You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)
Είναι σίγουρο όμως ότι άλλαξαν στέγη..; Δευτέρα μάλλον θα γνωρίζουμε.Οπου και να πανε.. (τα 2 υπεροπλα....) το βασικο ειναι να την ιδρωνουν την φανελα... κ οχι να λουφαρουν οπως κανανε στην Μαρνης....
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.102
- Πόντοι
- 5.595
Eκει ειναι.. μολις ενημερωθικα..Είναι σίγουρο όμως ότι άλλαξαν στέγη..; Δευτέρα μάλλον θα γνωρίζουμε.
Οκ!Eκει ειναι.. μολις ενημερωθικα..
Για συγγρου μάλλονπου εκεί? Μάρνης Συγγρού ή Λαγουμιτζή?
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.119
- Πόντοι
- 5.916
Η λειλά ήδη είναι εκεί από σήμερα.Για συγγρου μάλλον
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.245
- Πόντοι
- 41.813
Η λειλά ήδη είναι εκεί από σήμερα.
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.233
- Πόντοι
- 2.310
ΕΑΝ είναι αλήθεια ότι γύρισαν η Λέιλα και η Μαίρη, νομίζω ότι στρατηγικά είναι χρήσιμη για το μαγαζί αυτή η εξέλιξη. Το 40-42 έχει σοβαρές προοπτικές να ξαναγεννηθεί. ΕΑΝ ξαναδιακριθούν οι 2 μασέζ, θα στηρίξουν σε μεγάλο βαθμό το μαγαζί...στην καθημερινή του λειτουργία. Έξυπνη κίνηση από τη διεύθυνση.... Τελικά πάντως το μέλλον θα δείξει εάν θα δικαιωθεί αυτή η εξέλιξη....
Νομίζω γενικά ότι τα αφεντικά πρέπει να προσέχουν πολύ τις καλές μασέζ ΚΑΙ στο Σ42 ΚΑΙ στο Λ23. Αυτό είναι στρατηγική επιχειρηματική συμπεριφορά τύπου win-win.
Νομίζω γενικά ότι τα αφεντικά πρέπει να προσέχουν πολύ τις καλές μασέζ ΚΑΙ στο Σ42 ΚΑΙ στο Λ23. Αυτό είναι στρατηγική επιχειρηματική συμπεριφορά τύπου win-win.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.119
- Πόντοι
- 5.916
Αν δεν με πιστεύεις θα είμαι Δευτέρα πρωί από τα ξημερώματα με νουμεράκια από το γειτονικό ΕΦΚΑ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Προσοχή όλοι σας πλυμμένοι με κολώνια christian dior και μασκοφορεμένοι. Οι εμβολιασμένοι απαγορεύονται!ΕΑΝ είναι αλήθεια ότι γύρισαν η Λέιλα και η Μαίρη, νομίζω ότι στρατηγικά είναι χρήσιμη για το μαγαζί αυτή η εξέλιξη. Το 40-42 έχει σοβαρές προοπτικές να ξαναγεννηθεί. ΕΑΝ ξαναδιακριθούν οι 2 μασέζ, θα στηρίξουν σε μεγάλο βαθμό το μαγαζί...στην καθημερινή του λειτουργία. Έξυπνη κίνηση από τη διεύθυνση.... Τελικά πάντως το μέλλον θα δείξει εάν θα δικαιωθεί αυτή η εξέλιξη....
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.345
- Πόντοι
- 5.646
Φοράω Μυρτώ κολωνια οπότε θα γίνει η διαφορά...Αν δεν με πιστεύεις θα είμαι Δευτέρα πρωί από τα ξημερώματα με νουμεράκια από το γειτονικό ΕΦΚΑ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Προσοχή όλοι σας πλυμμένοι με κολώνια christian dior και μασκοφορεμένοι. Οι εμβολιασμένοι απαγορεύονται!
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.656
- Πόντοι
- 6.946
Κατάλαβα... Μάλλον θα μπει και το Σ40 στη λίστα μου προς αποφυγήν, αν αρχίσει τρελός χαμός και εκεί , και κοπέλες "κλεισμενες" με ραντεβού από το πρωί έως το βράδυ.
Έτσι και αλλιώς, επιλογές υπάρχουν.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.119
- Πόντοι
- 5.916
Ε όχι και πολλές....Κατάλαβα... Μάλλον θα μπει και το Σ40 στη λίστα μου προς αποφυγήν, αν αρχίσει τρελός χαμός και εκεί , και κοπέλες "κλεισμενες" με ραντεβού από το πρωί έως το βράδυ.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.656
- Πόντοι
- 6.946
δεν είναι άπειρες επιλογές, αλλά υπάρχουν μαγαζάκια αρκετά, ειδικά για κάποιον που δεν θέλει να πάει συνέχεια στα ίδια και στα ίδια. Δηλαδή, πρέπει ΟΛΟΙ μας να συναντούμε συνέχεια 4-5 κορίτσια -που θεωρούμε κορυφαίες- ; Δεν γίνεται να εξυπηρετηθούν όλοι, είναι αδύνατον, ειδικά μάλιστα που για κάποιους, εκλεκτούς, είναι πάντα διαθέσιμες(ειδικά σε κριτικές, δίνουν όλες οι κοπέλες το παρόν) ενώ άλλοι τις βρίσκουν σπάνια ελεύθερες ή και ποτέ(κατά τα άλλα, ραντεβού μόνο την επόμενη κοντινή ώρα κλείνονται, αλλιώς δεν, αλλά είναι πιασμένες ΟΛΗ την ημέρα, έλεος, όχι άλλο κάρβουνο).Ε όχι και πολλές....
Σίγουρα, στην Αθήνα είμαστε πάρα πολύ τυχεροί σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα, και από άποψη ποικιλίας, υπηρεσιών και λογικών τιμών. Εγώ περνάω καλά όπου και να πάω, αρκεί να έχει καλές υπηρεσίες. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ, δεν ψάχνω πάντα το αστέρι, λατρεύω τις γυναίκες και το ανταποδίδουν. Κολλήματα δεν έχω μην με δει κανένα μάτι, και σε στούντιο πάω και καρφώνω,, ελεύθερος είμαι , δεν δίνω λογαριασμό σε κανέναν πέρα από τους γονείς μου, δουλειά σας και δουλειά μου(όχι ότι μου την είπε γνωστός/συνάδελφος, απλά λέω).
Υ.Γ.: για να μην αναφέρω τις δεκάδες φορές που πήρα μασάζ, ανεξάρτητες και από γνωστά γραφεία στο σπίτι μου, επιλογές υπάρχουν πολλές, τα χρήματα δεν είναι άπειρα για εμένα, αλλιώς θα γούσταρα 2 κοπέλες την ημέρα, και ας έχω τα χρονάκια μου.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.656
- Πόντοι
- 6.946
Επίσκεψη μετά από καιρό. Είδα δύο καινούργια κορίτσια, Λένα και Όλγα (για εμένα καινούργια). Δεν θα πω τι , πού και πώς. Τα είπα και λίγο με την υποδοχή, κάποια πραγματακια.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.245
- Πόντοι
- 41.813
εκανα κι εγω ενα γρηγορο περασμα μπας και πετυχω ελευθερη τη Λειλα ή τη Μαιρη αλλα τζιφος.Επίσκεψη μετά από καιρό. Είδα δύο καινούργια κορίτσια, Λένα και Όλγα (για εμένα καινούργια). Δεν θα πω τι , πού και πώς. Τα είπα και λίγο με την υποδοχή, κάποια πραγματακια.
την ειδα κι εγω την Ολγα,δεν την ειχα ξαναδει. αδιαφορη μου φανηκε.
η Σοφια ηταν καλυτερη απο τις δυο τους που ηταν οι μονες ελευθερες,αλλα δεν την τιμησα,αφου ειχα παει με αλλο ανσκ που δεν μου βγηκε.
η Λενα πρεπει να ειναι το <<αμαθο>> πιπινι που αναφερθηκε σε αλλο νημα.
εμφανισιακα πως ηταν?
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.726
- Πόντοι
- 5.006
Σιγά μην δεν έκανες..εκανα κι εγω ενα γρηγορο περασμα μπας και πετυχω ελευθερη τη Λειλα ή τη Μαιρη αλλα τζιφος.
την ειδα κι εγω την Ολγα,δεν την ειχα ξαναδει. αδιαφορη μου φανηκε.
η Σοφια ηταν καλυτερη απο τις δυο τους που ηταν οι μονες ελευθερες,αλλα δεν την τιμησα,αφου ειχα παει με αλλο ανσκ που δεν μου βγηκε.
η Λενα πρεπει να ειναι το <<αμαθο>> πιπινι που αναφερθηκε σε αλλο νημα.
εμφανισιακα πως ηταν?
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.245
- Πόντοι
- 41.813
τιποτα δεν εκανα.Σιγά μην δεν έκανες..