olympos66
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 221
- Πόντοι
- 1.245
Ποτέ κι ελπίζω να μείνει έτσι.Έχετε εσείς κολλήσει ποτέ το συγκεκριμένο σμν ;
Ποτέ κι ελπίζω να μείνει έτσι.Έχετε εσείς κολλήσει ποτέ το συγκεκριμένο σμν ;
Τι προσέχουν οι ιερόδουλες ρε παιδιά; Οι μισοί και παραπάνω αναφέρεστε σε ελεύθερα στοματικά. Έτσι προσέχουν οι ιερόδουλες;Περαστικά να σου ευχηθώ, πήγαινε σε έναν δερματολογο κ με την κλινική εικόνα με το που θα τό δει μόνο θα σου πει τι είναι.
Υπάρχει κ εξέταση αίματος ή vdrl που γίνεται αλλά δεν θα χρειαστει.
Ακόμα κ να είναι μην μασάς αντιμετωπίζεται με αντιβιωση χάπια.
Ισως κ να είναι κ ένας απλός δοθιηνας κ να μήν ειναι τίποτα.
Από ιερόδουλες είναι λίγο δύσκολο να κόλλησει κάποιος, κολλάει αλλα σπάνιο επειδή προσέχουν.
Τωρα το πράγμα ισοπεδώνεται τελείως από κάποιες χαζογκομενες που γυρίζουν δεξιά κ αριστερά κ γαμιουνται με οποίων τύχει π.χ. βλέπε Σουλα που δουλευει στο κυλοταδικο της γειτονιάς...
Γενικά το μουνι είναι ύπουλο για αυτό το λένε κόλπο.
Περιμένω να μας πεις κ τι σου είπε ο γιατρός...
πιες μια fanta τύπε κ θα περάσει σε 5 λεπτάκιαΚαλησπέρα παρατηρήσα ένα ύποπτο σημάδι , χαμηλα στην βάση του πέους, και με μια σύντομη αναζήτηση στο Google έχω την εντύπωση ότι το μόνο ΣΜΝ που ταιριάζει είναι η σύφιλη , ελπίζω να μην έχω κάτι , αύριο θα πάω να κάνω εξέταση !
Και ελεύθερα μουνικά αναφέρονται αλλά δεν κόλλησε κανένας τίποτα ποτέΤι προσέχουν οι ιερόδουλες ρε παιδιά; Οι μισοί και παραπάνω αναφέρεστε σε ελεύθερα στοματικά. Έτσι προσέχουν οι ιερόδουλες;
''Κανένας τίποτα ποτέ''. Λες και όταν κολλήσει κάποιος κάτι τέτοιο ξέρει αν το κόλλησε από το στοματικό και έρχεται αμέσως να το διαλαλήσει εδώ μέσα. Πολύ εύκολα μεταδίδονται ΣΜΝ και μέσω του στοματικού σεξ σε γυναίκες. Το HIV είναι πολύ δύσκολο, αλλά ακόμα και αυτό είναι πιθανό σύμφωνα με τους ιατρούς, εφόσον υπάρχουν κάποιες προυποθέσεις. Τα υπόλοιπα ΣΜΝ, όπως γονόρροια, σύφιλη κλπ, πολύ πιο εύκολα.Και ελεύθερα μουνικά αναφέρονται αλλά δεν κόλλησε κανένας τίποτα ποτέ
Πίνουν μπλε φάντα κατευθείαν τύπε, κάνουν και σπονδή στο μουνί/στόμα και δεν προλαβαίνει να αναπτυχθει τίποτα''Κανένας τίποτα ποτέ''. Λες και όταν κολλήσει κάποιος κάτι τέτοιο ξέρει αν το κόλλησε από το στοματικό και έρχεται αμέσως να το διαλαλήσει εδώ μέσα. Πολύ εύκολα μεταδίδονται ΣΜΝ και μέσω του στοματικού σεξ σε γυναίκες. Το HIV είναι πολύ δύσκολο, αλλά ακόμα και αυτό είναι πιθανό σύμφωνα με τους ιατρούς, εφόσον υπάρχουν κάποιες προυποθέσεις. Τα υπόλοιπα ΣΜΝ, όπως γονόρροια, σύφιλη κλπ, πολύ πιο εύκολα.
Η σύφιλη έχει εξαφανιστεί εδώ και 70 χρόνιαΚαλησπέρα παρατηρήσα ένα ύποπτο σημάδι , χαμηλα στην βάση του πέους, και με μια σύντομη αναζήτηση στο Google έχω την εντύπωση ότι το μόνο ΣΜΝ που ταιριάζει είναι η σύφιλη , ελπίζω να μην έχω κάτι , αύριο θα πάω να κάνω εξέταση !
Καλησπέρα παρατηρήσα ένα ύποπτο σημάδι , χαμηλα στην βάση του πέους, και με μια σύντομη αναζήτηση στο Google έχω την εντύπωση ότι το μόνο ΣΜΝ που ταιριάζει είναι η σύφιλη , ελπίζω να μην έχω κάτι , αύριο θα πάω να κάνω εξέταση !
ή δεν ζει για να μας το πει.Και ελεύθερα μουνικά αναφέρονται αλλά δεν κόλλησε κανένας τίποτα ποτέ
Τι να σου πω, στα νιατα μου απ'τα 15 μεχρι τα 30 αλλαξα καμια 50αρια ελλεινιδες, τις μισες τις πηρα κι ακα εστω μια φορα, δεν κολλησα τιποτα εκτος απο μια φορα μυκητιαση απο μονιμη γκομενα. Που αυτες τις παπαριες τις κολλανε κι αυτοανοσα αμα χαλασει το pH εκει. Και δεν ηταν οτι μου'γινε η πουτσα σαν πιστα του σουπερ μαριο γεματη μανιταρια, απλα μια ενοχλητικη φαγουρα στον πουτσοκεφαλο για κανα 4ημερο. Ακομα και με απλο ξυδι να το πλενεις φευγει η μαλακια. Τωρα η εχω ψωλη απο τεφλον που δεν κολλαει τιποτα πανω, η υπερβαλλετε λιγο για το ποσο γαμιουνται οι ελλεινιδες δεξια κι αριστερα.τυπε ολα πιθανα ειναι με τις ελλεϊνιδες
Πού είναι αυτή η ψυχή;Ρεεέεεεε τύπε μήπως πήγες σε καμιά απ'τις τουαλέτες που πετύχαινε ο @Karamanis Stratos και τσίμπησες κάνα μικρόβιο;;;;; ?
* Τελικά τί έδειξαν οι εξετάσεις;;;; ?
μη μασας κάνε ακόμα μερικά άκα δεν χάλασε ο κόσμοςΔεν ξέρω αν έχω κολλήσει ακόμα αύριο θα μάθω , τους τελευταίους 3 μήνες έχω κάνει κάποια ακα , ρωτάω για να δω καμία γνώμη παραπάνω η κάποια εμπειρία κάποιου, γιατί έχω φρικαρει.
υπερβαλουν οτι οι ελληνιδες γαμιουνται τοσο πολυ δεξια και αριστερα,αμα ψαξεις καλιστα βρισκεις καμποσες παρθενες που δε πανε με τον καθενα αλλα πολλοι θα τις πουνε πουτανες τις ελληνιδες γιατι δε πανε με εκεινους,αλλα και συ ηρεμησε ρε φιλε ακου 50 ελληνιδες ποιος εισαι ο σπαλιαρας?δε υπαρχει λογος να μας κοροιδευεις χαλαρωσε,2 εως5 ελληνιδες να εχεις παει και πολλες λεω.Τι να σου πω, στα νιατα μου απ'τα 15 μεχρι τα 30 αλλαξα καμια 50αρια ελλεινιδες, τις μισες τις πηρα κι ακα εστω μια φορα, δεν κολλησα τιποτα εκτος απο μια φορα μυκητιαση απο μονιμη γκομενα. Που αυτες τις παπαριες τις κολλανε κι αυτοανοσα αμα χαλασει το pH εκει. Και δεν ηταν οτι μου'γινε η πουτσα σαν πιστα του σουπερ μαριο γεματη μανιταρια, απλα μια ενοχλητικη φαγουρα στον πουτσοκεφαλο για κανα 4ημερο. Ακομα και με απλο ξυδι να το πλενεις φευγει η μαλακια. Τωρα η εχω ψωλη απο τεφλον που δεν κολλαει τιποτα πανω, η υπερβαλλετε λιγο για το ποσο γαμιουνται οι ελλεινιδες δεξια κι αριστερα.
50 δια 15 χρονια ειναι μολις 3,3 το χρονο. Που ειναι το περιεργο?υπερβαλουν οτι οι ελληνιδες γαμιουνται τοσο πολυ δεξια και αριστερα,αμα ψαξεις καλιστα βρισκεις καμποσες παρθενες που δε πανε με τον καθενα αλλα πολλοι θα τις πουνε πουτανες τις ελληνιδες γιατι δε πανε με εκεινους,αλλα και συ ηρεμησε ρε φιλε ακου 50 ελληνιδες ποιος εισαι ο σπαλιαρας?δε υπαρχει λογος να μας κοροιδευεις χαλαρωσε,2 εως5 ελληνιδες να εχεις παει και πολλες λεω.
αποκλιεται να εχεις γαμησει 50 κοψε τις μαλακιες πια μη καταντας σα μερικους μαλακες που το παιζουν γαμαω και δερνω χαλαρωσε,αν εχεις γαμησει μεχρι τα 30σου 2 εως 5 κοπελες να κανεις και το σταυρο σου για ελληνιδες μιλαμε,αμα ησουν εξωτερικο θα το πιστευα το 50.50 δια 15 χρονια ειναι μολις 3,3 το χρονο. Που ειναι το περιεργο?
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι σου φαινεται τοσο δυσκολο να βρεις 3 σε μια χρονια να γαμησεις. Για να γαμησεις 2 μεχρι τα 30 σ'αυτη τη χωρα πρεπει να'σαι η 1,50 κουασιμοδος η να'σαι κανενας απο τους σημερινους socially awkward 20αρηδες που καθονται και παιζουν fortnite απ'το πρωι μεχρι το βραδυ και περιμενουν το τιντερ να τους φερει μουνι εξ ουρανου με απευθειας αναθεση.αποκλιεται να εχεις γαμησει 50 κοψε τις μαλακιες πια μη καταντας σα μερικους μαλακες που το παιζουν γαμαω και δερνω χαλαρωσε,αν εχεις γαμησει μεχρι τα 30σου 2 εως 5 κοπελες να κανεις και το σταυρο σου για ελληνιδες μιλαμε,αμα ησουν εξωτερικο θα το πιστευα το 50.
Ξέχασε το 50 με τίποτα φίλε αν δε ειναι 2 οι κοπέλες θα είναι 5 πάντως παραπάνω ξέχασε το,ο ξάδερφος μου είναι 30 χρονών και έχει κάνει με 3 και ούτε ντροπαλός είναι Με τις γυναίκες ούτε άσχημος και είναι και ψηλός απλά πρέπει να είσαι σπαλιαρας για να έχεις γαμησει τόσες που λες ,στο εξωτερικό είναι αστείο στη Ελλάδα ξέχασε το,άρα λέγε αλήθειες γιατί γίνεσαι ρεζίλι όχι τίποτα άλλο,ο ξάδερφος μου είναι η μία παράμετρος άλλοι στα 30 δε έχουν γαμησει ούτε μια μόνο φασωμα ή το πολύ 2,άρα άσε μη λες μπούρδες συγγνώμη κιόλας και μη λες βλακείες ότι όποιος έχει γαμησει 2 μέχρι τα 30 ή καμιά είναι άσχημος γιατί δε ισχιει,επίσης ξέρω έναν άλλον τύπο κοινωνικός εμφανησιμος γυμνασμενος ψηλός ο οποίος είναι 24 στα 25 και έχει γαμησει 1 κοπελα και αυτή τη μία μόνο 2 φορές τη γαμησε μόνο άρα μη λες βλακείες γιατί τα γεγονότα μιλάνε.Εγω δεν καταλαβαινω γιατι σου φαινεται τοσο δυσκολο να βρεις 3 σε μια χρονια να γαμησεις. Για να γαμησεις 2 μεχρι τα 30 σ'αυτη τη χωρα πρεπει να'σαι η 1,50 κουασιμοδος η να'σαι κανενας απο τους σημερινους socially awkward 20αρηδες που καθονται και παιζουν fortnite απ'το πρωι μεχρι το βραδυ και περιμενουν το τιντερ να τους φερει μουνι εξ ουρανου με απευθειας αναθεση.
Κοινως μου λες οτι ολοι οσοι βγηκατε μετα το 2012 για καμακι εχετε μεινει αγαμητοι? Δεν εχω την παραμικρη ιδεα τι τρεχει με τη γενια σας και γιατι ειστε τοσο προβληματικοι. Απο την παρεα μου που μεγαλωσαμε μαζι δεν ξερω κανεναν που να μην εχει αλλαξει εστω 10 γκομενες στα τελευταια 20 χρονια. Ο μοναδικος που ξερω που του'χαν κατσει μολις 3 και την τριτη την παντευτηκε ειναι ενας τυπας που'ταν 150 κιλα απο το γυμνασιο. Εχω ακομα 40αρη φιλο που μια χαρα γαμαει φοιτητριουλες που τις ψαρωνει με τη BMW cabrio του 2002. Καποιο προβλημα εχετε, να το ψαξετε.Ξέχασε το 50 με τίποτα φίλε αν δε ειναι 2 οι κοπέλες θα είναι 5 πάντως παραπάνω ξέχασε το,ο ξάδερφος μου είναι 30 χρονών και έχει κάνει με 3 και ούτε ντροπαλός είναι Με τις γυναίκες ούτε άσχημος και είναι και ψηλός απλά πρέπει να είσαι σπαλιαρας για να έχεις γαμησει τόσες που λες ,στο εξωτερικό είναι αστείο στη Ελλάδα ξέχασε το,άρα λέγε αλήθειες γιατί γίνεσαι ρεζίλι όχι τίποτα άλλο,ο ξάδερφος μου είναι η μία παράμετρος άλλοι στα 30 δε έχουν γαμησει ούτε μια μόνο φασωμα ή το πολύ 2,άρα άσε μη λες μπούρδες συγγνώμη κιόλας και μη λες βλακείες ότι όποιος έχει γαμησει 2 μέχρι τα 30 ή καμιά είναι άσχημος γιατί δε ισχιει,επίσης ξέρω έναν άλλον τύπο κοινωνικός εμφανησιμος γυμνασμενος ψηλός ο οποίος είναι 24 στα 25 και έχει γαμησει 1 κοπελα και αυτή τη μία μόνο 2 φορές τη γαμησε μόνο άρα μη λες βλακείες γιατί τα γεγονότα μιλάνε.
Σου έχω πολλές περιπτώσεις άκου,ο ένας 24 και όχι δε έχει γαμησει αλλά ούτε φασωμα,ο ξάδερφος αυτουνου 26 ούτε φασωμα,φίλος του ξαδέρφου του 25 και αυτός ούτε φασωμα,ο κολλητός μου 23 μόνο φασωμα και αυτό στα 23 του έτυχε,ο ξάδερφος μου 3 έχει αλλάξει και είναι 29 χρονών,ένας άλλος 24 στα 25 και έχει αλλάξει 1 μόνο και όλοι αυτοί είναι νορμάλ εμφανησιακα και ούτε τίποτα Ορκ να μη μπορούν να πουνε 2 κουβέντες με μια γυναίκα ειδικά αυτός ο 24 στα 25 που έχει γαμησει 1 έχει φουλ αυτοπεποίθηση και δε ντρέπεται ούτε λίγο,δε μπορεί λοιπόν όλοι αυτοί να είναι οι προβληματικοι και η γενιά σου να είναι η φυσιολογική,απλά παραμυθιάζεσαι πως εσείς γαματε,ούτε εσύ έχεις γαμησει 50 ούτε οι φίλοι σου έχουν αλλάξει 10 γυναίκες,5 να έχετε πάει όλοι και πολλές λέω.Κοινως μου λες οτι ολοι οσοι βγηκατε μετα το 2012 για καμακι εχετε μεινει αγαμητοι? Δεν εχω την παραμικρη ιδεα τι τρεχει με τη γενια σας και γιατι ειστε τοσο προβληματικοι. Απο την παρεα μου που μεγαλωσαμε μαζι δεν ξερω κανεναν που να μην εχει αλλαξει εστω 10 γκομενες στα τελευταια 20 χρονια. Ο μοναδικος που ξερω που του'χαν κατσει μολις 3 και την τριτη την παντευτηκε ειναι ενας τυπας που'ταν 150 κιλα απο το γυμνασιο. Εχω ακομα 40αρη φιλο που μια χαρα γαμαει φοιτητριουλες που τις ψαρωνει με τη BMW cabrio του 2002. Καποιο προβλημα εχετε, να το ψαξετε.
Δεν ξερω τι τρεχει με σας. Η στραβος ο γυαλος, η στραβα αρμενιζετε. Εγω μεταξυ 2007 και 2010 καθε βδομαδα κανονιζα για καφε με διαφορετικη γκομενα απ'το myspace, την επεφτα σε ολες, μια στις 2 εστω για φαση καθοταν. Τωρα εχετε τιντερ γκριντερ ολες τις πουτανες στο πιατο και παλι δε γαματε. Στο ΦΠΨ που εκατσα 5 χρονια ακομα κι ο πιο σαπιος δαπητοκαγκουρας εβγαζε 2 γκομενες το χρονο. Καμια δεκαρια φιλολογιες εκει μεσα, 99% γκομενες, εκει σνομπαρες τις αθηναιες που επρεπε να τις πας ξενοδοχειο και τις παρατουσες για βλαχοπουλες που μενανε μονες τους σε νοικιασμενα. Το 2013 παντρευτηκα, σταματησα ν'ασχολουμαι. Με παχυνε και 35 κιλα, μολις εκαψα τα μισα φετος., οποτε δεν ειχα καμπαναριο @@ οπως στα 25 να πηγαινω για καμακι σε μπαρακια και μαλακιες. Το 2020 πηρα διαζυγιο, τωρα βαριεμαι να ψαχνομαι, ριχνω κανα γρηγορο σε μια παντρεμενη κι αλλη μια χωρισμενη, 30αρες, αμα βαριεμαι κι αυτο παιρνω καμια βιζιτα. Τι να σου πω, αμα η παρεα σου ειναι τοσο κοινωνικα αναπηρη αλλαξε παρεα μπας και βρεις την υγεια σου.Σου έχω πολλές περιπτώσεις άκου,ο ένας 24 και όχι δε έχει γαμησει αλλά ούτε φασωμα,ο ξάδερφος αυτουνου 26 ούτε φασωμα,φίλος του ξαδέρφου του 25 και αυτός ούτε φασωμα,ο κολλητός μου 23 μόνο φασωμα και αυτό στα 23 του έτυχε,ο ξάδερφος μου 3 έχει αλλάξει και είναι 29 χρονών,ένας άλλος 24 στα 25 και έχει αλλάξει 1 μόνο και όλοι αυτοί είναι νορμάλ εμφανησιακα και ούτε τίποτα Ορκ να μη μπορούν να πουνε 2 κουβέντες με μια γυναίκα ειδικά αυτός ο 24 στα 25 που έχει γαμησει 1 έχει φουλ αυτοπεποίθηση και δε ντρέπεται ούτε λίγο,δε μπορεί λοιπόν όλοι αυτοί να είναι οι προβληματικοι και η γενιά σου να είναι η φυσιολογική,απλά παραμυθιάζεσαι πως εσείς γαματε,ούτε εσύ έχεις γαμησει 50 ούτε οι φίλοι σου έχουν αλλάξει 10 γυναίκες,5 να έχετε πάει όλοι και πολλές λέω.