Spirou_Patsi40
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 0
Γιατί δε μου κάνει εντύπωση; Αυτό σημαίνει ότι θα κλείσει η μέρα έτσι όπως άρχισε
Η μερα ειναι καλη παντα οταν ξεκιναει με τετοια διαθεση !
Και ελπιζουμε να κλεινει και ετσι ;)
Η μερα ειναι καλη παντα οταν ξεκιναει με τετοια διαθεση !
Και ελπιζουμε να κλεινει και ετσι ;)
kalispera sas,
gia proti fora se studio proteinete gia programma podolagneias viktoria i amanda?
exo valei sta matia tin amanda alla eseis xerete kalutera...
kalispera sas,
gia proti fora se studio proteinete gia programma podolagneias viktoria i amanda?
exo valei sta matia tin amanda alla eseis xerete kalutera...
Kαλησπερα
Και οι δυο κοπελες ειναι καταρχην αρκετα ομορφες και ξερουν πως να ικανοποιησουν τον πελατη. Ειναι πιστευω αναλογα τα γουστα που εχεις.
Η Αμαντα ειναι μια κανονικου υψους, αρκετα ομορφη κοπελα, με ναζι και τσαχπινια, και η Βικτωρια ειναι μια αρκετα ψηλη και αδυνατη κοπελα ( οπως και η Αμαντα ) που ειναι ενδεχομενως για τους πιο ντροπαλους καλυτερη.
Στο προγραμμα της ποδολαγνειας, εφοσον εισαι αναμεσα σε Αμαντα και Βικτωρια, θα σου προτεινα για αρχη την Βικτωρια αν και οι δυο αυτες κοπελες το χειριζονται καλα το συγκεκριμενο.
Καλυτερο θα ηταν αν ειχες τον χρονο να ερχοσουν απο το μαγαζι και να εβλεπες και τις δυο απο κοντα, και μετα να αποφασιζες, ισως να σου αρεσει καποια πιο πολυ απο κοντα και να την προτιμησεις, να σου κανει δηλαδη το "κλικ" και να περασεις ;)
αγαπητε/η σπυρου πατση 40, θελω να κανω μια παρατηρηση. επειδη και σε αλλη σου απαντηση λες για τη Βικτωρια οτι ειναι καλη στην ποδολαγνεια, κατι που επεισε κι εμενα και βλεποντας και τις φωτογραφιες πηγα χθες, και μου ειπε η ιδια η κοπελα οτι δεν γινεται να βγαλει τα παπουτσια της γιατι εχει χτυπησει στο ποδι και δεν ειναι ωραιο το δαχτυλο κτλ. οποτε τζιφος.
το λεω φυσικα αυτο γιατι το site εχει σκοπο την ενημερωση των συναγωνιστων εδω ωστε να μην μας κοροιδευουν, αλλα και την δικια σας ενημερωση αν θελετε να βελτιωθειτε εσεις που διαχειριζεστε τα σπιτια.. ευχαριστω.
Τωρα και μεχρι τις 11 στο στουντιο θα βρισκεται η Κλαουντια
Είναι η κοπέλα που δούλευε στο Φ104?
Ναι η ιδια ειναι
εγω πάντως πέρασα ηταν η αμαντα και ηταν ολα τέλεια !!!! η κριτικη μου ελπιζω να δημοσιευτει σήμερα
εγω πάντως πέρασα ηταν η αμαντα και ηταν ολα τέλεια !!!! η κριτικη μου ελπιζω να δημοσιευτει σήμερα
μωρε αμα θές τα πάντα προλαβαίνειςΠρολαβες τελικα ??