Ίσως φαίνεται παράξενο ,αλλά σε συνάντηση με Μαρίνα, στον 2ο γύρο, την έπαιρνα ιεραποστολικό έχοντας σηκώσει τα πόδια της ψηλά στους ώμους μου και κάποια στιγμή μου λέει σήκω δεν μπορώ άλλο ζσλιστικα, πιάστηκα, με έχεις τόση ώρα κάτω. Σηκώνεται λοιπον και πάει στο ντουζ και μένω με το πουλί στο χέρι.Της λέω αν μου το είχες πει πιο νωρίς θα είχα τελειώσει γιατί κρατιομουνα να μην χύσω. Μου λέει δεν είναι του στιλ μου να λέω κάτι τέτοιο. Βέβαια από το να μείνω με το πουλι στο χέρι καλύτερα να μου το έλεγε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Μεγαλονη και η Μαρινα...Ίσως φαίνεται παράξενο ,αλλά σε συνάντηση με Μαρίνα, στον 2ο γύρο, την έπαιρνα ιεραποστολικό έχοντας σηκώσει τα πόδια της ψηλά στους ώμους μου και κάποια στιγμή μου λέει σήκω δεν μπορώ άλλο ζσλιστικα, πιάστηκα, με έχεις τόση ώρα κάτω. Σηκώνεται λοιπον και πάει στο ντουζ και μένω με το πουλί στο χέρι.Της λέω αν μου το είχες πει πιο νωρίς θα είχα τελειώσει γιατί κρατιομουνα να μην χύσω. Μου λέει δεν είναι του στιλ μου να λέω κάτι τέτοιο. Βέβαια από το να μείνω με το πουλι στο χέρι καλύτερα να μου το έλεγε.
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.237
- Πόντοι
- 2.310
Ίσως φαίνεται παράξενο ,αλλά σε συνάντηση με Μαρίνα, στον 2ο γύρο, την έπαιρνα ιεραποστολικό έχοντας σηκώσει τα πόδια της ψηλά στους ώμους μου και κάποια στιγμή μου λέει σήκω δεν μπορώ άλλο ζσλιστικα, πιάστηκα, με έχεις τόση ώρα κάτω. Σηκώνεται λοιπον και πάει στο ντουζ και μένω με το πουλί στο χέρι.Της λέω αν μου το είχες πει πιο νωρίς θα είχα τελειώσει γιατί κρατιομουνα να μην χύσω. Μου λέει δεν είναι του στιλ μου να λέω κάτι τέτοιο. Βέβαια από το να μείνω με το πουλι στο χέρι καλύτερα να μου το έλεγε.
Πραγματικά πολύ παράξενο αυτό το περιστατικό. Στην καριέρα μου έχω ακούσει πολλά κατά καιρούς, και όλα έχουν την εξήγηση τους. Η Μαρίνα που ξέρω ότι έχει πολλή υπομονή με ποικίλα στραβά?!, κάτι συνέβη!!, ΤΙ άραγε? Εγώ θα τη ρωτήσω όταν θα περάσω, θα μάθω και θα ενημερώσω! Σίγουρα θα έχει καταλάβει για ποιόν πρόκειται. Είμαι δηλαδή σίγουρος ότι θα τη ρωτήσουν και άλλοι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
@Αρχοντικέ!
Προσοχή στην ελληνική ορθογραφία!
Τι να πω, δεν ξέρω. Την είχα επισκεφθεί πριν κάποιους μήνες όπου πήγα πρωί στο άνοιγμα και την πέτυχα τυχαία ελεύθερη χωρίς ραντεβού και ήταν όλα καλά. Μου έδωσε και το viber της και έτσι κανόνισα το τελευταίο ραντεβού. Και στο τελευταιο ραντεβού όλα καλά ήταν, αν και είχα κάτι καταλάβει από τον 1ο γύρο όπου κάναμε παλι την συγκεκριμένη στάση. Ίσως να μην την βολεύει η συγκεκριμένη στάση.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.782
- Πόντοι
- 11.096
ωραίο καφέ έφτιαξα, για νά δούμε τι θα δούμε......
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.247
- Πόντοι
- 2.306
Σωστά τυπε.Τι το θέλετε το ιεραποστολικό; Αυτό το κάνεις μόνο με τη γυναίκα σού....
Η Μαρίνα μόνο πιπα- κωλο και δυνατά χρειάζεται για να έχει ενέργεια.
Τελευταία τροποποίηση:
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.399
- Πόντοι
- 41.813
ερχομαι,ερχομαι.ωραίο καφέ έφτιαξα, για νά δούμε τι θα δούμε......
φρεντο καπουτσινο γλυκο θελω.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.782
- Πόντοι
- 11.096
Χαχαχα έλεγα και γω θά μπει δέν θά μπει νά σχολιάσει τά τελευταία γεγονότα...ερχομαι,ερχομαι.
φρεντο καπουτσινο γλυκο θελω.
Έλα έλα, κανέλα νά βάλω;
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.399
- Πόντοι
- 41.813
οχι οχι ωμη κανελλα με πειραζειΧαχαχα έλεγα και γω θά μπει δέν θά μπει νά σχολιάσει τά τελευταία γεγονότα...
Έλα έλα, κανέλα νά βάλω;
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.782
- Πόντοι
- 11.096
Σε τσάκωσα......οχι οχι ωμη κανελλα με πειραζει
Για σένα ήταν λοιπόν ο καφες πού τρέχανε νά φτιάξουν όλες στο Λ23 καί φώναζαν όχι κανέλα στον καφέ τόν πειράζει
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.399
- Πόντοι
- 41.813
α τις καργιες,με ''δωσανε'' ετσι χυμα?Σε τσάκωσα......
Για σένα ήταν λοιπόν ο καφες πού τρέχανε νά φτιάξουν όλες στο Λ23 καί φώναζαν όχι κανέλα στον καφέ τόν πειράζει
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.782
- Πόντοι
- 11.096
Στεγνά....α τις καργιες,με ''δωσανε'' ετσι χυμα?
Άλλη φορά θά ζητήσω καί εγώ έξτρα περιποίηση μέ καφεδάκι....
Τι τις κάνεις ρε μέλι τις ταΐζεις;
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
μαγκες σκετο το καφε
σερτικο
ουτε γαλα, ουτε κρεμες ουτε τπτ αλλο ... κουσουρια για φλωρους
σερτικο
ουτε γαλα, ουτε κρεμες ουτε τπτ αλλο ... κουσουρια για φλωρους
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Δεν ξερω γραματα! Καποιοι αποφσσισαν για αυτην,και πολλοι διαφωνησαν με αυτην,αλλα περσσε των καποιω ν λογιοτατων.Πραγματικά πολύ παράξενο αυτό το περιστατικό. Στην καριέρα μου έχω ακούσει πολλά κατά καιρούς, και όλα έχουν την εξήγηση τους. Η Μαρίνα που ξέρω ότι έχει πολλή υπομονή με ποικίλα στραβά?!, κάτι συνέβη!!, ΤΙ άραγε? Εγώ θα τη ρωτήσω όταν θα περάσω, θα μάθω και θα ενημερώσω! Σίγουρα θα έχει καταλάβει για ποιόν πρόκειται. Είμαι δηλαδή σίγουρος ότι θα τη ρωτήσουν και άλλοι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
@Αρχοντικέ!
Προσοχή στην ελληνική ορθογραφία!
starxidiams
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 644
- Πόντοι
- 81
Η Τζούλια κάνει φουλ?
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.782
- Πόντοι
- 11.096
ΌχιΗ Τζούλια κάνει φουλ?
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Εγώ προσωπικά σε ραντεβού με Μαρίνα, που δεν τον έχω με τον δεύτερο γύρο...... Αλλά το κορίτσι ξέρει και σε καυλώνει...Τι να πω, δεν ξέρω. Την είχα επισκεφθεί πριν κάποιους μήνες όπου πήγα πρωί στο άνοιγμα και την πέτυχα τυχαία ελεύθερη χωρίς ραντεβού και ήταν όλα καλά. Μου έδωσε και το viber της και έτσι κανόνισα το τελευταίο ραντεβού. Και στο τελευταιο ραντεβού όλα καλά ήταν, αν και είχα κάτι καταλάβει από τον 1ο γύρο όπου κάναμε παλι την συγκεκριμένη στάση. Ίσως να μην την βολεύει η συγκεκριμένη στάση.
Την έχω επί μισή ώρα σε ιεραποστολικό μπας και χύσω....(η Μαρίνα με τέρμα ποδακλες ανοιχτές είναι ποίημα) στο τέλος κουραστικά και της λέω άστο, μιας και ο χρόνος είχε τελειώσει ...
Αυτή όχι δεν έφυγε αλλά με πλάκωσε στο τσιμπούκι και έκανε ότι μπορούσε.
Τώρα τυπε να είχε όντως μια αδιαθεσία ... από το να κάνει εμετό πάνω σου..( αν ήταν στης σεξουαλικές ού ορέξεις η Μαρίνα θα στο έκανε)
Δεν μπορεί η Μαρίνα να μην είναι μια μέρα καλά;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 135