Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.363
Πόντοι
5.595
Ο τύπος που έγραψε κριτική για την Ελένη ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗΣ....!!!!

Οπότε η κριτική είναι ανούσια....ΑΚΥΡΗ!

ΥΓ: Ανεβάζουν κριτικές χωρίς λεπτομέρειες....!!!!

ΤΙ ΝΑΥΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ....????

:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:
Καλημέρα, από που και ως που πρέπει να γραφτούν λεπτομέρειες? Γράφω αυτά που πρέπει να ξέρετε, το τι γίνεται και ότι πικάντικο υπάρχει είναι εχεμυθο

badriver8543

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
597
Πόντοι
86
Καλημέρα, από που και ως που πρέπει να γραφτούν λεπτομέρειες? Γράφω αυτά που πρέπει να ξέρετε, το τι γίνεται και ότι πικάντικο υπάρχει είναι εχεμυθο
Το συγκεκριμένο νήμα δεν εχει κανενα νόημα παρα μονο αν αναφέρεται στη μαρινα...γυναικάρα με πουτανα απειρη και όρεξη....φοβερή στο προγραμμα ...γαμησι φοβερό ολα καλα πανω της....οτι αλλο στο μαγαζι αυτο ειναι ανάξιο λόγου

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
3-4 φορές που έχω επισκεφθεί τον οίκο πάντα με συνοδεύει η κοπέλα στην έξοδο, η ξινή πάντα απουσιάζει από την υποδοχή.
Πάντως αισθάνομαι πελάτης 2ης κατηγορίας γτι οπότε πάω μου πασάρουν το περίσσευμα " καθώς την κάνω σκαστός" κ δεν έχω την δυνατότητα για τηλεφωνικό ραντεβού λόγω μη σταθερού ωραρίου
Που θα πάει θα την πετύχω την Μαρίνα που σκάει διαρκώς χαμόγελα στο τέλος του διαδρόμου
Πάντα στην έξοδο (πρέπει να) σε συνοδεύει η κοπέλα που έχεις περάσει μαζί της. Έτσι πάει.

Είναι πρακτικό το πρόβλημα σου. Δλδ ή θα έχεις χρόνο ή ραντεβού ή όποια έχει κενό. Σε όλες τις δουλειές συμβαίνει αυτό.

• Like
Αντιδράσεις: Mike_k

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
καλημερα στον 6 οροφο ειναι η μαρινα? ευχαριστω
Το μαγαζί λειτουργεί στον 3ο εδώ και καιρόοοο.
Ο 6ος είχε καεί, και τώρα είναι κάτι άλλο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

2109227776 2109244984 6988711479 6988711484
Είσαι σίγουρος ότι σε αυτά τα νούμερα απαντάει το 40-42?

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Κοίτα να δεις γιατί κάπου τά έχεις μπερδέψει ή δεν κατάλαβες.
Σού είπε κάποιος ότι δεν σέ πιστεύω ?
Σέ ρώτησα ποια είδες και πότε την είδες? Έχει διαφορά αυτονόητο είναι. Για δες καλύτερα.
Πες δεν τίς ξέρω τίς σεριφισες ονόματα κλπ δεν είναι ντροπή ούτε κακό.

Και για να τελειώσει ή ιστορία με την τσατσά στη θέση τής Άννας ήταν ή μαργαρίτα αυτή είδα για αυτό σέ ρώτησα ποια είδες και πότε? Μήπως όντως άλλαξε κάτι.

Αν απαντούσες κανονικά θά είχαμε και κανονικό διάλογο θά έβγαινε νόημα.
Επίσης δεν χλευάζω κανέναν ειδικά για ασήμαντο λόγο όπως αυτός.

Όπως τό είπες ως πελάτης γνωρίζεις μόνο ότι βλέπεις και λογικό είναι, επέτρεψε κου όμως εγώ νά γνωρίζω κάτι παραπάνω από απλός πελάτης, αλλά και πάλι όπως είδες σέ ρώτησα νά μάθω κάτι που μπορεί να ξέρεις καλύτερα δεν τό έπαιξα ούτε ξερολας ούτε έξυπνος.

:hi:
Ναι! Κανονικά δουλεύουν Μαργαρίτα και Άννα εδώ και καιρό δλδ
Αναφερόμουν για τη Δευτέρα 26/89/2022. Την ίδια μέρα που το έγραψα δλδ. Τότε ήταν η καινούργια.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
Αναφερόμουν για τη Δευτέρα 26/89/2022. Την ίδια μέρα που το έγραψα δλδ. Τότε ήταν η καινούργια.
Άρα λύθηκε ή μικρή διαφωνία πού είχαμε γιατί είμασταν δύο διαφορετικές μέρες εκεί είδαμε αλλά.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Αυτή η Σοφία το υπεροπλο, συνεχίζει η εχει σταματήσει?

sete

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
1
Τελευταία τροποποίηση:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.946
Πόντοι
2.846
Αυτή η Σοφία το υπεροπλο, συνεχίζει η εχει σταματήσει?
Δυστυχώς η εκφυλη Σοφαρα έχει σταματήσει εδώ και κάνα 2μηνο περίπου , θέλω να ελπίζω ότι μέσα στον Οκτωμβρη η κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο Συγγρου και δεν μας άφησε για πάντα

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Νομίζω δεν διαβάζεις σωστά. Αναμφισβήτητο ότι ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ στην υποδοχή. Για πόσο? Αγνοώ παντελώς! Εξού και ΔΕΝ έγραψα κάτι!

Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού, αλλά και στη ζωή τίποτα δεν είναι μόνιμο. Οπότε άδραξε τη στιγμή…. Ενώ εμείς γράφουμε κάποιοι κλείνουν ραντεβού γράφει πιο πάνω

ετσι οπως εγραψες το αρχικο ποστ σου στην προηγουμενη σελιδα,αφηνες αθελα σου να εννοηθει οτι υπηρχε καινουργια υποδοχη κι οτι εφυγε η ξινη τσατσα.
ευτυχως στα επομενα ποστ απο μελη,αλλα κι απο σενα σημερα,λυθηκε γρηγορα η παρεξηγηση.
τελος καλο ολα καλα λοιπον οσον αφορα την υποδοχη.

αυτο που μενει ομως τελικα ειναι οτι στο μαγαζι ειναι σαν να μην περασε μια μερα.
δηλαδη παρακμη και μονο.
η ιδια ξινη συνεχιζει να ειναι εκει και μαζι με αυτην και ολα τα κακα που εχουμε περιγραψει για αυτην και την κακοδιαχειριση που κανει,σε προηγουμενες σελιδες εδω κι ενα χρονο τουλαχιστον.
απο μενα λοιπον συνεχιζει η αποχη απο το μαγαζι μιας και μαζι της δεν μπορω να συνεννοηθω.
και δεν ειμαι μονο εγω αυτος. ευκολα διαπιστωνεις σε προηγουμενες σελιδες οτι ειναι κι αλλοι πολλοι.
οσο για τα ραντεβου που μου λες,προς υπενθυμιση να σου πω (τα εχω γραψει και στο φορουμ) οτι εχω δοκιμασει να κλεισω διαφορες κοπελλες,με ολους τους τροπους που η ιδια η ξινη μου προτεινε και η αντιμετωπιση ηταν η γνωστη.
να σου πω επισης οτι εχω δοκιμασει εκτος απο τον επισημο τροπο που αναφερω λιγο πριν και με τον ανεπισημο
(αν το πιανεις τι εννοω) και παλι σκονταφτα στην τσατσα.
και παλι δεν ημουν μονο εγω αυτος.
τα συμπερασματα δικα σου.

καλη συνεχεια.

koumanidas

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2016
Κριτικές
23
Like
5.072
Πόντοι
2.846
2109244783 σταθερό τλφ του Σ40-42
Επιβεβαιωνω! Σ αυτο το νουμερο μιλησα με την σεριφισσα του Σ40-42 την περασμενη Παρασκευη.
ΥΓ. Καποιο προβλημα εχει η γραμμη ακουγοταν πολυ χαμηλα η κυρια!

sweety72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
7
Like
977
Πόντοι
371
Επιβεβαιωνω! Σ αυτο το νουμερο μιλησα με την σεριφισσα του Σ40-42 την περασμενη Παρασκευη.
ΥΓ. Καποιο προβλημα εχει η γραμμη ακουγοταν πολυ χαμηλα η κυρια!
ισχυει. και το κινητο 6970908209,μπορει να το σηκωσει και κοπελλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom