Να τη βαλεις να γραψει εκατο φορεςγαμησε τα
απο οτι φαινεται δεν εχουνε ολη την ιδια τρελα με μας
λεω σημερα στην μανα μου γαμησε τααα ειναι προτεινομενος ο αγγελοπουλος
και μου λεει ποιος ειναι αυτος !!!
αρχιδιααααα
Παναρα,Κυριε ελεησον
Να τη βαλεις να γραψει εκατο φορεςγαμησε τα
αρχιδιααααα
Τι λες ρε τύπε, εμενα η μανα μου που πλησιαζει τα 75, χθες οταν την πηρα τηλεφωνο το πρωτο που ειπε ηταν "μα ειναι δυνατον να ειναι προτεινομενος ο Ντανος"γαμησε τα
αρχιδιααααα
Μην ξαναγραψεις εδω. Δεν θα το ξαναπω.
:S :S :SΤο χταποδι τυπε,το χε στυλει ο Παναρας,υπνωτιζοντας το να αυτοψηθει.
Ενημερωσου λιγο
εδω η βαλαβανη εχασε απο την διδυμη χθες
χανταμπακης-χουτος δεν παιξανε και βαλαβανη ηττα απο διδυμη ποιο στημενο και απο ματς γ εθνικης στην ελλαδα
Στη δικη της ερχομενης Δευτερας τυπε θα τα αποκαλυψει ολα ο Θωμαιδης για το στημενο ...
Η Βαλαβανη μαθαινω την εφαγε την θεση του κυρ Θοδωρου στο νεο θρυλο
Θυμαμαι ενα επεισοδιο που οι τεμπελες κανα ηλιοθεραπεια και εβλεπες κοκκινακι να Μαγειρεύει,τον Ντανο να προσπαθει να αναψη φωτια και ο Σπαλ να κοβει καρυδες και πηγε και τους εκανε θεμα οτι ειναι τεμπελες και πηγαν να τον φανε τα ζωα οι καργιες. Σοφι ΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Εξω Η γρια,ν ανακμψει η αγορα του μποτοξΠολυ σωστή παρατήρηση
Η γιαγια πασχαλη - σατανίστρια Γιογκας πρεπει να παει στο διάολο
Το ιδιο κ ο αρχιδακης-χιμπατζάκης-μοντελο τυριων&αλλαντικών
παίδες, έχει σήμερα σορβαϊβορ με αποχώρηση ?
Ο Πανος και Ορεστης ειναι πραγματικοι παικτες οχι κατινες.Η πουτανα τεμπελα Βαλαβανη που ολη μερα εδω και 1 μηνα ξυνει την πετσα της μαζι με την βρομουσα και την κηλη-γιογκα ψηφισε τον Αγγελοπουλο που την ταιζει μαγειρευει και νικαει και στα αγωνισματα και τον εβγαλε σεντρα, καργιολα κλασσικη Ελληνιδα κακομαθημενη που ολη της η ζωη ειναι διασκεδαση και δηθεν πολλαπλα hobby, για βλεματα εντυπωσιασμού στον κυκλο της.Μροστα στο αβιζο κακιασμενο κατσαριδι του ΣΚΑΙ η κινεζικη νυφίτσα μου ειναι πια πιο συμπαθεις ασε που εχει αναπτηξει και την αφαιρετική μέθοδο.
Καλα για Χουτο και Χανταπακι δεν εχω λογια εχουν κανει κλικα 7 ατομα με αρχηγο χανταπακη υπαρχηγο χουτο και Μπο σωματοφύλακα, και γυρο γυρο ειναι οι προστατευομενοι Λαουρα,Βαλαβανη,Σοφι,Κοκκινακης αλλα δεν ξερουν οτι τους εχουν για αναλώσιμους και θα τους την κανουν οταν ζωριστουν.
Παρολα αυτα πιστευω οτι απο στρατηγικη η μερα με την νυχτα η 2 ομαδες.Ο Παναρας που του εχω σουρει τα χιλια μυρια ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣ...
Μην ξεχνάς το τυχαίο χταπόδι που ψήθηκε και μόνο του τύπε...