omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
μολις μπηκα.πρωτη κινηση χωρις να διαβασω απο το μεσημερι;να ψηφισω τη μουμια :S :S :S
Ελα τυπε αστο survivor , εχουμε νεο θεμα ποδολαγνου-χυσολαγνου
μολις μπηκα.πρωτη κινηση χωρις να διαβασω απο το μεσημερι;να ψηφισω τη μουμια :S :S :S
Εν το μεταξύ ολόκληρο νησί εκεί... ένα δέντρο με μπανάνες δεν έτυχε να βρουν.... :S
υγ όποτε σκέφτομαι το νησί, εννοώ πίσω από την παραλία, μέσα στα δέντρα κτλπ που δεν μας έχουν δείξει ούτε μία φορά, να πηγαίνει κάποιος έστω για βόλτα/εξερεύνηση, έρχεται πάντα στο μυαλό μου το LOST
ελα αγορι,τι λεει,το εχασα,ιδεα δεν εχω τι εγινε,νοιωθω σαν να σας προδοσα.μονο οτι νικησαμε στο τελος ξερω :S :S :SΠου είσαι ρε νάσοοοο
τυπε δεν νομιζω να τους αφήνουν να πάνε οπου θελουνΣτα 10 χιλιομετρα που ανετα περπαταει καποιος πρεπει να εχει χωρια.
τυπε δεν νομιζω να τους αφήνουν να πάνε οπου θελουν
Oυτε καν,στα 3 χιλιομετρα εχει οικισμους τυπεΣτα 10 χιλιομετρα που ανετα περπαταει καποιος πρεπει να εχει χωρια.
Μπορεί να έλειπε το σώμα σου αλλά η ψυχή σου ήταν εδω στο bou.. Δες το όταν βρείς χρόνο στο λίνκ από κάτω..ελα αγορι,τι λεει,το εχασα,ιδεα δεν εχω τι εγινε,νοιωθω σαν να σας προδοσα.μονο οτι νικησαμε στο τελος ξερω :S :S :S
τυπε σορυ,εμπλεξα εξω,οχι Μεταξι :S :S :Sκάθε βραδυ 170 - 180 μαζευομαστε, ποτέ 200
ο Νασος δεν φανηκε, εμπλεξε παλι στο Μετάξι
Στα 10 χιλιομετρα που ανετα περπαταει καποιος πρεπει να εχει χωρια.
στα αρχιδια σας τυπε,σαν να μην εχω συνεισφερει τιποτα σε αυτο το νημα,δεν πειραζει,εσεις να στε καλα :'( :'( :'(Κακως ξεκινησαμε χωρις το Νασο,
Ωραιος ο πετσετας ανετος, γελαει χειροκροταει συμμετεχει, ο τηγανοκεφαλος το χει παρει βαρια.
Θα βαλεις star academy τυπε :S :S :S
H Ελισάβετ βγάζει κάτι καυλωτικο να τα λέμε κι αυτα
ευχαριστω τυπεΜπορεί να έλειπε το σώμα σου αλλά η ψυχή σου ήταν εδω στο bou.. Δες το όταν βρείς χρόνο στο λίνκ από κάτω..
To παιχνιδι που μπορει να ανταγωνισθει το σαρβαιβορ
Ακριβως, ηταν ενας λογος που εκραζαν Παναρα οτι τους μαζεψε να ψηφισουν ντανο! Και τωρα τι καλα που καναμε και τον σουταραμε. Αντιπανικοι ξυπνηστε!!!
τα λεγε ο ναουσαιος εξ αρχης ;)
Τελικα μονο ο Τσακι Τσανγκ εχει αρχιδια εκει μεσα....καλα απορω με τον Ντανο πως κρατιεται και δεν της εχεις ισοπεδωσει τη σκατοφατσα της αβυζης να της φυγει η ξυνιλα.
Τσανγκ = κινέζικη γρίπη
Τους έβαλε το μικρόβιο μέσα στην ομάδα!!
Ειρωνιες απο βαλαβανη-λαουρα στον αγγελοπουλο
καλα η μπαλοτσα παλι μαλλια αλλων εφτιαχνε αυτη στο survivor Πηγε η σε κομμωτηριο?
παλι ο σπαλ τα ειπε οτι την παρασυρανε την βαλαβανη και την βαλανε μπροσταρα στον πολεμο εναντια στον αγγελοπουλο που θελουνε να τον φανε