Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Studio Κατεχάκη 8

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kingolgrc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πεπλο μυστηριου καλυπτει την Κατερινα!!Ποια να ειναι αραγε η τροφαντη ξανθια με την περουκα?
Υ.Γ Η Καρλα ειναι ομορφο μωρακι οπως και η Κυπρια Λαουρα η οποια ομως μεσα ειναι ξενερωτη

Κατεχάκη 8

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πεπλο μυστηριου καλυπτει την Κατερινα!!Ποια να ειναι αραγε η τροφαντη ξανθια με την περουκα?
Υ.Γ Η Καρλα ειναι ομορφο μωρακι οπως και η Κυπρια Λαουρα η οποια μεσα ειναι ξενερωτη

Η Κατερινα δουλευει αρκετο καιρο στο μαγαζι.
Οσο για την Λαουρα γουστα ειναι αυτα...καλοδεχουμενες ολες οι κριτικες και οι αποψεις φυσικα :cheesy:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Η Κατερινα δουλευει αρκετο καιρο στο μαγαζι.
Οσο για την Λαουρα γουστα ειναι αυτα...καλοδεχουμενες ολες οι κριτικες και οι αποψεις φυσικα :cheesy:
Καλως ηρθατε στην παρεα μας Κυρια Κατεχακη!

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Ωραία η Κάρλα, μπορεί να μας πεί κάποιος πληροφορίες?

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ρε παιδια μια κορινα που δουλευε παλια στο βριλησου 36 δουλευει ακομα εκει?

Κατεχάκη 8

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολους σας :)

Σημερα το πρωι και μεχρι τις 6 το απογευμα ειναι η Νανσυ μετα η Νταιανα μεχρι τις 2 το βραδυ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
Καλημερα σε ολους σας :)

Σημερα το πρωι και μεχρι τις 6 το απογευμα ειναι η Νανσυ μετα η Νταιανα μεχρι τις 2 το βραδυ.

καλημέρα και απο εμένα!
μια ερώτηση και μια επισήμανση:
η Γιουλη η μελαχρινή Ουκρανή η κοντούλα κάνει καμια βάρδια εκεί? περσυ θυμαμαι έκανε...
και η επισήμανση:
Προς Χαρά. Επειδή μου αρέσουν οι ωριμες γυναικες περισσότερο, εχω να πώ πως η Χαρά είναι πάρα πολύ σέξι και όμορφη (μεσογειακή ομορφιά), εαν ήταν και περισσότερο ενεργητική στο δωμάτιο θα ήταν απο τις πάρα πολύ καλές περισπτώσεις, δίνει όμως την άισθηση οτι βαριέται....

αυτα

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
:
Προς Χαρά. Επειδή μου αρέσουν οι ωριμες γυναικες περισσότερο, εχω να πώ πως η Χαρά είναι πάρα πολύ σέξι και όμορφη (μεσογειακή ομορφιά), εαν ήταν και περισσότερο ενεργητική στο δωμάτιο θα ήταν απο τις πάρα πολύ καλές περισπτώσεις, δίνει όμως την άισθηση οτι βαριέται....

αυτα
                                                                                  Εδω ψιλοβαριοταν οταν δουλευε στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ πριν 3 χρονια......Χαρα,θυμασαι τοτε στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ την ΜΙΛΑΝΑ μια ομορφη 22χρονη ΟΥΚΡΑΝΗ ξανθια γαλανοματα που ελεγεs οτι ηταν νεα και απειρη,επειδη ξεχνουσε καποιεs φορεs να βγει απο το δωματιο? Η γνωμη μου λοιπον,καλο θα ηταν τα κοριτσια σου να εχουν σαν μετρο συγκρισηs και σαν παραδειγμα προs μιμηση την ΜΙΛΑΝΑ.Η ΜΙΛΑΝΑ τωρα εντελωs πληροφοριακα αν σε μαθαινε και σε γουσταρε μπορουσε να τελειωσει μαζι σου,και το ενιωθεs.

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11
Ερωτησεις προς Κατεχακη 8:

1. Στο site σας θα βαλετε αριθμό τηλεφώνου ?
2. Στα προγράμματα δεν αναφερεται το 69 . Ισχυει σαν προγραμμα και σε τι τιμή ?

Αυτά προς το παρόν.
Καλως ορισατε(ανανεωμένοι σε κοπέλες) στα βόρεια προάστεια. Ευχομαι καλές δουλειές (που μάλον θα είναι αρκετές
λογω απουσίας εν λογω υπηρεσιών στη περιοχή).  :dancing:
Φιλικά FRM

FRM

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
48
Like
88
Πόντοι
11

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Για τη Νανσυ ξερει κανειςτιποτα για εμφανιση / υπηρεσιες ?

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Στο μπανερ του Φυλης 104 εχει φωτος και 3 κριτικες αν θυμαμαι καλα

Να σαι καλα ρε αρχοντα, δεν ηξερα οτι ειναι η ιδια. Εψαχνα για τιποτα καλο σε Τριγγετα,Ισμηνης,Συγγρου αλλα δεν εβρισκα κατι και ειμαι στη δουλεια και δε μπορω να παρω τηλεφωνα. Εχω μια δουλεια τωρα εκει κοντα στην Κατεχακη και με εσωσες.
Καλες κριτικες διαβασα, παω να τεσταρω και θα βαλω κριτικη

nikpony

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μηπως αυτή η Κατερίνα είχε περάσει κανενα φεγγάρι πριν 3 χρόνια από Μεταξουργείον;

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Μηπως αυτή η Κατερίνα είχε περάσει κανενα φεγγάρι πριν 3 χρόνια από Μεταξουργείον;
Δεν εχω ιδεα!
Μου αρεσει ομως το αβαταρ σου! :2funny:

funnynba.gif

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom