα και να δούμε !
Αυτό βέβαια με την προϋπόθεση ότι με Μαρίνα δεν ισχύει το έρχομαι πρώτος , πρώτος εξυπηρετούμαι αλλά κλείνονται και ραντεβού όπως έχουν γράψει μέλη και φίλοι

petsakas79sp_v2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2022
Κριτικές
6
Like
1.035
Πόντοι
361
Επίσκεψη την Παρασκευή το μεσημέρι. παραβλέπω την ξινιλα της υποδοχής ειδικά όταν έκανα το λάθος να ρωτήσω αν η Μαρίνα σταμάτησε όπως είχε γραφτεί. Αφού άρχισε να ξεφυσα θυμωμένα, μου απάντησε ότι η Μαρίνα έχει δικό της πρόγραμμα κ δεν ξέρει... Πάντως είδα τον
κοριτσαρο να κατευθύνει συναγωνιστή σε δωμάτιο, όταν έμπαινα κ εγω άρα εκεί είναι για όσους μπορέσουν.Στα λίγα λεπτά που έμεινα στο χώρο υποδοχής, η υπεύθυνη πρόλαβε επίσης να βάλει φωνές στην Τζούλια γιατί δεν την ενημέρωσε ότι βγάζει πελάτη, να μαλώσει την κοπέλα που επέλεξα για το ότι δεν άνοιξε το αναψυκτικό κ γενικότερα ήταν σε τρελά κέφια....Ο μόνος λόγος που παρεμεινα ήταν μια καινούργια κοπέλα που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Η Λίζα από Ρωσία, είναι κλασατη milf, με σώμα τούμπανο, ωραίο πρόσωπο για την ηλικία της κ υπηρεσίες φωτιά. Είναι 2 βδομάδες στο μαγαζί μου είπε ενώ στη χώρα είναι τα τελευταία 5 χρόνια.τα Ελληνικά της τέλεια, η διάθεση της στο δωμάτιο μου θύμισε αρκετά Μαργκω κ Σοφία από Φ7 όταν πρωτοηρθαν. Η πίπα της για σεμινάριο (καθόλου χέρια), ενώ το ισπανικό που κάνει είναι όνειρο! Απορώ που δεν είχε γραφτεί κάτι για αυτήν .θα γράψω κ κριτική σύντομα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom