Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Studio Ιππώνακτος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arnie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία

arnie

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναθλητές. Σήμερα καθώς ανέβαινα τη Φραντζή είδα το φως αναμμένο στην Ιππωνακτος. Ξέρει κανείς αν άνοιξε πάλι?

Επισκέπτης
αυτο που ξερω εγω ειναι οτι πραγματι η ιππωνακτος θα ξαναανοιγε καποια στιγμη!αν ειχε αναμμενο το φωτακι και η πορτα ηταν μισανοιχτη τοτε λογικα θα εχει ανοιξει και παλι!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
περασα την δευτερα το βραδυ και ηταν ανοιχτο...ανεβηκα με ενα φιλαρακι και το γεγονος οτι δεν κυκλοφορουσε ουτε ποντικι στους δρομους η γρια μας ειπε οτι η κοπελα τελειωσε...μαλλον χεστηκε που μας ειδε και τους δυο μαζι....τεσπα..οποτε δεν ξερω ποια δουλευε...ωρα επισκεψης  01:30...

Επισκέπτης
η μελινα μου ειχε πει οτι οταν θα ανοιγε ξανα η ιππωνακτος θα πηγαινε παλι εκει να δουλεψει!!!δυστυχως ομως η αντριανα η αδυναμια μου δεν θα ειναι εκει!!!οποτε κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι η μελινα εκει και οι λοιπες γνωστες που δουλευαν!!!!ΥΓ.η αντριανα πρεπει να γυρισει!

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
77
Πόντοι
1
παντως φιλε μου η Αντριαννα ακουστηκε οτι κατεβενει κρητη, εγω δεν την ξερω εχουν ακουστει πολη καλα λογια για Αντριαννα αλλα δεν την εχω δει ακομα

Επισκέπτης
το ξερω οτι κατεβηκε κρητη για την ακριβεια μου ειχε πει πριν 4 μηνες οτι θα εφευγε απο αθηνα και δεν ηξερε που θα πηγαινε!σκεφτοταν βολο η κρητη!τελικα πηγε κρητη!αλλα καλο θα ηταν να γυρναγε αθηνα!!τρελο μωρο!!!!!δηλωνω αμετανοητος θαυμαστης της!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
....εγω παντως ακουσα οτι το μαγαζι  τωρα που ανοιξε ξανα,δεν θα ξαναδουλεψει με γερμανιδες....εννοειται τις παλιες...για να δουμε ομως... :grin:

Επισκέπτης
τι να σου πω ρε κινκυ?εμενα η μελινα μου το ειπε!αν ισχυει δεν ξερω!!εγω θελω να ξαναφερει την αντριανα!!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
τι να σου πω ρε κινκυ?εμενα η μελινα μου το ειπε!αν ισχυει δεν ξερω!!εγω θελω να ξαναφερει την αντριανα!!!!
οντως αντριανα αυτη την στιγμη παιζει μπαλα champions league...και ξερεις...δεν ειναι και πολλες σε αυτα τα επιπεδα..οποτε αν αρχισουν και αριωνουν θα τις κοιταμε με κυαλι τις καλες....

Επισκέπτης
η αντριανα εφυγε,η ακαμαντος εκλεισε!σκατα!!!!!!τι θα κανει ρε  ο καθε ανωνυμος μπουρδελιαρης?εμεις στηριζουμε την οικονομια της χωρας ρεεε!να δουμε τωρα ποιες πουτανες θα γαμαμε!

ring

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
0
γεια ξερει κανενας αν λεει τιποτα η στελλα στιν ιππωνακτος..??αν μου πει αν ξερει γιατι 8ελω να παω τωρα..πηρα τηλ κ μου ειπανε οτι δουλευει αυτι..δε νομιζω να ειναι κανενα τραβελι..ευχαριστω κ περιμενω

ring

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
0
λειπον ι στελλα μωλις πηγα ειχε σχολασει κ βρηκα μια μελαχρινη καλη ομως επειδη ειχα ακουση οτι ειναι τραβελη δεν τι πειρα ..μια με τατουαζ ..δεν 8ιμαμε ονομα νομιζω μελινα

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
να αναφερω οτι πριν παω βουρβαχη,λεμπεση(οπως εγραξα σε αλλο ποστ)περασα απο την ιππωνακτος(ονομα και αυτο!!!!).ηταν η μελινα-δεν την εχω παρει.εμενα μου εμοιασε με τραβε-βγηκε με το σιλικονατο(πολυ φουσκωμα βυζι),μιλησε ομορφα ,αλλα κατι μου βρωμαγε στην ολη υποθεση.τι ξερετε για αυτην ??την εχετε παρει?

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Ρε παιδια στην Ιππωνακτος εχω ακουσει οτι παιζει μια Ολγα την ξερει κανεις ειναι καλη?

kingoffuck

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ξερει κανεις αν το συγκεκριμενο στουντιο εχει καποιο site οπως τα υπολοιπα με τις κοπελες,χωρος κτλ????

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Δεν ξερω φιλε αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι η παλια Ιππωνακτος.

poutsolis

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
1.107
Πόντοι
4.360
ξερει κανεις αν το συγκεκριμενο στουντιο εχει καποιο site οπως τα υπολοιπα με τις κοπελες,χωρος κτλ????

Πάει αυτό παιδιά μας τελείωσε. Όποτε έχω περάσει κάτι μπάζα παίζουν. Κρίμα το 50αρικό μας.

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα επισκέυτικα το παραπάνω studio και παρατήρησα μια ανανέωση του χώρου , μπράβο  :)  έγινε περισσότερο όμορφος ο χώρος  :sunglasses:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Σημερα επισκέυτικα το παραπάνω studio και παρατήρησα μια ανανέωση του χώρου , μπράβο   :)  έγινε περισσότερο όμορφος ο χώρος  :sunglasses:
Συγκινητικό...
Να βελτιωνόταν και σε προσωπικό .....

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Εκει καθε Πεμπτη πρωι και Σαββατο βραδυ δουλευει η ανωμαλιρα Σοφια-Λιν!!! :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom