- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.110
- Πόντοι
- 17.085
Τεράστιο respect στη Βαλαβάνη που πρότεινε για αποχώρηση τον άθλιο αυτόν. Στηρίζουμε Βαλαβάνη γενικώς.
Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο σκαι με την υπαλληλο του Βαλαβανη ευνοουν την κλικα του Χανταμπακη με μεροληπτικα μονταζ (θυμαστε που του εκοψαν τελειως τις απαντησεις που εδινε στο Χρανιωτη;). Επισης βγηκε ο Χανταμπακης πρωτη φορα για ψαρεμα και του εκατσαν 10 ψαρια (καμακωμενα απ τους μαυρους εννοειται) και μετα ελεγε κοιταξτε τι γινεται οταν πηγαινω εγω για ψαρεμα.
Τον Ντανο θα τον βγαζουν συνεχεια προτεινομενο για μαζευουν ευρο.
Για πρώτη φορά θα συμφωνήσω με κάτι μαζί σου. Προδόθηκε η καριόλα όταν είπε οτι ο Ντάνος δεν είναι ο θεός που όλοι νομίζουμε??? Ποιοι νομίζουμε??? Και αν τον βλέπαν θεό στο νησί τι έγινε και άλλαξε η γνώμη τους??
Έπεσε σύρμα απο έξω... και μου κάνει εντύπωση, ενώ όλοι έχουν μείνει η μισοί η πουτάνα η βαλαβάνη δεν έχει χάσει κιλό!!!
και λιγα λες φιλε του κανουν ψυχολογικο πολεμο βλεπω στο τελος να μοιραζει χαστουκιαΟ Ντάνος ξενερωμένος...
ατοπημα---αυτομιουταρισμαΤεράστιο respect στη Βαλαβάνη που πρότεινε για αποχώρηση τον άθλιο αυτόν. Στηρίζουμε Βαλαβάνη γενικώς.
Η Ναντια με το πρασινο παιζει μπιτς βολευ στο τουρκικο αλ σταρ σαρβαιβορ:
Η μονη Ελληνιδα παικτρια απο το Ελλαδα vs Τουρκια που θυμηθηκανε.
Γιατι ο Τουρκος θυμαται και εκτιμα την ελληνικη κωλοτρυπιδα!
εχει αρχισει να σπαει ο ντανος...σε λιγο θα δαγκωσει κανεναν και θα τον βγαλουν με τον ζουρλομανδυα από εκει...και λιγα λες φιλε του κανουν ψυχολογικο πολεμο βλεπω στο τελος να μοιραζει χαστουκια
εχει αρχισει να σπαει ο ντανος...σε λιγο θα δαγκωσει κανεναν και θα τον βγαλουν με τον ζουρλομανδυα από εκει...
εχει αρχισει να σπαει ο ντανος...σε λιγο θα δαγκωσει κανεναν και θα τον βγαλουν με τον ζουρλομανδυα από εκει...
εκει ειμαστε εσυ λειπεις τοσο καιρο.στο γαυρο εσείς και αφήστε τα ξεπορτίσματα
γύρισε ο Χρηστίδης
Τεράστιο respect στη Βαλαβάνη που πρότεινε για αποχώρηση τον άθλιο αυτόν. Στηρίζουμε Βαλαβάνη γενικώς.
man σαβουρογαμης admin lol
ΥΓ τι πρόβλημα και αυτό μαζί μου που δεν με αφήνετε να ανοίξω νέο θρεντ και μπλοκάρατε και το να σας στέλνω πμ. Αφού δεν γουστάρετε τους gay, αναρωτιέμαι γιατί έχετε βάλει στο φόρουμ της σελίδας σας κατηγορία Gay?
και η πασχαλη αν φυγει θα πεσει πεινα..είναι η δευτερη καλυτερη μετα την βαλαβανη στους διασημου..καλα η πασχαλη θα φυγει ...
αλλα λεμε αν φυγει ο αγγελοπουλος θα εχει πιο πολυ ενδιαφερον η συνεχεια
θα πεσει πεινα και ισως φανε ο ενας τον αλλο...