Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Και εμένα με πειράζουν τα ψέματά τους, λες και θα ψάξω να βρω από πού, τι και πώς, μήπως βρω το σόι τους.
Φυσικά, δεν με πειράζει η καταγωγή τους, αν περνάω καλά και γουστάρω, τι σημασία έχει.

Μασάζ δεν την είχα δοκιμάσει. Άρα, τυπικό αρχάριο χαδάκι.
Ούτως ή άλλως αν ψάχναμε Ελληνίδες.....θα ηταν χειρότερα απο την ουρά του ΙΚΑ παλιά......

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.650
Πόντοι
6.946
Υπόλοιπο ροστερ τυπε?
Εγώ ζήτησα την Μαίρη συγκεκριμένα με το που πήγα(είχα μάθει λίγο πριν ότι είναι εκεί), είδα τις άλλες στα πεταχτά(4 κοπέλες στο σύνολο):
ήταν η Λένα(που γνώρισα λίγες ημέρες πριν), Τζούλια(αν θυμάμαι καλά το όνομα, έχω γράψει για αυτήν στο παρόν νήμα) και νομίζω(;) Αλεξάνδρα(με μαλλιά πιασμένα, όχι ελεύθερα: όταν αλλάζουν οι γυναίκες την κόμμωση, με μπερδεύουν).

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.205
Πόντοι
41.813
παλι χασαμε τη Λειλα.
παλι ηταν απουσα :(

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.510
Πόντοι
4.646
ψηλή αδύνατη ξανθιά ρωσίδα ή ουκρανή ετών 43 πρώην στρίπερ στο AUSTRALIA ,πολύ καλή πίπα,σεξ γενικά πολύ καλή εμφάνιση και καλές υπηρεσίες...από μασάζ τίποτα το ιδιαίτερο.
Ρισπέκτ για τις πληροφορίες! Να προσθέσω ότι δεν αντέχει πολύ στο πρωκτικό αλλά
στα κέφια της μπορεί να παιχτεί squirting. Στο μασάζ απλά χάδι.
Ξέρουμε σε ποιό στριπτιτζάδικο τη βρίσκουμε τώρα?

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.240
Πόντοι
2.306
Σε σημερινό πέρασμα επιτέλους γεμάτο ροστερ και δυνατά χαρτιά.
Λέιλα, Σοφια, Μαίρη, αλεσια, μια Λένα αν συγκράτησα καλά και 1-2 ακόμη.. Φαίνεται να επιστρέφει λίγο η ποιότητα. Μέχρι και η τσατσά μαργαρίτα χαμογελαγε που είχε κοπέλες να δουλεύουν.

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.708
Πόντοι
7.636
Σε σημερινό πέρασμα επιτέλους γεμάτο ροστερ και δυνατά χαρτιά.
Λέιλα, Σοφια, Μαίρη, αλεσια, μια Λένα αν συγκράτησα καλά και 1-2 ακόμη.. Φαίνεται να επιστρέφει λίγο η ποιότητα. Μέχρι και η τσατσά μαργαρίτα χαμογελαγε που είχε κοπέλες να δουλεύουν.
Λειλα σιγουρα;Έχω μπερδευτεί..Έφυγε ήρθε ξαναεφυγε ξαναγύρισε :cheesy: :cheesy:

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
Η Σοφία είναι πύραυλος μέσα… εφάμιλλη της Μαρίνας…
ετσι την εκοψα κι εγω,αλλα εφυγα γιατι ειχα παει με αλλο σκοπο που δεν μου βγηκε.
οψομεθα.
Σωστός ο @clonarius .
Αν σου αρέσει εμφανισιακά, δοκίμασε την, @petergsp .
Η Σοφία είναι πολύ καλή μέσα, με δυνατό πρόγραμμα, απλά θέλει "τρόπο". Βασικά, να μην την αφήσεις να λουφάρει. Ειδικά έμπειροι «παίχτες», θα περάσουν καλά.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.240
Πόντοι
2.306
Σωστός ο @clonarius .
Αν σου αρέσει εμφανισιακά, δοκίμασε την, @petergsp .
Η Σοφία είναι πολύ καλή μέσα, με δυνατό πρόγραμμα, απλά θέλει "τρόπο". Βασικά, να μην την αφήσεις να λουφάρει. Ειδικά έμπειροι «παίχτες», θα περάσουν καλά.
Σε σύγκριση με τη Μαρίνα χάνει αρκετά σε θυληκοτητα. Και θα έλεγα ότι έχει ένα στυλ λίγο μαγκακι που κάποιους μπορεί να τους κάνει ντεκαβλε. Στο βασικό πρόγραμμα όμως είναι πύραυλος.. Κάνει σούπερ πράγματα και παίρνει πρωτοβουλία..

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
Σε σύγκριση με τη Μαρίνα χάνει αρκετά σε θυληκοτητα. Και θα έλεγα ότι έχει ένα στυλ λίγο μαγκακι που κάποιους μπορεί να τους κάνει ντεκαβλε. Στο βασικό πρόγραμμα όμως είναι πύραυλος.. Κάνει σούπερ πράγματα και παίρνει πρωτοβουλία..
Πράγματι χάνει λίγο σε θηλυκότητα, σε σχέση με την Μαρίνα.
Όμως, η Σοφία είναι «ειδικού» χειρισμού. Θέλει τρόπο. Αν της κόψεις τον «αέρα», μια χαρά θα περάσεις.
Ούτε «μάγκικο», ούτε «βαρύ» στυλ θα έχει, και μια χαρά θηλυκή θα είναι. Κάνει πολύ καλό πρόγραμμα, με πρωτοβουλίες και την κάνεις και ότι θες.
Επίσης, δεν είναι για "αγαπούλες", αλλά πιο πολύ pse.

Codi1982

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2020
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
0
Πράγματι χάνει λίγο σε θηλυκότητα, σε σχέση με την Μαρίνα.
Όμως, η Σοφία είναι «ειδικού» χειρισμού. Θέλει τρόπο. Αν της κόψεις τον «αέρα», μια χαρά θα περάσεις.
Ούτε «μάγκικο», ούτε «βαρύ» στυλ θα έχει, και μια χαρά θηλυκή θα είναι. Κάνει πολύ καλό πρόγραμμα, με πρωτοβουλίες και την κάνεις και ότι θες.
Επίσης, δεν είναι για "αγαπούλες", αλλά πιο πολύ pse.
είναι πάντα μεθυσμένη

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.240
Πόντοι
2.306
είναι πάντα μεθυσμένη
Τι εννοείς? Εγώ δεν αντιλήφθηκα κάτι.. Από αλκοόλ τουλάχιστον. Αλλά και μετά στο μασάζ μια χαρά το έκανε. Καμία ένδειξη μέθης (γενικά).

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.497
Πόντοι
5.946
είναι πάντα μεθυσμένη
τι μαλακίες λες ρε φίλε, δυό φορές την έχω πάρει μια χαρά νηφάλια ήταν...
τι παίζει? απογοητευμένος αγαπούλης ή πικραμένος νταβατζάκος ε?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.650
Πόντοι
6.946
Λίγες ημέρες πριν πήγα με την Σοφία πρώτη φορά, ΚΑΝΕΝΑ ίχνος ή σημάδι ότι ήταν μεθυσμένη(δηλαδή, απλά ΔΕΝ ήταν. Τώρα, τι έτυχε σε άλλον και αν είναι έτσι όπως ισχυρίζεται, που πάλι πρέπει να αποδειχθεί κάπως ή να επιβεβαιωθεί και από άλλους...).

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
είναι πάντα μεθυσμένη
:jerking:

Τι εννοείς? Εγώ δεν αντιλήφθηκα κάτι.. Από αλκοόλ τουλάχιστον. Αλλά και μετά στο μασάζ μια χαρά το έκανε. Καμία ένδειξη μέθης (γενικά).
τι μαλακίες λες ρε φίλε, δυό φορές την έχω πάρει μια χαρά νηφάλια ήταν...
τι παίζει? απογοητευμένος αγαπούλης ή πικραμένος νταβατζάκος ε?
Λίγες ημέρες πριν πήγα με την Σοφία πρώτη φορά, ΚΑΝΕΝΑ ίχνος ή σημάδι ότι ήταν μεθυσμένη(δηλαδή, απλά ΔΕΝ ήταν. Τώρα, τι έτυχε σε άλλον και αν είναι έτσι όπως ισχυρίζεται, που πάλι πρέπει να αποδειχθεί κάπως ή να επιβεβαιωθεί και από άλλους...).

Όσες φορές την έχω συναντήσει, που δεν είναι και λίγες, ποτέ δεν ήταν μεθυσμένη.
Τώρα τι βλακείες λέει ο @Codi1982 και γιατί, δεν ξέρω ...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.650
Πόντοι
6.946
Η υποδοχή είναι λιγάκι αδιάφορη/ξινή, ανάλογα με τις ημέρες της, ή μόνο εγώ την πετυχαίνω έτσι; Σε σύγκριση με άλλα μαγαζιά, που είναι πολύ ευχάριστες και φιλικές, ακόμα και να συζητήσουν για οτιδήποτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom