Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Ίσως φαίνεται παράξενο ,αλλά σε συνάντηση με Μαρίνα, στον 2ο γύρο, την έπαιρνα ιεραποστολικό έχοντας σηκώσει τα πόδια της ψηλά στους ώμους μου και κάποια στιγμή μου λέει σήκω δεν μπορώ άλλο ζσλιστικα, πιάστηκα, με έχεις τόση ώρα κάτω. Σηκώνεται λοιπον και πάει στο ντουζ και μένω με το πουλί στο χέρι.Της λέω αν μου το είχες πει πιο νωρίς θα είχα τελειώσει γιατί κρατιομουνα να μην χύσω. Μου λέει δεν είναι του στιλ μου να λέω κάτι τέτοιο. Βέβαια από το να μείνω με το πουλι στο χέρι καλύτερα να μου το έλεγε.

• Λύπη
Αντιδράσεις: Junax

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
Ίσως φαίνεται παράξενο ,αλλά σε συνάντηση με Μαρίνα, στον 2ο γύρο, την έπαιρνα ιεραποστολικό έχοντας σηκώσει τα πόδια της ψηλά στους ώμους μου και κάποια στιγμή μου λέει σήκω δεν μπορώ άλλο ζσλιστικα, πιάστηκα, με έχεις τόση ώρα κάτω. Σηκώνεται λοιπον και πάει στο ντουζ και μένω με το πουλί στο χέρι.Της λέω αν μου το είχες πει πιο νωρίς θα είχα τελειώσει γιατί κρατιομουνα να μην χύσω. Μου λέει δεν είναι του στιλ μου να λέω κάτι τέτοιο. Βέβαια από το να μείνω με το πουλι στο χέρι καλύτερα να μου το έλεγε.
Μεγαλονη και η Μαρινα...

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310

Πραγματικά πολύ παράξενο αυτό το περιστατικό. Στην καριέρα μου έχω ακούσει πολλά κατά καιρούς, και όλα έχουν την εξήγηση τους. Η Μαρίνα που ξέρω ότι έχει πολλή υπομονή με ποικίλα στραβά?!, κάτι συνέβη!!, ΤΙ άραγε? Εγώ θα τη ρωτήσω όταν θα περάσω, θα μάθω και θα ενημερώσω! Σίγουρα θα έχει καταλάβει για ποιόν πρόκειται. Είμαι δηλαδή σίγουρος ότι θα τη ρωτήσουν και άλλοι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

@Αρχοντικέ!
Προσοχή στην ελληνική ορθογραφία!

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Τι να πω, δεν ξέρω. Την είχα επισκεφθεί πριν κάποιους μήνες όπου πήγα πρωί στο άνοιγμα και την πέτυχα τυχαία ελεύθερη χωρίς ραντεβού και ήταν όλα καλά. Μου έδωσε και το viber της και έτσι κανόνισα το τελευταίο ραντεβού. Και στο τελευταιο ραντεβού όλα καλά ήταν, αν και είχα κάτι καταλάβει από τον 1ο γύρο όπου κάναμε παλι την συγκεκριμένη στάση. Ίσως να μην την βολεύει η συγκεκριμένη στάση.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.247
Πόντοι
2.306
Τελευταία τροποποίηση:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.782
Πόντοι
11.096

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.399
Πόντοι
41.813

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.782
Πόντοι
11.096
οχι οχι ωμη κανελλα με πειραζει :grin:
Σε τσάκωσα......
Για σένα ήταν λοιπόν ο καφες πού τρέχανε νά φτιάξουν όλες στο Λ23 καί φώναζαν όχι κανέλα στον καφέ τόν πειράζει
:tooth::tooth:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.399
Πόντοι
41.813

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.782
Πόντοι
11.096

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
Πραγματικά πολύ παράξενο αυτό το περιστατικό. Στην καριέρα μου έχω ακούσει πολλά κατά καιρούς, και όλα έχουν την εξήγηση τους. Η Μαρίνα που ξέρω ότι έχει πολλή υπομονή με ποικίλα στραβά?!, κάτι συνέβη!!, ΤΙ άραγε? Εγώ θα τη ρωτήσω όταν θα περάσω, θα μάθω και θα ενημερώσω! Σίγουρα θα έχει καταλάβει για ποιόν πρόκειται. Είμαι δηλαδή σίγουρος ότι θα τη ρωτήσουν και άλλοι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

@Αρχοντικέ!
Προσοχή στην ελληνική ορθογραφία!
Δεν ξερω γραματα! Καποιοι αποφσσισαν για αυτην,και πολλοι διαφωνησαν με αυτην,αλλα περσσε των καποιω ν λογιοτατων.

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.057
Πόντοι
371
η Ελένη η ουκρανή ξέρει κανείς γιατί χάθηκε? την πηραν στον πολεμο?

Ashor

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2020
Like
108
Πόντοι
0
Συναντηση με Τατιανα. Γλυκο κοριτσι που δεν μιλαει καθολου Ελληνικα. Σε ολα δεκτικη

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Τι να πω, δεν ξέρω. Την είχα επισκεφθεί πριν κάποιους μήνες όπου πήγα πρωί στο άνοιγμα και την πέτυχα τυχαία ελεύθερη χωρίς ραντεβού και ήταν όλα καλά. Μου έδωσε και το viber της και έτσι κανόνισα το τελευταίο ραντεβού. Και στο τελευταιο ραντεβού όλα καλά ήταν, αν και είχα κάτι καταλάβει από τον 1ο γύρο όπου κάναμε παλι την συγκεκριμένη στάση. Ίσως να μην την βολεύει η συγκεκριμένη στάση.
Εγώ προσωπικά σε ραντεβού με Μαρίνα, που δεν τον έχω με τον δεύτερο γύρο...... Αλλά το κορίτσι ξέρει και σε καυλώνει...
Την έχω επί μισή ώρα σε ιεραποστολικό μπας και χύσω....(η Μαρίνα με τέρμα ποδακλες ανοιχτές είναι ποίημα) στο τέλος κουραστικά και της λέω άστο, μιας και ο χρόνος είχε τελειώσει ...
Αυτή όχι δεν έφυγε αλλά με πλάκωσε στο τσιμπούκι και έκανε ότι μπορούσε.
Τώρα τυπε να είχε όντως μια αδιαθεσία ... από το να κάνει εμετό πάνω σου..( αν ήταν στης σεξουαλικές ού ορέξεις η Μαρίνα θα στο έκανε)
Δεν μπορεί η Μαρίνα να μην είναι μια μέρα καλά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom