Νέα

Σύφιλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chrysargos_666
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.760
Πόντοι
9.297
Όλες είναι επικίνδυνες και ιδίως οι ανεξεταστες και ο,τι Να'ναι ερασιτέχνες.

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
Συφιλη στον γενικο πληθυσμο στην Ελλαδα λιγο δυσκολο, κοντευει να εκλιψει.
Τωρα αμα ακα τιποτα πακινια που την εχουν ενδημικη και δεν την θεραπευουν κιολας γιατι "οι μουσουλμανοι δεν μπορουν να'χουν σμν γιατι δεν κανουν προγαμιαιο σεξ" ειναι αλλο θεμα.
Αλλα γενικα στα πρωτα σταδια μια χαρα θεραπευεται με αντιβιοτικα πριν ξεκινησουν να ξεκολλανε δαχτυλα και μυτες και παπαρια κι ολα τα σχετικα.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.314
Πόντοι
6.056
Δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι σπάνιο νόσημα , μπορεί να είναι και συνηθες και να μην το γνωρίζουμε
τι να σου πω εγω μονο τον νιτσε ξερω να ειχε

οταν λες ακα τσιμπουκι εννοεις φανταζομαι η το εκανες ολο το κολπο χωρις?

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.513
Πόντοι
8.346
Είχε ρε φίλε κάποια πληγή σε στόμα ή χείλη? Εκτός διαφορετικα αν ετριψες πουθενά αλλου το πουλι σου, χωρίς κράνος, κ το τσιμπησες.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Ρε φίλε, πήγαινε σε εναν δερματολογο/αφροδισιολόγο. Σιγά μην ανεβάσεις και φωτογραφια για να σου βγάλουν γνωματευση.

yes-baby

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
82
Πόντοι
0
Είχε ρε φίλε κάποια πληγή σε στόμα ή χείλη? Εκτός διαφορετικα αν ετριψες πουθενά αλλου το πουλι σου, χωρίς κράνος, κ το τσιμπησες.
Αυτό δεν το ξέρω, στα χείλη δεν είχε θα το έβλεπα , αλλά στο στόμα που να το ξέρεις

yes-baby

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2018
Like
82
Πόντοι
0
Ρε φίλε, πήγαινε σε εναν δερματολογο/αφροδισιολόγο. Σιγά μην ανεβάσεις και φωτογραφια για να σου βγάλουν γνωματευση.
Σίγουρα δεν περιμένω διάγνωση , αύριο θα πάω σε γιατρό , απλά προσπαθώ να ηρεμήσω λίγο γιατί το άγχος έχει πάει αλλού ? Για ακα τσιμπούκια ακουω και διαβάζω συνέχεια , αλλά για σύφιλη ποτέ , μπρορει να είναι και κάτι άλλο και να με έχει τρελάνει το γκοογλε

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.836
Πόντοι
216
Σίγουρα δεν περιμένω διάγνωση , αύριο θα πάω σε γιατρό , απλά προσπαθώ να ηρεμήσω λίγο γιατί το άγχος έχει πάει αλλού ? Για ακα τσιμπούκια ακουω και διαβάζω συνέχεια , αλλά για σύφιλη ποτέ , μπρορει να είναι και κάτι άλλο και να με έχει τρελάνει το γκοογλε
Τύπε στο google ότι και να ψάξεις, καρκίνο σου λεει οτι έχεις. Μη το πιστεύεις.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.513
Πόντοι
8.346
Πήγαινε αύριο. Εξετάσεις αίματος νμζ κάνεις γ σύφιλη. Καλα αποτελέσματα, μακαρι να μην είναι τπτ

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.693
Πόντοι
3.656
Καλησπέρα παρατηρήσα ένα ύποπτο σημάδι , χαμηλα στην βάση του πέους, και με μια σύντομη αναζήτηση στο Google έχω την εντύπωση ότι το μόνο ΣΜΝ που ταιριάζει είναι η σύφιλη , ελπίζω να μην έχω κάτι , αύριο θα πάω να κάνω εξέταση !

μας ανατριχιασες τυπε :confused: :confused: :confused:
περαστικα παντως :hi:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.693
Πόντοι
3.656
Οι μαλακίες πληρώνονται...δύο φορές το έχω κάνει και απλά ΕΤΥΧΕ να μην πάθω τίποτα και επειδή δεν θέλω να αγχώνομαι ξανά έκοψα τα ακα.
Περαστικά και καλά μυαλά...αν θέλεις να τζογαρεις παίξε Στοίχημα,Ιππόδρομο,Κυνοδρομιες....ο,τι θέλεις ...αλλά ΟΧΙ με την υγεία σου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σύνηθες σε αυτοκαταστροφικους κασκαντέρ...

τυπε γαμησε τα.στο τελος θα καταληξουμε στις ελλεϊνιδες αμα θελουμε ακα πιπες :headbang::confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.693
Πόντοι
3.656
Συφιλη στον γενικο πληθυσμο στην Ελλαδα λιγο δυσκολο, κοντευει να εκλιψει.
Τωρα αμα ακα τιποτα πακινια που την εχουν ενδημικη και δεν την θεραπευουν κιολας γιατι "οι μουσουλμανοι δεν μπορουν να'χουν σμν γιατι δεν κανουν προγαμιαιο σεξ" ειναι αλλο θεμα.
Αλλα γενικα στα πρωτα σταδια μια χαρα θεραπευεται με αντιβιοτικα πριν ξεκινησουν να ξεκολλανε δαχτυλα και μυτες και παπαρια κι ολα τα σχετικα.

:zombie::zombie::zombie:

cursed

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
643
Πόντοι
301
Άντε να κόλλησες κάνα μύκητα… μην αγχώνεσαι…

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
1645221479629.png

Παλια που'χε περαση μεχρι και προσθετικες μυτες πουλαγαν για τους συφιλιτικους. Βεβαια για να το φτασεις εκει θες κατι χρονια και να μην το θεραπευεις καν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom