Νέα

Super Paradise: Πάρτυ με κορμιά σε παράταξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Roumanolagnos1313
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 564
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Δεν περιμενα να επιδεικνύετε κι εσεις τοσο απροκαλυπτη ζηλια μπροστα στις μνημειωδεις μου επιτυχιες.
ΑΛΕΞ στα ποσα πμ γαμας συνηθως μαν;μαθε μας λιγο μπαλιτσα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.222
Πόντοι
25.467
Δεν περιμενα να επιδεικνύετε κι εσεις τοσο απροκαλυπτη ζηλια μπροστα στις μνημειωδεις μου επιτυχιες.

Αν την αποκατάσταση της αληθείας την ονομάζετε ζηλοφθονία, τότε ναι, θα έπρεπε να την περιμένετε.  :)

OP
OP
Roumanolagnos1313

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Οι ΙΕΚατζηδες τα στουρνάρια σαν και εσένα δηλαδή καλύτερα να το βουλώνουν και να ζουν μέσα στη μαρμάγκα της Αθήνας.

:jerking: :jerking: :jerking:

........

δεν με ενδιαφέρει αν είναι στην Μύκονο ή στην Γλυφάδα, εγώ ανέβασε ένα βίντεο πρώτα απ όλα για να θαυμάσουμε τους ωραίους κώλους και κατα δευτερο να θίξω τους μελλοντικούς επιστήμονες- άνεργους, που εν μέσω εξεταστικής περιόδου πάνε να ξεσαλώσουν από το διάβασμα και να θυμάσαι πως εαν περασουν μαθήματα αυτοί οι τύποι, εγώ θα ψηφίσω στις επόμενες εκλογές ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!
Όλα τα απόσκατα των φοιτητικών '' παρατάξεων'' είναι εκεί συν ξέμπαρκοι χαραμοφάϊδες, που ζουν στις πλάτες των γονιών τους

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Όλα τα απόσκατα των φοιτητικών '' παρατάξεων'' είναι εκεί συν ξέμπαρκοι χαραμοφάϊδες, που ζουν στις πλάτες των γονιών τους
Έλα Λεμπρόν τα κούτσουρα των ΙΕΚ βγάζουν συνήθως τέτοιο δηλητήριο,δεν πειράζει είσαι βλάκας τι να κάνουμε δεν θα έχουμε όλοι μορφωτικό επίπεδο.Στο κάτω κάτω ένας καλός τεχνίτης κονομάει πολλά περισσότερα από πολλούς ''πτυχιούχους''.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μέχρι Λούτσα, και πολύ σας είναι...

δεν πηγαίνω για μπάνιο στην αθήνα αλλά με τις φωτο από αλβανίδες ξέκωλα που ανεβάζει ο σπουγκενας στο θρεντ νομίζω αξίζει επίσκεψη στον άλιμο :kissass:

OP
OP
Roumanolagnos1313

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Έλα Λεμπρόν τα κούτσουρα των ΙΕΚ βγάζουν συνήθως τέτοιο δηλητήριο,δεν πειράζει είσαι βλάκας τι να κάνουμε δεν θα έχουμε όλοι μορφωτικό επίπεδο.Στο κάτω κάτω ένας καλός τεχνίτης κονομάει πολλά περισσότερα από πολλούς ''πτυχιούχους''.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.222
Πόντοι
25.467
δεν πηγαίνω για μπάνιο στην αθήνα αλλά με τις φωτο από αλβανίδες ξέκωλα που ανεβάζει ο σπουγκενας στο θρεντ νομίζω αξίζει επίσκεψη στον άλιμο :kissass:

Λιμανάκια, Λουμπάρδα, Ποσειδώνας, Γαλάζια Ακτή, Άγιος Νικόλαος, Μακρύ Πεύκο, Μαύρο Λιθάρι & Παλαιά Φωκαια, είναι ο παράδεισος της αλβανίδας, Λατρεία μου.  :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Λιμανάκια, Λουμπάρδα, Ποσειδώνας, Γαλάζια Ακτή, Άγιος Νικόλαος, Μακρύ Πεύκο, Μαύρο Λιθάρι & Παλαιά Φωκαια, είναι ο παράδεισος της αλβανίδας, Λατρεία μου.  :)

θα το δει ο νίπουλ αυτό και θα με γαμήσει μετά για συμπατριώτισσες και τέτοια :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
θα το δει ο νίπουλ αυτό και θα με γαμήσει μετά για συμπατριώτισσες και τέτοια :grin:
προλαβαινετε να σβησετε τον διαλογο.....οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι και μεγαλος μουνης

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Και γιατι σε ολες τις παραλιες δεν εχετε αναφερει πουθενα το σχοινια ρε παλικαρια? Στο πηγαδι κατουρισε?  :grin:

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
προσπαθω να μαθητευσω διπλα στον νατσο μαν αλλα με κερναει ειρωνικη απαξιωση, πες του τιποτα
Τι να μαθητεύσεις δίπλα μου ρε παίκτη? Ποιος είμαι εγώ να σου κάνω το δάσκαλο? Δεν είμαι καν φαν του συγκεκριμένου νησιού.
Δυο πραγματάκια έγραψα για το στυλάκι και τη δηθενιά που παίζει κι εσύ θες να μας πεις με λίγα λόγια πως τα καλά είναι αλλού, εκεί που εσύ έχεις πρόσβαση κι εμείς δεν κατέχουμε.
Με γεια σου με χαρά σου ρε παίκτη, αυτό δεν αναιρεί αυτό που έγραψα εγώ όμως..

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
μ'αρεσει αυτη μπαλοεξεδριαση και το ειμαι του κουλ για τη "δηθενια"  που βεβαια δε θες να καταλαβεις οτι γραφει σα δηθενια απ την αναποδη

υγ εφαγα θενκς, μεσανυχτα παει
Που την είδες τη δηθενιά ρε παίκτη? Το έπαιξα εγώ τακτικός του συγκεκριμένου νησιού?
2 φορές έχω πάει όλες κι όλες από 5 μέρες και μάλιστα την πιο πρόσφατη έμεινα σε μια λαγογαμίστρα σ'ένα ρημαδοχοτέλι που είχε και θερμοσίφωνα βαρελάκι.
Σε κάλυψα?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Η μέση γκόμενα στη μύκονο είναι προετοιμασμένη για τι ακριβώς??

Συνάδελφε, ένα στριποκόριτσο μου 'λεγε ότι δεν γουστάρει Μύκονο γιατί όλοι εκεί πέρα είναι πούστηδες και δεν της δίνουν σημασία  :2funny:

Ζμπούτσαμ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Like
3
Πόντοι
16
Συνάδελφε, ένα στριποκόριτσο μου 'λεγε ότι δεν γουστάρει Μύκονο γιατί όλοι εκεί πέρα είναι πούστηδες και δεν της δίνουν σημασία  :2funny:
Άσε ρε συνάδελφε, για να έχουμε δικαίωμα να πούμε τ'αυτονόητα θα πρέπει να δώσουμε διαπιστευτήρια πως πάμε ένα μήνα κάθε καλοκαίρι εκεί και μας καλούν και σε πάρτυ ναπούμε.
Δε διαθέτουμε τέτοια διαπιστευτήρια οπότε μάλλον κάνουμε λάθος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom