Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.791
Πόντοι
1.756
Καλος ο Ντανος στα αγωνισματα αλλα δεν εχει την ταχυτητα και σβελταδα του Κυπριου.... Ο Κυπριος κινειται σαν Νιντζα ο πουστης...  :rockon:
Απο μυαλο ο Ντανος,αν και ειναι καλο και ηθικο παιδι,ειναι λιγο Φορεστ Γκαμπ...(ειναι και λιγο ψωνιο αλλα οκ)
Νομιζει πως αν φερνει νικες,πιανει ψαρια, και φερεται ντομπρα θα του φερονται οι αλλοι καλα....
Δεν εχει καταλαβει οτι εχει να κανει με οχιες και σκορπιους εκει μεσα...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
μου ειναι αρκετα αντιπαθης η πασχαλη...νομιζω βεβαια οτι θα ναι καλη για κανα σπαγκατο σε καμια ψωλη! φατσα εμετος...θυμιζει ζομπι απο το βινετο κλιπ θριλερ του μιχαλακη του τζακσον.... εντωμεταξυ τις προαλες μας ζαλιζε τους ορχεις, με τις αληθειες, τις συμπαντικες ενεργειες κι ολα τα συναφη εξ ανατολιτικων φιλοσοφιων-θρησκειων, και τις προαλες την ειδα να κανει το σταυρο της πριν το φαγητο!!! ολα για το θεαθηναι ναουμ
χώρια οι παπαριες που ελεγε για το δεσμους αγαπης της ομαδας και κουραφεξαλα (τους βλεπουμε τωρα!)  

μου τη σπαει και ολο το πακετο της λαουρας, ειδικα ο τροπος που μιλαει κτλ...ουστ φακλα

Επισκέπτης
Καχυποπτοι του θρεντ, οι μαχητες παντα ηταν παιχτουρια δυνατα. Και οταν ειχαν να φανε ενα μηνα εχαναν στο οριο και παλευαν μεχρι τελους. Οι διασημοι αποδειχτηκε τη φουσκα ειναι τωρα που πεινασαν και απομονωσαν ντανο.
οι διάσημοι  θ'αρχίσουν να φεύγουν μόνοι τους σε λίγο

Ειδικά όταν θα αρχίσει να χει απώλειες η κλίκα έχουν να πέσουν πολλά γέλια

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.791
Πόντοι
1.756
Αν ημουν ο Ντανος παντως,σημερα στο πρωτο αγωνισμα θα εκανα πως στραμπουληξα το ποδι μου και θα το επαιζα κανα μηνα τραυματιας...
Και αστους να τρωνε καρυδες και τις κουτσουλιες απο τους γλαρους....

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
μου ειναι αρκετα αντιπαθης η πασχαλη...νομιζω βεβαια οτι θα ναι καλη για κανα σπαγκατο σε καμια ψωλη! φατσα εμετος...θυμιζει ζομπι απο το βινετο κλιπ θριλερ του μιχαλακη του τζακσον.... εντωμεταξυ τις προαλες μας ζαλιζε τους ορχεις, με τις αληθειες, τις συμπαντικες ενεργειες κι ολα τα συναφη εξ ανατολιτικων φιλοσοφιων-θρησκειων, και τις προαλες την ειδα να κανει το σταυρο της πριν το φαγητο!!! ολα για το θεαθηναι ναουμ
χώρια οι παπαριες που ελεγε για το δεσμους αγαπης της ομαδας και κουραφεξαλα (τους βλεπουμε τωρα!)   

μου τη σπαει και ολο το πακετο της λαουρας, ειδικα ο τροπος που μιλαει κτλ...ουστ φακλα

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
απ τους παρουσιαστες που εχουν περασει απο τη ελλ. τιβι, πιστευω οτι ο ανδρεας ο μικρουτσικος ηταν μακραν ο κορυφαιος για να συντονιζει καταστασεις ΥΠΕΡ αντεγκλήσεων και αψημαχιων

Αυτο ελεγα+εγω απο την αρχη-βαλτε Μικρουτσικο παρουσιαστη να γινει ροντεο το survivor  :rockon:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Oι μαχητες ηταν αρκετο καιρο κατωτεροι και στην φαπα απο τους διασημους οταν ειχανε μαζεμενη  την πλεμπα-διδυμες-θεια-γιλι-μοντελο

οταν φυγανε αυτοι που ηταν ο ενας χειροτερος απο τον αλλον δυναμωσανε αρκετα
γιατι περα απο τις κλικες ψηφιζανε και τους χειροτερους παιχτες
αν ειχε φυγει ειδικα και η αλλη διδυμη τωρα θα ητανε ακομα ποιο δυνατοι

απο την αλλη οι διασημοι αποδειχτηκαν χειροτεροι και ψηφισανε μονο βαση κλικας και οχι αγωνισματων με αποτελεσμα και η πασχαλη που θα φυγει να αποδυναμωθει η ομαδα γιατι απο την λαουρα και ενα κουτσουρο ειναι καλυτερο

(η κουφαλα ο χανταμπακης ισως παιξει το χαρτι να μην αγωνιζεται η λαουρα και να παιρνουνε πεναλτι αλλα οποιον και να διαλεγουν οι αλλοι χειροτερος απο την λαουρα δυσκολα να ειναι.δεν ξερω αν τους το επιτρεψουνε αυτο-κατι  που προτεινε χθες ο μανατζερ να κανουν με την διδυμη αλλα εκεινη ηθελε να παιξει)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom