gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ΑΛΕΞ στα ποσα πμ γαμας συνηθως μαν;μαθε μας λιγο μπαλιτσαΔεν περιμενα να επιδεικνύετε κι εσεις τοσο απροκαλυπτη ζηλια μπροστα στις μνημειωδεις μου επιτυχιες.
ΑΛΕΞ στα ποσα πμ γαμας συνηθως μαν;μαθε μας λιγο μπαλιτσαΔεν περιμενα να επιδεικνύετε κι εσεις τοσο απροκαλυπτη ζηλια μπροστα στις μνημειωδεις μου επιτυχιες.
Δεν περιμενα να επιδεικνύετε κι εσεις τοσο απροκαλυπτη ζηλια μπροστα στις μνημειωδεις μου επιτυχιες.
Οι ΙΕΚατζηδες τα στουρνάρια σαν και εσένα δηλαδή καλύτερα να το βουλώνουν και να ζουν μέσα στη μαρμάγκα της Αθήνας.
Έλα Λεμπρόν τα κούτσουρα των ΙΕΚ βγάζουν συνήθως τέτοιο δηλητήριο,δεν πειράζει είσαι βλάκας τι να κάνουμε δεν θα έχουμε όλοι μορφωτικό επίπεδο.Στο κάτω κάτω ένας καλός τεχνίτης κονομάει πολλά περισσότερα από πολλούς ''πτυχιούχους''.Όλα τα απόσκατα των φοιτητικών '' παρατάξεων'' είναι εκεί συν ξέμπαρκοι χαραμοφάϊδες, που ζουν στις πλάτες των γονιών τους
άλιμος άλιμος!
Και πολύ είναι για τους φτωχομπινέδες του Κέντρου/Δυτικών Προαστίων και Πειραιάάλιμος άλιμος!
Μέχρι Λούτσα, και πολύ σας είναι...
Έλα Λεμπρόν τα κούτσουρα των ΙΕΚ βγάζουν συνήθως τέτοιο δηλητήριο,δεν πειράζει είσαι βλάκας τι να κάνουμε δεν θα έχουμε όλοι μορφωτικό επίπεδο.Στο κάτω κάτω ένας καλός τεχνίτης κονομάει πολλά περισσότερα από πολλούς ''πτυχιούχους''.
δεν πηγαίνω για μπάνιο στην αθήνα αλλά με τις φωτο από αλβανίδες ξέκωλα που ανεβάζει ο σπουγκενας στο θρεντ νομίζω αξίζει επίσκεψη στον άλιμο
Λιμανάκια, Λουμπάρδα, Ποσειδώνας, Γαλάζια Ακτή, Άγιος Νικόλαος, Μακρύ Πεύκο, Μαύρο Λιθάρι & Παλαιά Φωκαια, είναι ο παράδεισος της αλβανίδας, Λατρεία μου.
προλαβαινετε να σβησετε τον διαλογο.....οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι και μεγαλος μουνηςθα το δει ο νίπουλ αυτό και θα με γαμήσει μετά για συμπατριώτισσες και τέτοια
Τι να μαθητεύσεις δίπλα μου ρε παίκτη? Ποιος είμαι εγώ να σου κάνω το δάσκαλο? Δεν είμαι καν φαν του συγκεκριμένου νησιού.προσπαθω να μαθητευσω διπλα στον νατσο μαν αλλα με κερναει ειρωνικη απαξιωση, πες του τιποτα
Που την είδες τη δηθενιά ρε παίκτη? Το έπαιξα εγώ τακτικός του συγκεκριμένου νησιού?μ'αρεσει αυτη μπαλοεξεδριαση και το ειμαι του κουλ για τη "δηθενια" που βεβαια δε θες να καταλαβεις οτι γραφει σα δηθενια απ την αναποδη
υγ εφαγα θενκς, μεσανυχτα παει
Δεν περιμενα να επιδεικνύετε κι εσεις τοσο απροκαλυπτη ζηλια μπροστα στις μνημειωδεις μου επιτυχιες.
Η μέση γκόμενα στη μύκονο είναι προετοιμασμένη για τι ακριβώς??
Άσε ρε συνάδελφε, για να έχουμε δικαίωμα να πούμε τ'αυτονόητα θα πρέπει να δώσουμε διαπιστευτήρια πως πάμε ένα μήνα κάθε καλοκαίρι εκεί και μας καλούν και σε πάρτυ ναπούμε.Συνάδελφε, ένα στριποκόριτσο μου 'λεγε ότι δεν γουστάρει Μύκονο γιατί όλοι εκεί πέρα είναι πούστηδες και δεν της δίνουν σημασία