argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.760
- Πόντοι
- 9.297
Όλες είναι επικίνδυνες και ιδίως οι ανεξεταστες και ο,τι Να'ναι ερασιτέχνες.
Δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι σπάνιο νόσημα , μπορεί να είναι και συνηθες και να μην το γνωρίζουμετραβηγμενο
που την βρηκες την συφιλη ρε τυπε?
Το απευχομαι βεβαια.Αυτό είναι σίγουρο!
Σε ευχαριστώ !Το απευχομαι βεβαια.
τι να σου πω εγω μονο τον νιτσε ξερω να ειχεΔεν γνωρίζω κατά πόσο είναι σπάνιο νόσημα , μπορεί να είναι και συνηθες και να μην το γνωρίζουμε
Τσιμπούκι αδερφέτι να σου πω εγω μονο τον νιτσε ξερω να ειχε
οταν λες ακα τσιμπουκι εννοεις φανταζομαι η το εκανες ολο το κολπο χωρις?
Αυτό δεν το ξέρω, στα χείλη δεν είχε θα το έβλεπα , αλλά στο στόμα που να το ξέρειςΕίχε ρε φίλε κάποια πληγή σε στόμα ή χείλη? Εκτός διαφορετικα αν ετριψες πουθενά αλλου το πουλι σου, χωρίς κράνος, κ το τσιμπησες.
Σίγουρα δεν περιμένω διάγνωση , αύριο θα πάω σε γιατρό , απλά προσπαθώ να ηρεμήσω λίγο γιατί το άγχος έχει πάει αλλού ? Για ακα τσιμπούκια ακουω και διαβάζω συνέχεια , αλλά για σύφιλη ποτέ , μπρορει να είναι και κάτι άλλο και να με έχει τρελάνει το γκοογλεΡε φίλε, πήγαινε σε εναν δερματολογο/αφροδισιολόγο. Σιγά μην ανεβάσεις και φωτογραφια για να σου βγάλουν γνωματευση.
Τύπε στο google ότι και να ψάξεις, καρκίνο σου λεει οτι έχεις. Μη το πιστεύεις.Σίγουρα δεν περιμένω διάγνωση , αύριο θα πάω σε γιατρό , απλά προσπαθώ να ηρεμήσω λίγο γιατί το άγχος έχει πάει αλλού ? Για ακα τσιμπούκια ακουω και διαβάζω συνέχεια , αλλά για σύφιλη ποτέ , μπρορει να είναι και κάτι άλλο και να με έχει τρελάνει το γκοογλε
Ναι ισχύει και αυτόΤύπε στο google ότι και να ψάξεις, καρκίνο σου λεει οτι έχεις. Μη το πιστεύεις.
Καλησπέρα παρατηρήσα ένα ύποπτο σημάδι , χαμηλα στην βάση του πέους, και με μια σύντομη αναζήτηση στο Google έχω την εντύπωση ότι το μόνο ΣΜΝ που ταιριάζει είναι η σύφιλη , ελπίζω να μην έχω κάτι , αύριο θα πάω να κάνω εξέταση !
Πηγαινε αμεσα να δεις τι εχεις να ηρεμησει το κεφαλι σου.Ναι ισχύει και αυτό
Οι μαλακίες πληρώνονται...δύο φορές το έχω κάνει και απλά ΕΤΥΧΕ να μην πάθω τίποτα και επειδή δεν θέλω να αγχώνομαι ξανά έκοψα τα ακα.
Περαστικά και καλά μυαλά...αν θέλεις να τζογαρεις παίξε Στοίχημα,Ιππόδρομο,Κυνοδρομιες....ο,τι θέλεις ...αλλά ΟΧΙ με την υγεία σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σύνηθες σε αυτοκαταστροφικους κασκαντέρ...
Συφιλη στον γενικο πληθυσμο στην Ελλαδα λιγο δυσκολο, κοντευει να εκλιψει.
Τωρα αμα ακα τιποτα πακινια που την εχουν ενδημικη και δεν την θεραπευουν κιολας γιατι "οι μουσουλμανοι δεν μπορουν να'χουν σμν γιατι δεν κανουν προγαμιαιο σεξ" ειναι αλλο θεμα.
Αλλα γενικα στα πρωτα σταδια μια χαρα θεραπευεται με αντιβιοτικα πριν ξεκινησουν να ξεκολλανε δαχτυλα και μυτες και παπαρια κι ολα τα σχετικα.