Νέα

Στύση σε δημόσιο χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tromeros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Δεν ξέρω πως ξεκίνησε το θέμα αλλα μου θυμισε γυμνασιο (τοτε που μας σηκωνοταν χωρίς λόγο). Ειχε σηκωθει για μαθημα συμμαθητης με φόρμα και του σηκώθηκε ολοφάνερα. Κατακκοκινησε ο ανθρωπος ήταν και αδιαβαστος. το τι του λέγανε "δεν φτάνει που εισαι αδιαβαστος θα μας γάμησεις κιολας" "κανε κοπανα και πάρε το τρενο για Αττική" και άλλα ωραια!!!

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Επικινδυνα τα πραγματα στα μεσα μαζικης μεταφορας τις ωρες αιχμης ειδικα.Πεφτουν τρελα τριψιματα και οι σηκωμαρες ειναι αναποφευκτες!!!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ετσι ειναι συναδελφε / και ειδικα τωρα το καλοκαιρακι δυσκολα τα πραματα / ειδικα οταν μεσα στη πολυκοσμια εισαι με πλατη σε γκομενα και ο κωλος σου ερχεται σε επαφη με το κωλο της αλλης ολα τα λεφτα / τωρα να καθησεις απο πισω της ακριβως και να κωλοτριβεσαι λιγο δυσκολο εως αγενες για μας τους gentlemen / για αυτα τα σκηνικα παμε Συγγρου ....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
συνηθως ξυπναω καβλωμενος οταν εχω καιρο να γαμησω..!!
προβλημα εχω στις παραλιες και ειδεικα οταν καθομαι μπρουμυτα και στα λεωφορεια οταν ταξιδευω...!!καλα κανω και  φοραω τζιν που εινα στενο και συγκρατει κατα καποιον τροπο...!!!μια φορα ταξιδεψα με φορμα και τσαντακι ευτυχως στα πλαγια και ολη την ωρα το ειχα στο κεντρο...!!!η σωτηρια μου..!!!επισης εχω ξυπνησει καβλωμενος μεσα σε λεωφορειο του ΚΤΕΛ και ενιωθα αβολα...!!και οσο για καποιους που λεγανε παραπανω οτι γιατι να ντρεπομαστε αφου οι ιδιες μας πετανε εξω την κωλαρα τους την στριγκαρα τους και δεν φορανε σουτιεν...!!δεν ειναι το ιδιο

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
εγω δουλευω οδικη βοηθεια ολη μερα στον δρομο ε ρε παλικαρια δεν μπορω να ηρεμισω με τιποτα

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Επισης συναδελφοι πολυ καλη θεση ειναι αν εισαι ορθιος μεσα στα λεωφορεια να πηγαινετε στο διαδρομο που εχει θεσεις αριστερα και δεξια και να ειστε ορθιοι πανω απο θυληκο που φοραει αποκαλυπτικο καλοκαιρινο μπλουζακι και μπορειτε να δειτε ετσι οπως θα ειστε απο πανω ολο το μεγαλειο του βυζιου της / μπορειτε να δειτε και το πως παλλεται ακομα κατα τη διαρκεια της διαδρομης .... / πολυ δουλεια για το σπιτι ... 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγώ σε ασανσέρ νοσοκομείου που ήταν τίγκα , είχα ακριβώς μπροστά να μου τρίβεται η κολάρα μιας υπερκαβλιάρας νοσοκόμας!

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εσυ skidoo θα εχεις στυσεις πολλαπλες το αλλο ΣΚ που θα ερθει στην Αθηνα .... και θα παμε συστημενοι ξερεις που .....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
επισης μου εχει τυχει να εχω 3η λυκειου κοπελιτσα αγκαλια και να κανουμε τσιγαρο και σε καποια φαση καβλωσα ασχημα και καθοτανε πανω στο καβλι μου...!!ενοειτε και το καταλαβε...δεν ειπε τιποτα και μετα απο ωρα ειχα καταληξει να της χαιδευω το στηθος και εκεινη και καλα ακουμπουσε καταλαθος με τον αγκωνα...αλλα χτυπησε το ατιμο κουδουνι για μεσα και πηγα στην τα ξη καβλωμενος μεχρι το λεμο...!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ετσι ειναι συναδελφε / και ειδικα τωρα το καλοκαιρακι δυσκολα τα πραματα / ειδικα οταν μεσα στη πολυκοσμια εισαι με πλατη σε γκομενα και ο κωλος σου ερχεται σε επαφη με το κωλο της αλλης ολα τα λεφτα / τωρα να καθησεις απο πισω της ακριβως και να κωλοτριβεσαι λιγο δυσκολο εως αγενες για μας τους gentlemen / για αυτα τα σκηνικα παμε Συγγρου ....

Εδώ ένα καριολάκι, έφερε σε επαφή τον κώλο της με τον π@@@ο μου σε τίγκα λεωφορείο...Το είχε καταλάβει ότι έγινα τούρμπο και δεν έκανε τίποτα να βολεφτεί αλλιώς...Με κελεμπίες πρέπει να κυκλοφοράμε ρε πούστη μου :rockon:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εδώ ένα καριολάκι, έφερε σε επαφή τον κώλο της με τον π@@@ο μου σε τίγκα λεωφορείο...Το είχε καταλάβει ότι έγινα τούρμπο και δεν έκανε τίποτα να βολεφτεί αλλιώς...Με κελεμπίες πρέπει να κυκλοφοράμε ρε πούστη μου :rockon:
μα γιατι να κανει για να βολεφτει...!!!μπορει ν της αρεσε..!!!μιση ντροπη δικη σου μιση ντροπη δικη της..!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και μετά άμα τους κάνεις πρόταση για τα περαιτέρω κάνουν τις θιγμένες!

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ειμαι 1η λυκειο και χαμουρευομαι στο διαλειμμα με μια γκομενα.
Φοραω φορμα και ειναι ο λουτσος καγκελο. (Ητανε και τα μποξερακια στη μοδα).
Επομενη ωρα μπαινει η φυσικος και μου λεει σηκω στο πινακα να λυσεις ασκηση.
Ριχνω μια τρεχαλα μεχρι το πινακα και κολλαω πανω στο τοιχο.
Εγραφα στο πινακα λες και ημουνα καθυστερημενος για κανα 5λεπτο μεχρι να ηρεμησω.
Οι κολλητοι στην ταξη ειχανε πεσει κατω και γελαγανε.

Επισκέπτης
Εμένα πάντως αρκετά συχνά μου σηκώνεται στο αυτοκίνητο πρωί . Αμέσως σκέφτομαι " Φαντάσου να γίνει κανά τρακάρισμα και να πρέπει να βγώ από το αυτοκίνητο " Βέβαια αν βγω θα φωνάξω " έλα να σε γαμήσω τώρα μαλάκα " ....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εμένα πάντως αρκετά συχνά μου σηκώνεται στο αυτοκίνητο πρωί . Αμέσως σκέφτομαι " Φαντάσου να γίνει κανά τρακάρισμα και να πρέπει να βγώ από το αυτοκίνητο " Βέβαια αν βγω θα φωνάξω " έλα να σε γαμήσω τώρα μαλάκα " ....
χαχαχαχαχαχα
εγραψες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom