Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1
πλάκα πλάκα όλοι πούστηδες στην τηλεόραση κι εγώ ακόμα άνεργος και κάθομαι και γράφω στο μπου... :S

ε, οχι και ανεργος Τενταρε!!!

ηδη εισαι με internship σε οργανισμο και με σωστη διαγωγη πας για μνιμη θεση στο επομενο πρωταθλημα!!!

juvesalonika

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
74
Πόντοι
0
Μιλαω για μια κατασταση που γινοταν παλια, προ εισκοασαετιας κι βαλε, για να συμβαδιζει με την τεχνολογια της περιοχης σου, και να πιασεις το αστειο...αλλα σου γυρισε μπουμερανγκ...κομπλεξ λεμε...
Φορερο αστειο απο ξερολα που ηρθε απ΄το χωριο του και το παιζει πρωτευουσιανος. Και στην τελικη δεν ειμαι απ΄τη Θεσσαλονικη, αλλα μου την δινουν οι ξερολες που επειδη μενουν Αθηνα χωρις να εχου καμια σχεση με αυτην και απο μαλλιιι γιαλιιι και παντελονι λιιιι μας το παιζουν και παραμορφωμενοι.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τυποι ο Κοκκινακης αφησε υποψια χαμογελου..
Ισως και να μην ειναι ρομποτ απο την παραγωγη τελικα.  :S

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Φορερο αστειο απο ξερολα που ηρθε απ΄το χωριο του και το παιζει πρωτευουσιανος. Και στην τελικη δεν ειμαι απ΄τη Θεσσαλονικη, αλλα μου την δινουν οι ξερολες που επειδη μενουν Αθηνα χωρις να εχου καμια σχεση με αυτην και απο μαλλιιι γιαλιιι και παντελονι λιιιι μας το παιζουν και παραμορφωμενοι.

χεχε καλά μη τσακωθείτε τώρα, πριν λίγο λέγαμε ότι αυτό εδώ το θρεντ γαμάει γιατί δεν τσακωνόμαστε σαν τους διάσημους. :)  :kneel:

NBAZ

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Οκτ 2010
Κριτικές
38
Like
1.761
Πόντοι
3.057

Doriangray

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
5
Πόντοι
1

5η γενια Αθηναιος ....δεν εχω λογο να αποδειξω κατι....

αλλα μιλαμε για μεγαλο κομπλεξ...καληνυχτα βαριεμαι να σ μιλαω

OP
OP
Duke Nukem

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τους βαζουν κρασακι στις κουπες

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αυτό ακριβώς. Δεν υπάρχουν εναλακτικές και θες δεν θες θα το φας στην μάπα. Ευτυχως που υπαρχει και το off....
Υπαρχει ενα μαγικο πραγμα που λεγεται ιντερνετ. Πιστεψε μπορεις να βρεις τις καλυτερες και πιο ενδιαφεροντες εκπομπες.
Ακομα και να μην μπορεις να το χρησιμοποιησεις ειμαι σιγουρος οτι κατι καλο θα εχει το καναλι της βουλης.
Γιατι δεν το βαζεις; Η παραεχει κουλτουρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom