Ναι ρε αγορινα Ενδιαφερουσες.Eνδιαφερουσες εκπομπες εννοεις.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor Ελλάδα 2017
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
μαγκες μην μπαχαλευετε το σαητ με αθηνα θεσαλονικη
εδω υπαρχει κοντρα αλβανων και τουρκων με μενα και νασο χα χα χα
Τυπε οι θρακιωτες ειστε ωραιοι τυποι, εχω γνωρισει αρκετους, οι μπουγατσοκιμαδες δε παλευονται.
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
μαγκες μην μπαχαλευετε το σαητ με αθηνα θεσαλονικη
εδω υπαρχει κοντρα αλβανων και τουρκων με μενα και νασο χα χα χα
εγώ τους λατρεύω τους Αλβανούς!!! αλλά αγγελόπουλο και βασάλο που πιστεύω ότι είναι και οι δύο, τους σιχαίνομαι. ούτε που θα τους έγλυφα.
(εν το μεταξύ έβλεπα προχθεσινο το μεσημέρι την ώρα που έτρωγα και έδειξαν τα βρωμοπόδαρα του βρωμο αγγελόπουλου, και παραλίγο να άλλαζα φετίχ... εννοώ θέση στα φετίχ που τα πόδια είναι το Νο1)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
μα οι μπουγατσα ειναι θρακιωτικη με καταγωγη απο συλιβρια -λιγο εξω απο την ΠοληΤυπε οι θρακιωτες ειστε ωραιοι τυποι, εχω γνωρισει αρκετους, οι μπουγατσοκιμαδες δε παλευονται.
juvesalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Ωραια καραμελιτσα τα περι κομπλεξ που την πιπιλιζετε συνεχεια αλλα εχει καταντησει αηδια. Εζησα 2 χρονια (δυστηχως) στη χαβουζα και ειδα νοοτροπια , επιπεδο , μορφωση , συμπεριφορα καλως η κακως.Τυπε κουραζεις, ειστε κομπλεξικοι οι πανω καλως η κακως, παμε παρακτω
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
εγω λατρευω τους ομοφιλοφυλους διοτι ειναι εξυπμη αλλα λαγνη με τις προτιμησεις και τις ορεξεις τουεγώ τους λατρεύω τους Αλβανούς!!! αλλά αγγελόπουλο και βασάλο που πιστεύω ότι είναι και οι δύο, τους σιχαίνομαι. ούτε που θα τους έγλυφα.
(εν το μεταξύ έβλεπα προχθεσινο το μεσημέρι την ώρα που έτρωγα και έδειξαν τα βρωμοπόδαρα του βρωμο αγγελόπουλου, και παραλίγο να άλλαζα φετίχ... εννοώ θέση στα φετίχ που τα πόδια είναι το Νο1)
αρκει να σεβονται τα δικα μου θελω και να μην με ενοχλουν με το καμακι τους
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
μα οι μπουγατσα ειναι θρακιωτικη με καταγωγη απο συλιβρια -λιγο εξω απο την Πολη
Ενταξει ρε τυπε καταλαβες τι εννοω, τους μπουγατσοκιμαδες στο μυαλο που κολλανε με τα καλαμακια τα τοστ τις αλλοιφες και λενε σμπρωχνω και παζελ.
Τυποι,συγνωμη κιολας αλλα καταντατε πιο κουραστικοι και απο την Πασχαλη.Ωραια καραμελιτσα τα περι κομπλεξ που την πιπιλιζετε συνεχεια αλλα εχει καταντησει αηδια. Εζησα 2 χρονια (δυστηχως) στη χαβουζα και ειδα νοοτροπια , επιπεδο , μορφωση , συμπεριφορα καλως η κακως.
Μην σου πω και πιο κουραστικοι και απο τις διαφημισεις του Σκαι.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε δεν τσαρκαρες Μεταξουργειο,για αυτο εχεις τετοια αρνητικη εικονα :S :S :SΩραια καραμελιτσα τα περι κομπλεξ που την πιπιλιζετε συνεχεια αλλα εχει καταντησει αηδια. Εζησα 2 χρονια (δυστηχως) στη χαβουζα και ειδα νοοτροπια , επιπεδο , μορφωση , συμπεριφορα καλως η κακως.
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
εγω λατρευω τους ομοφιλοφυλους διοτι ειναι εξυπμη αλλα λαγνη με τις προτιμησεις και τις ορεξεις του
αρκει να σεβονται τα δικα μου θελω και να μην με ενοχλουν με το καμακι τους
οι περισσότεροι έχουν την ίδια άποψη. γι αυτό και όλοι αγαπάνε/λατρεύουν/προσκυνάνε τον πάνο.
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Ωραια καραμελιτσα τα περι κομπλεξ που την πιπιλιζετε συνεχεια αλλα εχει καταντησει αηδια. Εζησα 2 χρονια (δυστηχως) στη χαβουζα και ειδα νοοτροπια , επιπεδο , μορφωση , συμπεριφορα καλως η κακως.
Τυπε μηπως εισαι και παοκτζης ?
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
πλάκα πλάκα όλοι πούστηδες στην τηλεόραση κι εγώ ακόμα άνεργος και κάθομαι και γράφω στο μπου... :S
Και τραβελια τυπε. :S :S :S
Συνημμένα
juvesalonika
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Βαλε MEGAΤυποι,συγνωμη κιολας αλλα καταντατε πιο κουραστικοι και απο την Πασχαλη.
Μην σου πω και πιο κουραστικοι και απο τις διαφημισεις του Σκαι.
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
ζμπρωχνω τυπε,με ζ :S :S :SΕνταξει ρε τυπε καταλαβες τι εννοω, τους μπουγατσοκιμαδες στο μυαλο που κολλανε με τα καλαμακια τα τοστ τις αλλοιφες και λενε σμπρωχνω και παζελ.
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.932
- Πόντοι
- 1.406
Γουρουνια τυπε, δεν εχουν τροπους.αρκει να σεβονται τα δικα μου θελω και να μην με ενοχλουν με το καμακι τους
Μην δουν αγορι αρρενωπο.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.321
- Πόντοι
- 22.266
παραδειγμα οι νοτιοι μπορειτε απο την προφορα να καταλαβετε οτι ειναι απο βοορεια ελλαδα ή οχι??
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
ζμπρωχνω τυπε,με ζ :S :S :S
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.