Aς μιλησουμε με απλα μαθηματικα.Ποτε δεν ειμουν καλος στο συγκεκριμενο μαθημα αλλα το να κανω προσθεση ειμαι καλος.Εισαι ενας επιδοξος σπονσορας και ψαχνεις να βρεις μωρο.
Εχουμε και λεμε χρειαζεσαι σπιτι αξιοπρεπες η να πληρωνεις το ενοικιο εκει που μενει.Αρα ενοικιο φως νερο κοινοχρηστα παμε στο 500ρικο.
Πληρωνεις εξοδους.Υποψην εφοσον την πας σε καλα μαγαζια δεν πληρωνεις για ενα ατομο αλλα για 2.Να βαλουμε 1000ρικο;;
Χαρτζηλικι στην μικρη.Στην ξεφτιλα ενα κατοσταρικο δεν θα δωσεις;;400 ευρω.ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...το ποσο ειναι συνηθως υπερδιπλασιο.
Εουμε και λεμε 500+1000+400 παμε στα 1900 ευρω με πολυ μετριοπαθεις υπολογισμους.
Εσυ σαν ατομο δεν εχεις αναγκες;;δεν εχεις υποχρεωσεις;Στο σεναριο να εισαι παντρεμενος και θα πρεπει να θρεψεις οικογενεια και παιδια;
Με μετριοπαθη υπολογισμο θελεις 4 χιλιαρικα τον μηνα ΚΑΘΑΡΑ.
Εσεις ξερετε πολλα ατομα στην σημερινη εποχη να βγαζουν μινηαια αυτα τα χρηματα;
Αρα απευθηνεται το συγκεκριμενο σπορ σε συγκεκριμενα πορτοφολια.
Στην τελικη αν εχω την δυνατοτητα να ξοδευω 2000 χιλια ρικα τον μηνα για να πηδαω μια γκομενα προτιμω να πηγαινω με κολ γκερλ.Και θα νιωθω καλα και θα εχω ποικιλια στο σεξ και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ.Δεν θα εχω ενα πιτσιρικι να μου πουλαει ερωτες στην ηλικια των 45 που ειμαι τωρα.
δε συμφωνώ με τα ποσά, είναι υπερβολικά για Ελλάδα. από προσωπική εμπειρία (42 ετών εγώ) , έβγαινα με κοπέλα 20 ετών ,φοιτήτρια από επαρχία. ενοίκιο πλήρωναν οι δικοί της, λογαριασμούς οι δικοι της.. Πλήρωσα κάποια ρούχα, 2 ταξίδια , εννοείται τα πάντα στις εξόδους, και κάποια μικροέξοδα. Κατά μέσο όρο (μείναμε μαζί 3 μήνες) λιγότερο από 500 το μήνα. Βλεπόμασταν 3 φορές την εβδομάδα , είχε και γκόμενο, απλά κάποια στιγμή βαρέθηκα. θεωρώ ότι άξιζε και με το παραπάνω, δε μετάνιωσα στιγμή.