Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

trobadoros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
καλα η πασχαλη θα φυγει ...
αλλα λεμε αν φυγει ο αγγελοπουλος θα εχει πιο πολυ ενδιαφερον η συνεχεια
θα πεσει πεινα και ισως φανε ο ενας τον αλλο...
  :wanker:

πείνα?  :2funny:
Το πιστεύετε ακόμα δηλαδή εσείς αυτό το παραμύθι? Αφού έχουμε καταλάβει όλοι πλέον ότι τρώνε κανονικά και είναι στημένο το θέμα με το φαγητό.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
απο την αλλη ο αγγελοπουλος δειχνει να σπαει
και ισως με λιγη πιεση δαγκωσει καμια καρωτιδα ..
:hmm:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
:huh: :rolleyes: :badair: :hammer: :knuppel:

ΥΓ τι πρόβλημα και αυτό μαζί μου που δεν με αφήνετε να ανοίξω νέο θρεντ και μπλοκάρατε και το να σας στέλνω πμ. Αφού δεν γουστάρετε τους gay, αναρωτιέμαι γιατί έχετε βάλει στο φόρουμ της σελίδας σας κατηγορία Gay?  :rolleyes:

Μπα λάθος έκανα. έχει αφήσει ανοιχτό ένα θρεντ, το οποίο μετονόμασε κατάλληλα και μετέφερε στην ανάλογη κατηγορία.
Καλός είναι τελικά :P
Του χρωστάω  :pipa1: γιατί δεν το είχα πάρει χαμπάρι.

ΥΓ Τελικά αν και δεν νομίζω να έχω χάσει κάτι... αυτό το χταπόδι.... είδαμε ποτέ να το τρώνε?  :huh: wtf?

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Μπα λάθος έκανα. έχει αφήσει ανοιχτό ένα θρεντ, το οποίο μετονόμασε κατάλληλα και μετέφερε στην ανάλογη κατηγορία.
Καλός είναι τελικά :P
Του χρωστάω  :pipa1: γιατί δεν το είχα πάρει χαμπάρι.

ΥΓ Τελικά αν και δεν νομίζω να έχω χάσει κάτι... αυτό το χταπόδι.... είδαμε ποτέ να το τρώνε?  :huh: wtf?
ετσι μπραβο τυπε μη βγαινεις και οφ τοπικ

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
ετσι μπραβο τυπε μη βγαινεις και οφ τοπικ

έχω γίνει expert εδώ μέσα.  :hi: όσο ζω μαθαίνω  :grin:

αλλά εκτός των άλλων, καλό είναι όσοι αγαπάμε αυτό το θρεντ, τις ημέρες και τις ώρες που δεν παίζει το survivor, να γράφουμε και κανα σχόλιο, ώστε να παραμένει πάντα ψηλά και διαθέσιμο στους νέους επισκέπτες να το διαβάσουν.

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Για πρώτη φορά θα συμφωνήσω με κάτι μαζί σου. Προδόθηκε η καριόλα όταν είπε οτι ο Ντάνος δεν είναι ο θεός που όλοι νομίζουμε??? Ποιοι νομίζουμε??? Και αν τον βλέπαν θεό στο νησί τι έγινε και άλλαξε η γνώμη τους??

Πραγματικα αυτη η φραση της ηταν πολυ υποπτη και φανηκε σαν να γνωριζει οτι ο Ντανος ειναι πολυ αγαπητος στο κοινο  :grin:

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Η στρατηγική των μαχητών να τον στείλουν στη άλλη ομάδα έκανε δημοφιλή τον Αγγελόπουλο και η κίνηση της Ευρυδίκης τον έχει αναγάγει σε Λαϊκό ήρωα!!!

Δύστυχος το παιχνίδι τελείωσε εχθές... 6500 σχόλια αναρτήθηκαν στην επίσημη επίσημη σελίδα του survivor!!! Ο Αγγελόπουλος το έχει πάρει είδη...
και ποιος θες να το παρει ειναι ο μονος που το αξιζει εχει γινει 1 με το νησι ειναι ι τυπος servaivor ο μονος που τον πλησιάζει ειναι ο κυπριος αλλα ειναι λιγος.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096
και ποιος θες να το παρει ειναι ο μονος που το αξιζει εχει γινει 1 με το νησι ειναι ι τυπος servaivor ο μονος που τον πλησιάζει ειναι ο κυπριος αλλα ειναι λιγος.
Θα το παρει ο Παναρας τυπε,αναδεικνυοντας την κυριαρχια του μυαλου επι του σωματος :thumbsup:

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Είναι παιδί του λαού γιατί δουλεύει σε δυο δουλειές να τα βγάλει πέρα, δεν βασίζετε το μισθό του προπονητή ράγκμπι, χα χα χα!! Άν είχε στρατηγική θα έγλυφε τον χανταμπάκη και θα υποστήριζε την κλίκα τον πολλών!! Τον αν είσαι αθλητής σημαίνει και χριστοπαναγία δεν το ξέρω!!! Το οτι δεν έχει κάνει στα 30+ οικογένεια τον κάνει ποιο πολύ αρεστό μιας και οι περισσότεροι Έλληνες πλέων πριν σα σαράντα παρά δεν κάνουν οικογένεια για διάφορους λόγους που μόνο προβλήματα συμπεριφοράς δεν θα τα έλεγα!!!!! Οι μύες του κάνουν μπάμ οτι δέν είναι παραφουσκωμενοι απο φάρμακα σαν του μπο και του Βάσαλου, ακόμη και αυτό του δίνει ενα συν!!!!!!!!
Ποσο δικιο εχεις ρε φιλε στην 1 εβδομαδα φανηκε οτι ειναι πραγματικα ο ιδανικος νικητης για servaivor

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.455
Πόντοι
4.096

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Προδόθηκε η καριόλα όταν είπε οτι ο Ντάνος δεν είναι ο θεός που όλοι νομίζουμε??? Ποιοι νομίζουμε??? Και αν τον βλέπαν θεό στο νησί τι έγινε και άλλαξε η γνώμη τους??

Έπεσε σύρμα απο έξω... και μου κάνει εντύπωση, ενώ όλοι έχουν μείνει η μισοί η πουτάνα η βαλαβάνη δεν έχει χάσει κιλό!!! 
Η μυτιληνια βουρτση με στομα ποπαυ,αποδειxτηκε απαραδεκτη.Πιθανον να ειναι Αυτος που νομιzουνε.Γιατι τους ταιzει,αμεσα κ εμμεσα.Αλλιως θα ειχαν πεινασει κ xασει αρκετες ασυλιες.Αυτοι οι τρεις μαzι με κυπριο, κ ειρηνη κ.,φαινεται να ειναι οι καλυτεροι αγωνιστικα παικτες.

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
ξεροχυσα με ανάλυση

Μόνη ένσταση έχω για τον μπο που ΘΕΩΡΩ οτι ειναι μαλακάκος

thanx man.
Δεν διαφωνώ φίλε για τον Μπο, απλά είπα ότι είναι συμπαθής και ότι μιλάει ελεύθερα και στα 2 στρατόπεδα, όπως άλλωστε επιβεβαιώθηκε και στο χθεσινό επισόδιο.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
ολα στημενα γινονται για την ενωση των δυο ομαδων    οποια ομαδα κρατησει περισσοτερους παικτες πιο πλεονεκτημα θα εχει

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
οι πιο δυνατοι  απο διασημους μαχητες εχουν κανει  συμμαχιες    για την συνεχεια  του παιχνιδιου

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Σχόλια για το χθεσινό επεισόδιο:

1/ Μεγάλο ντέρμπι, κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η νίκη των μαχητών ήταν ευγενική χορηγία Κύπριου - Κολιδάς.

2/ Αφού πήραν με τέτοιο τρόπο την νίκη οι μαχητές, ψυχολογικά σκότωσαν τους διασήμους. Όπως είχα προβλέψει θα τους πάνε πίπα-κώλο πλέον τους διασήμους και πιθανότατα θα σπάσουν και το ρεκόρ των 6 συνεχόμενων νικών των διασήμων. Πέρα του ψυχολογικού, βάλτε μόνο ότι σήμερα (αν τηρηθούν οι κανονισμοί, διότι όπως έχω καταλάβει οι κανονισμοί είναι ότι να'ναι και όπως κάτσει, π.χ. εχθές είπαν ότι έχει άδεια γιατρού ο Κοκκινάκης, τον είδατε να ταυματίζεται πουθενά ή να παραπονιέται στην παραλία ότι πονάει? ή γιατί δεν ξαναέπαιξαν 2η φορά Σπαλ-Πάνος) πρέπει να παίξουν Λάουρα/Κοκκινάκης/Μπο, τότε το ματς θα είναι τσόντα.

3/ Ο Χανταλέρας με τον Χούτο που ήταν τραυματίες μια μέρα πριν στο αγώνισμα ασυλίας, ανάρρωσαν εντυπωσιακά γρήγορα με τον πρώτο μάλιστα να είναι όντως φοβερός στις βολές, παρότι πόναγε το χέρι του. :think:

4/ Σε ελεύθερη πτώση η Βαλαβάνη (μάλλον από τις κατάρες που έχει φάει) και ο Τσανγκ. Η καρεκλοκένταυρη Ελισάβετ δείχνει σημάδια νεκρανάστασης και τουλάχιστον κατορθώνει να κερδίζει τουλάχιστον την Πασχάλη που τις ρίχνει κανά 2 δεκαετίες. Στις βολές πάντως οι συμπαίκτες της στον πάγκο φημολογείται ότι παίρνουν δραμαμίνες.....

kinky_boy

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2015
Κριτικές
4
Like
44
Πόντοι
1
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
το  σχεδιο ειναι διωχνουνε τα βαριδια  απο τις ομαδες  και θα μεινουν η δυνατοι  ειναι πολλα τα λεφτα 

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
πηρε αερα χτες ο βρωμοκυπριος τυχερος ηταν.Η ομαδα τον μαχητων εχει ανεβει λογω των κοριτσιων που τα πανε παρα πολυ καλα και αμα εμενε και η Δαρρα τωρα θα ειχαμε σκορ 10-5 τουλαχιστον.Οι διασημες βρωμες απο την πολυ τεμπελια και τα πηγαδακια δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους και οι μονοι που τους φταινε ειναι ο ΣΠΑΛ ΚΑΙ ΝΤΑΝΟΣ.
Ο δε Χανταπακης με τον Χουτο  πολυ star την ειδαν παιζουν οποτε γουσταρουν και νομιζαν οτι αμα παιξουν εχουν την νικη στο τσεπακι...ΧΑΝΤΑΠΑΚΗ ΠΕΙΝΑΣ?...ΠΕΙΝΑΣ ΧΑΝΤΑΠΑΚΗ?
Μονο Ντανος χτες εκανε 2χ1 αλλα στο τελος ηθελαν να παιξει ο Χανταπακης και τον Ντανο τον ευγαλαν στην απεξω.Ενα εχω να πω μονο πεινα Χανταπακη.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
:zfuck: :fuck1: :pipa3:
17425077_1456969814377012_9102879873484954935_n.jpg

Stories

Νέο!