Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
εχει σπασει η βαλαβανη

Μερικοι διασημοι προβλέπω να ξεφτυλιζονται τοσο που θα καταστρεψουν και τις καριερες τους
Αυτό σίγουρα δεν τους έχει περάσει από το μυαλό.

Γενικά όμως πιστεύω ότι προστατεύονται από την παραγωγή.

Επισκέπτης
μεσα απο ενα παιχνιδι μαθαμε γιατι μας εχουνε παει γαμιωντας οι ξενοι στα μνημονια.

Ειναι υποψηφιος ο Αγγελοπουλος και οχι η Λαουρα

Αξιζουμε τα χειροτερα. Να διαλυθουμε τελειωτικα σαν χωρα. Να τρωμε χαλικια μεχρι το 2250 μ.Χ
έτσι ακριβώς

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Αντε,με κολλησατε και στρωθηκα κι εγω!
Αλλα τον "μανατζερ" ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ!Θελω Ντανο  :ak: και την κατσαριδα για ματι! :kissass2:
ADMIRAL Rules....

adreasfairways

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
1.293
Πόντοι
216
:bigdick:Χανταμπακη για ποσο μαλακες μας περνας αντε και γαμησου ψευτη :kissass2:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Αυτό σίγουρα δεν τους έχει περάσει από το μυαλό.

Γενικά όμως πιστεύω ότι προστατεύονται από την παραγωγή.

Ετσι τυπε, οτανιμανιδης εκανε τη κοτα και ειπε σα πουτανιτσα οτι ο Τσανγκ το ξεκινησε οταν του την ειπε ο αμπαλος πολιστας που πηγε να φτιαξει ιντριγκα. Με τον Παναρα και γενικοτερα τους μαχητες αλωνιζει οποτε εχει ευκαιρια.

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Τύπε τεραστιο θεμα, καποια στιγμη θα πρεπει να ανοιξουμε ενα θεμα για τον ποιοτικο θανατο. Σημερα ενα συγγενικο μου προσωπο (οχι πολυ κοντινο) εμαθε οτι εχει εξι μηνες ζωης και πιθανοτατα θα τους περασει μεσα σε αφορητους πονους, χωρις καμια ελπιδα. Τι να συζητησεις μετα.

ΥΓ: Είμαι υπέρ τις ευθανασίας.. :offtopic:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Αντε,με κολλησατε και στρωθηκα κι εγω!
Αλλα τον "μανατζερ" ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΩ!Θελω Ντανο  :ak: και την κατσαριδα για ματι! :kissass2:
ADMIRAL Rules....
Τυπε δεν τρέχει τίποτα. Και εμείς στην αρχή τον αντιπαθούσαμε το Πανο. Στην συνέχεια όμως έχουμε γίνει οι πιο πιστοί οπαδοί του.

Για την μορφωμένη κατσαρίδα συμφωνώ κι εγώ. Την θέλω μέσα.

Επισκέπτης
Ο χρανιωλας ....ειναι και αυτός μουλωχτός ?!!! Η ειναι ιδέα μου ?
όχι είναι εντάξει ο χραν

Ζήλευε λίγο τον γιανναρο στην αρχή και ήθελε να τον εκθέσει ως μαλακα αλλά ήταν πολύ μικρός μπροστά στο spal και τελικά πιο μάγκα τον έκανε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Μολις βρηκα οτι το μουσικο θεμα του survivor greece ειναι του Thomas Bergensen και λεγεται starvation. Μπραβο ο Αλαφουζος?

Επισκέπτης
Ρε μαγκες δεν καταλαβαινετε οτι αν βαλεις εναν δημοφιλη παιχτη απεναντι σε εναν λιγοτερο σιγουρευεις οτι θα φυγει ο δευτερος; Στοχος ολων στην ψηφοφορια ηταν ο Σπαλιαρας. Πειτε μου εσεις με ποιους διασημους προτεινομενους θα ηταν πιο σιγουρη η αποχωρηση του.
στην τελική ευλογία είναι να είναι κάποιος προτεινόμενος

Αν το κοινό δεν τον γουστάρει να τον διώξει μια ώρα αρχύτερα να μην ταλαιπωρείται άδικα...

Ο Αγγελόπουλος το πε κιόλας ο γάτος...ότι είναι ένα καλο τεστ... Δεν είναι χαζός τελικά, απλά λίγο απροσαρμοστος και αυτιστικός

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
στην τελική ευλογία είναι να είναι κάποιος προτεινόμενος

Αν το κοινό δεν τον γουστάρει να τον διώξει μια ώρα αρχύτερα να μην ταλαιπωρείται άδικα...

Ο Αγγελόπουλος το πε κιόλας ο γάτος...ότι είναι ένα καλο τεστ... Δεν είναι χαζός τελικά, απλά λίγο απροσαρμοστος και αυτιστικός

το κοινο δεν ψηφισει για να διωξει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom