sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 49.521
- Πόντοι
- 26.141
μαν λιγα διοτι το πατρικο το δικο μου και του παναρα ειναι λιγα μετρα μακρυα απο τον ασα μαχαλα και κασκανε μαλεσετυπε αν ειχε τουρκο θα τον καταλαβαινες :S :S :S
χεχε καλά μη τσακωθείτε τώρα, πριν λίγο λέγαμε ότι αυτό εδώ το θρεντ γαμάει γιατί δεν τσακωνόμαστε σαν τους διάσημους.![]()
![]()
τυπε αν ειχε τουρκο θα τον καταλαβαινες :S :S :S
Ευτυχώς υπάρχει το bou για να τα λέμε ετσι όμορφα μεταξύ μας.Υπαρχει ενα μαγικο πραγμα που λεγεται ιντερνετ. Πιστεψε μπορεις να βρεις τις καλυτερες και πιο ενδιαφεροντες εκπομπες.
Ακομα και να μην μπορεις να το
χρησιμοποιησεις ειμαι σιγουρος οτι κατι καλο θα εχει το καναλι της βουλης.
Γιατι δεν το βαζεις; Η παραεχει κουλτουρα;
Eνδιαφερουσες εκπομπες εννοεις.Υπαρχει ενα μαγικο πραγμα που λεγεται ιντερνετ. Πιστεψε μπορεις να βρεις τις καλυτερες και πιο ενδιαφεροντες εκπομπες.
Ευτυχώς υπάρχει το bou για να τα λέμε ετσι όμορφα μεταξύ μας.
Για το κανάλι της Βουλής ασχολίαστο.
εχει κολλησει το κουμπι και δεν κλεινει τυπε :S :S :S
Εισαι τοσο φαντασμενος που πρεπει ναι πιστευεις οτι η Αθηνα δημιουργηθηκε απο την γενια σου.5η γενια Αθηναιος ....δεν εχω λογο να αποδειξω κατι....
αλλα μιλαμε για μεγαλο κομπλεξ...καληνυχτα βαριεμαι να σ μιλαω
Εισαι τοσο φαντασμενος που πρεπει ναι πιστευεις οτι η Αθηνα δημιουργηθηκε απο την γενια σου.
Για να μιλας συνεχεια για κομπλεξ , πρεπει να εχεις πολυ. Καλυτερα να μη μιλας γιατι λες μπουρδες 5 γενεων.
Εισαι τοσο φαντασμενος που πρεπει ναι πιστευεις οτι η Αθηνα δημιουργηθηκε απο την γενια σου.
Για να μιλας συνεχεια για κομπλεξ , πρεπει να εχεις πολυ. Καλυτερα να μη μιλας γιατι λες μπουρδες 5 γενεων.
Τυπε κουραζεις, ειστε κομπλεξικοι οι πανω καλως η κακως, παμε παρακτω
μαγκες μην μπαχαλευετε το σαητ με αθηνα θεσαλονικη
εδω υπαρχει κοντρα αλβανων και τουρκων με μενα και νασο χα χα χα
μαν εγω τι σου εφτιξα που μενω και στην πινεζαΤυπε κουραζεις, ειστε κομπλεξικοι οι πανω καλως η κακως, παμε παρακτω