Νέα

Super Paradise: Πάρτυ με κορμιά σε παράταξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 564
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
Roumanolagnos1313

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Ρε ΣΠΟΥΓΚΕΝΑ εχει ένα μηνα με τη ΜΥΚΟΝΟ και τα κωλομπαρα ασχολείσαι...
Δεν πας κανενα ταξιδακι από τη ΨΑΡΡΟΥ να μας φερεις και φρεσκο υλικο????

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

ειναι καλοκαιρι τυπε ... γι αυτο ασχολουμαι με μυκονο, χειμώνα θα εχει αραχωβα  :P :P :P

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.693
Πόντοι
34.538
ειναι καλοκαιρι τυπε ... γι αυτο ασχολουμαι με μυκονο, χειμώνα θα εχει αραχωβα  :P :P :P
Αμα σου πεφτει μακρυα,πανε κανενα ΖΕΦΥΡΙ γιατι και σε κεινο το θρεντ,
σε βλεπω δραστηριο!!!!!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Τι σας νοιάζει τι κάνει ο καθένας με τις τρίχες του ρε, σαν κατίνες κάνετε

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.947
Πόντοι
1.756
"Εσεις με κοροιδευετε γιατι ειμαι διαφορετικος....εγω σας κοροιδευω γιατι ειστε ολοι ιδιοι"
ειπε ενας σοφος.....    Κλαρινομουσι,κλαρινοντυσιμο,τατουαζ,λεμεδικη συμπεριφορα.... ολοι το ιδιο ειναι ρε πουστη... αυτοι οντως βγαζουν γκομενες ετσι??? Πως κανουν σεξ αυτοι ρε γμτ... πως τους επιλεγει μια γυναικα αφου ειναι ολοι ιδιοι...???  :think: στην τελικη μπακουρια οι πιο πολλοι,να κανουν ταγκ που βρισκονται μπας και παρουν κανα λαικ και να πουλανε μουρη "ειμασταν εδω,ειμασταν εκει.." να ανεβει λιγο το στατους.... ασε που την βγαζουν ολη νυχτα με μια μπυρα....  και μετα σπιτι για να τον παιξουν, σκεπτομενοι την γκομενα που καθοταν απεναντι και δεν πηγαν να την μιλησουν....
τεσπα... προσωπικοτητα 0.... μπλα,μπλα 0..... αποψη 0.... μαγκια κλανια κ εξατμιση μονο....

OP
OP
Roumanolagnos1313

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
"Εσεις με κοροιδευετε γιατι ειμαι διαφορετικος....εγω σας κοροιδευω γιατι ειστε ολοι ιδιοι"
ειπε ενας σοφος.....     Κλαρινομουσι,κλαρινοντυσιμο,τατουαζ,λεμεδικη συμπεριφορα.... ολοι το ιδιο ειναι ρε πουστη... αυτοι οντως βγαζουν γκομενες ετσι??? Πως κανουν σεξ αυτοι ρε γμτ... πως τους επιλεγει μια γυναικα αφου ειναι ολοι ιδιοι...???  :think: στην τελικη μπακουρια οι πιο πολλοι,να κανουν ταγκ που βρισκονται μπας και παρουν κανα λαικ και να πουλανε μουρη "ειμασταν εδω,ειμασταν εκει.." να ανεβει λιγο το στατους.... ασε που την βγαζουν ολη νυχτα με μια μπυρα....  και μετα σπιτι για να τον παιξουν, σκεπτομενοι την γκομενα που καθοταν απεναντι και δεν πηγαν να την μιλησουν....
τεσπα... προσωπικοτητα 0.... μπλα,μπλα 0..... αποψη 0.... μαγκια κλανια κ εξατμιση μονο....

Ολοσωστος

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Έχω παρατηρήσει οτι h πλειοψηφία αυτών που κράζουν τα γένια ειναι σπανοί που βγάζουν δύο τρίχες στα μάγουλα το πολύ τη γνώμη σου :sunglasses:

Μια ζωή αξύριστος το έπαιζα και καλά μαν...τώρα ξενέρωσα και τα παίρνω κόντρα... :)  ;) :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Λευτερια στην Μυκονοοοοοοοοοοοοοοοο  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα