Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
εγω να ρωτησω γιατι ο Ντανος.... ειναι το παιδι του λαου??? δεν εχει στρατηγικη??? γιατι λεει ο κοσμος οτι ειναι αληθινος τον ηξερε και απο χτες??? παιδι της εκκλησιας... πρεπει να εχει ριξει χριστοπαναγια στα γηπεδα που επαιζε μπαλα για 2 survivor. ειναι της οικογενειας λεει... γιατι δεν εχει κανει οικογενεια ο ιδιος μπας και εχει κανα προβλημα συμπεριφορας??

Αν αυτο το κινουμενο ΕΓΩ  με τουε μυες και του κοιλιακους ειναι το παιδι του λαου.... τι να πω ζω σε λαθος κοσμο....

Το τερματισες τυπε.  :S :S :S

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
εγω να ρωτησω γιατι ο Ντανος.... ειναι το παιδι του λαου??? δεν εχει στρατηγικη??? γιατι λεει ο κοσμος οτι ειναι αληθινος τον ηξερε και απο χτες??? παιδι της εκκλησιας... πρεπει να εχει ριξει χριστοπαναγια στα γηπεδα που επαιζε μπαλα για 2 survivor. ειναι της οικογενειας λεει... γιατι δεν εχει κανει οικογενεια ο ιδιος μπας και εχει κανα προβλημα συμπεριφορας??

Αν αυτο το κινουμενο ΕΓΩ  με τουε μυες και του κοιλιακους ειναι το παιδι του λαου.... τι να πω ζω σε λαθος κοσμο....

Είναι παιδί του λαού γιατί δουλεύει σε δυο δουλειές να τα βγάλει πέρα, δεν βασίζετε το μισθό του προπονητή ράγκμπι, χα χα χα!! Άν είχε στρατηγική θα έγλυφε τον χανταμπάκη και θα υποστήριζε την κλίκα τον πολλών!! Τον αν είσαι αθλητής σημαίνει και χριστοπαναγία δεν το ξέρω!!! Το οτι δεν έχει κάνει στα 30+ οικογένεια τον κάνει ποιο πολύ αρεστό μιας και οι περισσότεροι Έλληνες πλέων πριν σα σαράντα παρά δεν κάνουν οικογένεια για διάφορους λόγους που μόνο προβλήματα συμπεριφοράς δεν θα τα έλεγα!!!!! Οι μύες του κάνουν μπάμ οτι δέν είναι παραφουσκωμενοι απο φάρμακα σαν του μπο και του Βάσαλου, ακόμη και αυτό του δίνει ενα συν!!!!!!!!

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Το τερματισες τυπε.  :S :S :S

ρε φιλε σοβαρα τι τερματισα??? ειναι νορμαλ αυτος ο τυπος... την τρελα την βλεπεις στα ματια του... γιατι νομιζεις οτι η παραγωγη τον εβαλε με τους σελεμπριτις... τυχαια... νομιζεις οτι με 8 μποφορ που εκανε και καλα ψαροντουφεκο εβγαλε ψαρια??? οσο τα εβγαλε ο χανταπακης αλλο τοσο τα εβγαλε και ο Ντανος...

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Είναι παιδί του λαού γιατί δουλεύει σε δυο δουλειές να τα βγάλει πέρα, δεν βασίζετε το μισθό του προπονητή ράγκμπι, χα χα χα!! Άν είχε στρατηγική θα έγλυφε τον χανταμπάκη και θα υποστήριζε την κλίκα τον πολλών!! Τον αν είσαι αθλητής σημαίνει και χριστοπαναγία δεν το ξέρω!!! Το οτι δεν έχει κάνει στα 30+ οικογένεια τον κάνει ποιο πολύ αρεστό μιας και οι περισσότεροι Έλληνες πλέων πριν σα σαράντα παρά δεν κάνουν οικογένεια για διάφορους λόγους που μόνο προβλήματα συμπεριφοράς δεν θα τα έλεγα!!!!! Οι μύες του κάνουν μπάμ οτι δέν είναι παραφουσκωμενοι απο φάρμακα σαν του μπο και του Βάσαλου, ακόμη και αυτό του δίνει ενα συν!!!!!!!!

ρε φιλε σοβαρα δλδ γιατι δεν ειναι λαικο παιδι ο μπαμπης απο την τρουμπα με την κοιλαρα του που ειναι μπετατζης και ειναι ο Ντανος... αν ηταν ο Μπαμπης στο παιχνιδι θα το ειχες κανει θεο???

και κανεις λαθος φιλε ειναι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης απο την στιγμη που επαιζε μπαλα σε γ και β εθνικη δεν ειναι μονο προπονητης.. και δεν ειπα οτι ειναι φουσκομενος απο φαρμακα

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
196
Πόντοι
1
ρε φιλε σοβαρα τι τερματισα??? ειναι νορμαλ αυτος ο τυπος... την τρελα την βλεπεις στα ματια του... γιατι νομιζεις οτι η παραγωγη τον εβαλε με τους σελεμπριτις... τυχαια... νομιζεις οτι με 8 μποφορ που εκανε και καλα ψαροντουφεκο εβγαλε ψαρια??? οσο τα εβγαλε ο χανταπακης αλλο τοσο τα εβγαλε και ο Ντανος...
:S :S :S

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
ρε φιλε σοβαρα δλδ γιατι δεν ειναι λαικο παιδι ο μπαμπης απο την τρουμπα με την κοιλαρα του που ειναι μπετατζης και ειναι ο Ντανος... αν ηταν ο Μπαμπης στο παιχνιδι θα το ειχες κανει θεο???

και κανεις λαθος φιλε ειναι επαγγελματιας ποδοσφαιριστης απο την στιγμη που επαιζε μπαλα σε γ και β εθνικη δεν ειναι μονο προπονητης.. και δεν ειπα οτι ειναι φουσκομενος απο φαρμακα

Στα αρχίδια τον γράφω και αυτών και τους υπόλοιπους πεταμένους που πήγαν να ψοφολογήσουν στην πείνα για να κερδίσουν δημοσιότητα και φράγκα!!!!

Και πιστεύω οτι είναι ηλίθιοι όσοι δίνουν τα ευρό τους με της τηλεφωνικές τους ψήφους στους τούρκους και στο βρωμοσκαι όταν 1 εκατομμύριο Έλληνες λιμοκτονούν απο την φτώχεια!!!

Μία πρόβλεψη έκανα...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127

Αν αυτο το κινουμενο ΕΓΩ  με τουε μυες και του κοιλιακους ειναι το παιδι του λαου.... τι να πω ζω σε λαθος κοσμο....
το καλυτερο σχολιο το ακουσα σημερα στην μεγαλυτερη τανα ολων την Μενεγακη.
Ο Ντανος λεει αντιπροσωπευει το λαικο παιδι της σκαλωσιας  που επαιζε ο Παπμιχαηλ που προσπαθουσε να μπει στον κυκλο της υψηλης κοινωνιας και εκεινη τον απερριπτε λογω ταπεινης καταγωγης....
Και μονο αυτος ο ρολος στο υποσυνειδητο της μεσης ελλεηνιδας αρκει για να φυγει ο Ντανος με την κατοσταρα στην τσεπη

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Aυτο που κανανε ειναι σαν οι ασημοι τις προηγουμενες φορες  να  βγαζανε τον κυπριο υποψηφιο και να μην δινανε καμια ψηφο στις διδυμες

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
196
Πόντοι
1
Ο Ντανος λεει αντιπροσωπευει το λαικο παιδι της σκαλωσιας  που επαιζε ο Παπμιχαηλ που προσπαθουσε να μπει στον κυκλο της υψηλης κοινωνιας και εκεινη τον απερριπτε λογω ταπεινης καταγωγης....
Και μονο αυτος ο ρολος στο υποσυνειδητο της μεσης ελλεηνιδας αρκει για να φυγει ο Ντανος με την κατοσταρα στην τσεπη
:hi:

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Ο Ντανος λεει αντιπροσωπευει το λαικο παιδι της σκαλωσιας  που επαιζε ο Παπμιχαηλ που προσπαθουσε να μπει στον κυκλο της υψηλης κοινωνιας και εκεινη τον απερριπτε λογω ταπεινης καταγωγης....

Συμφωνώ απόλυτα!!!!
Και θα φύγει με τα φράγκα αν συνεχίσει έτσι με τσαμπουκά χωρίς να γλύφει κανέναν!!

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
196
Πόντοι
1
Αν ο Αγγελόπουλος αντέχει στην πείνα (γιατί δεν πρόκειται ξανά να λαδωσει το αντερο των διάσημων) θα μπει χαλαρά και άνετα στην ενοποίηση των ομάδων και τότε όλα παίζονται.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Είναι η Νάντια από το παλίο survivor Ελλάδα-Τουρκία(2005 νομίζω) που και καλά τα είχε με τον Σελίμ δυστυχώς χάσαμε τότε από ένα 45χρονο γεροξούρα γιατί στις ψηφοφορίες διώξαμε τους καλύτερους παίκτες και μείνανε οι χειρότεροι  :jerking: αθάνατη Ελληνική μλκια  :jerking: :jerking: :jerking:
45χρονο τι...?

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Στα αρχίδια τον γράφω και αυτών και τους υπόλοιπους πεταμένους που πήγαν να ψοφολογήσουν στην πείνα για να κερδίσουν δημοσιότητα και φράγκα!!!!

Και πιστεύω οτι είναι ηλίθιοι όσοι δίνουν τα ευρό τους με της τηλεφωνικές τους ψήφους στους τούρκους και στο βρωμοσκαι όταν 1 εκατομμύριο Έλληνες λιμοκτονούν απο την φτώχεια!!!

Μία πρόβλεψη έκανα...

φιλε εγω δεν στην λεω. εγω μια ερωτηση εκανα γιατι αυτος ο ανθρωπος ειναι λαικο παιδι... εμενα μου κανει για wanna be celeb. αποψη μου παντα

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
την κλικα σπαλιαρα αγγελοπουλου Μπο δεν την ειδε κανενας...........

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Αν ο Αγγελόπουλος αντέχει στην πείνα (γιατί δεν πρόκειται ξανά να λαδωσει το αντερο των διάσημων) θα μπει χαλαρά και άνετα στην ενοποίηση των ομάδων και τότε όλα παίζονται.

Δεν παίζονται απλώς όλα άλλα το έχει κερδίσει είδη!!!

Τέτοια φρενίτιδα στο fb με τον που τον έβγαλε η Βαλαβάνη στον τάκο δεν έχω ξαναδεί με παίχτη ριάλιτι!!!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
την κλικα σπαλιαρα αγγελοπουλου Μπο δεν την ειδε κανενας...........

Eπειδη τους εδειξε ενα πλανο που καθοτανε και μιλανε δεν εγιναν αυτοματα κλικα

κλικα εχει ο πιθηκοχανταμπακης που στηνει με τον χουτο και την βαλαβανη αγωνες

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

Μία πρόβλεψη έκανα...
Σωστός :hi:

Εγγρ.
29 Ιουν 2014
Κριτικές
8
Like
605
Πόντοι
96
Eπειδη τους εδειξε ενα πλανο που καθοτανε και μιλανε δεν εγιναν αυτοματα κλικα

κλικα εχει ο πιθηκοχανταμπακης που στηνει με τον χουτο και την βαλαβανη αγωνες

ναι ρε απλα καθονταν.... και τυχαια ψηφισαν και οι 3 το ιδιο... ρε πραγματικα ποσο σανο....

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
φιλε εγω δεν στην λεω. εγω μια ερωτηση εκανα γιατι αυτος ο ανθρωπος ειναι λαικο παιδι... εμενα μου κανει για wanna be celeb. αποψη μου παντα

Ούτε εγω δεν σου την λέω και δεν τον κόβω για wanna be celeb ρε μαν, απομονώνετε συνέχεια, φαίνεται να έχει τους celeb γραμμένους στα αρχίδια του και τους πούλησε και τρέλα οταν τον στριμώξανε, τον έκανε γατάκι τον ψευτομαγκα χανταμπάκη!!!!

Μάλλον τα λεφτά θέλει να πάρει και να ανοίξει κανένα μπιτσόμπαρο στην σκιάθο, μαζί με το βενζινάδικο πούδρα θα την βγάζει...      

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom