Μια κατερινα που εμφανιζετε στις φωτογραφιες που δουλευε παλια?
και εγω αυτην ψαχνω !!!!!!!!! τι εγεινε ? δεν ?
Μια κατερινα που εμφανιζετε στις φωτογραφιες που δουλευε παλια?
Πεπλο μυστηριου καλυπτει την Κατερινα!!Ποια να ειναι αραγε η τροφαντη ξανθια με την περουκα?
Υ.Γ Η Καρλα ειναι ομορφο μωρακι οπως και η Κυπρια Λαουρα η οποια μεσα ειναι ξενερωτη
Καλως ηρθατε στην παρεα μας Κυρια Κατεχακη!Η Κατερινα δουλευει αρκετο καιρο στο μαγαζι.
Οσο για την Λαουρα γουστα ειναι αυτα...καλοδεχουμενες ολες οι κριτικες και οι αποψεις φυσικα
Η Κατερινα δουλευει αρκετο καιρο στο μαγαζι.
Καλως ηρθατε στην παρεα μας Κυρια Κατεχακη!
δουλευει ? ή δουλευε ?
Καλημερα σε ολους σας
Σημερα το πρωι και μεχρι τις 6 το απογευμα ειναι η Νανσυ μετα η Νταιανα μεχρι τις 2 το βραδυ.
Εδω ψιλοβαριοταν οταν δουλευε στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ πριν 3 χρονια......Χαρα,θυμασαι τοτε στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ την ΜΙΛΑΝΑ μια ομορφη 22χρονη ΟΥΚΡΑΝΗ ξανθια γαλανοματα που ελεγεs οτι ηταν νεα και απειρη,επειδη ξεχνουσε καποιεs φορεs να βγει απο το δωματιο? Η γνωμη μου λοιπον,καλο θα ηταν τα κοριτσια σου να εχουν σαν μετρο συγκρισηs και σαν παραδειγμα προs μιμηση την ΜΙΛΑΝΑ.Η ΜΙΛΑΝΑ τωρα εντελωs πληροφοριακα αν σε μαθαινε και σε γουσταρε μπορουσε να τελειωσει μαζι σου,και το ενιωθεs.:
Προς Χαρά. Επειδή μου αρέσουν οι ωριμες γυναικες περισσότερο, εχω να πώ πως η Χαρά είναι πάρα πολύ σέξι και όμορφη (μεσογειακή ομορφιά), εαν ήταν και περισσότερο ενεργητική στο δωμάτιο θα ήταν απο τις πάρα πολύ καλές περισπτώσεις, δίνει όμως την άισθηση οτι βαριέται....
αυτα
Καλημερα σε ολους σας
Σημερα το πρωι και μεχρι τις 6 το απογευμα ειναι η Νανσυ μετα η Νταιανα μεχρι τις 2 το βραδυ.
Στο μπανερ του Φυλης 104 εχει φωτος και 3 κριτικες αν θυμαμαι καλαΓια τη Νανσυ ξερει κανειςτιποτα για εμφανιση / υπηρεσιες ?
Στο μπανερ του Φυλης 104 εχει φωτος και 3 κριτικες αν θυμαμαι καλα
Δεν εχω ιδεα!Μηπως αυτή η Κατερίνα είχε περάσει κανενα φεγγάρι πριν 3 χρόνια από Μεταξουργείον;
φοβερη η photo ρε φιλε!Δεν εχω ιδεα!
Μου αρεσει ομως το αβαταρ σου!