ΜΑNOΣ-ΚΡΗΤΙΚΟΣ1978
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Μασατζιδικα που γαμας ναι.. 50,70,100 και μουναρεςΣε όλα 100€ δεν είναι; Η λάθος;
Μασατζιδικα που γαμας ναι.. 50,70,100 και μουναρεςΣε όλα 100€ δεν είναι; Η λάθος;
Να μου το έλεγες αυτό για τα μασατζιδικα πριν από κάποια χρόνια, να το δεχτώ... Αλλά σήμερα δυστυχώς φίλε μου ελάχιστες ως καθόλου....Και μη μου πεις για τις λατινες που έχουμε πήξει τελευταία με τραγικές υπηρεσίες....Τουλάχιστον εδώ μπορείς να πετύχεις κάτι καλό έστω κ πιο ακριβά....Πάμε καλά;;;και γιατί όχι 1 ώρα σε μασατζιδικο με 2 εκτονωσεις στα 100 ευρώ και μουνια άριστα;;;
Δεν θα πω ονόματα μην φανεί διαφήμιση αλλά υπάρχουν ναι!!Να μου το έλεγες αυτό για τα μασατζιδικα πριν από κάποια χρόνια, να το δεχτώ... Αλλά σήμερα δυστυχώς φίλε μου ελάχιστες ως καθόλου....Και μη μου πεις για τις λατινες που έχουμε πήξει τελευταία με τραγικές υπηρεσίες....Τουλάχιστον εδώ μπορείς να πετύχεις κάτι καλό έστω κ πιο ακριβά....
Οι λατίνες εννοείτε είναι φόλες.....σύμφωνα με τα λεγόμενα των δοκιμαστωνΝα μου το έλεγες αυτό για τα μασατζιδικα πριν από κάποια χρόνια, να το δεχτώ... Αλλά σήμερα δυστυχώς φίλε μου ελάχιστες ως καθόλου....Και μη μου πεις για τις λατινες που έχουμε πήξει τελευταία με τραγικές υπηρεσίες....Τουλάχιστον εδώ μπορείς να πετύχεις κάτι καλό έστω κ πιο ακριβά....
Το πολύ τέταρτο...Ρε παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν συχνάζω σε στούντιο. Κανονικά στο απλό πρόγραμμα με 50ε,πόση είναι η διάρκεια?
υπάρχει πρόγραμμα για 1 ώρα με 2 εκτονώσεις στα studio? και αν ναι ποσο παει συνήθως?
Να μου το έλεγες αυτό για τα μασατζιδικα πριν από κάποια χρόνια, να το δεχτώ... Αλλά σήμερα δυστυχώς φίλε μου ελάχιστες ως καθόλου....Και μη μου πεις για τις λατινες που έχουμε πήξει τελευταία με τραγικές υπηρεσίες....Τουλάχιστον εδώ μπορείς να πετύχεις κάτι καλό έστω κ πιο ακριβά....
Ρε παιδιά μια ερώτηση γιατί δεν συχνάζω σε στούντιο. Κανονικά στο απλό πρόγραμμα με 50ε,πόση είναι η διάρκεια?
Τα ίδια κορίτσια δουλεύουν και εδώ και εκεί. Παλιά είχαν τα στούντιο πορνοστάρ τώρα είναι παντού γριές και φολολατινες η και τα δύο μαζί γριές φολολατινες!Υπολόγισε κανα 200αρι.... απατη ειναι τα στούντιο.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξέρεις ποσα μασατζίδικα έχει η Αθήνα ; μια χαρα γυναίκες έχουν εκτος και αν θές να γαμάς αψεγάδιαστες κούκλες.
Μουναρες; Που ακριβώς;Μασατζιδικα που γαμας ναι.. 50,70,100 και μουναρες
Ξέρεις εσυ έχεις κάνει και κριτικές χαχαΜουναρες; Που ακριβώς;
αυτη η μόδα με τις λατίνες όμως...ελπίζω να σταματήσει κάποια στιγμή ...Τα ίδια κορίτσια δουλεύουν και εδώ και εκεί. Παλιά είχαν τα στούντιο πορνοστάρ τώρα είναι παντού γριές και φολολατινες η και τα δύο μαζί γριές φολολατινες!
Φτηνό κρέας είναι.αυτη η μόδα με τις λατίνες όμως...ελπίζω να σταματήσει κάποια στιγμή ...
Μουναρες;Καλά μετρημένες πλέον στα δάχτυλαΜασατζιδικα που γαμας ναι.. 50,70,100 και μουναρες
120 με μία εκτόνωση βέβαιαΑερολογιες. Κανείς δε γράφει τι κ που.
Παραπαίει κ το Λ23 όπως και πολλά άλλα και η κατάσταση χειροτερεύει στα μασάζ.
Cg αξίζει 100-150 αν θέλετε βάζω κ ονόματα.
Πχ στα 70 μισή ώρα κ 120 μια ώρα η Αλιζε. Κ ζητά να σου κάνει κ μασάζ . Κάνει πολύ καλό.