H ιδια ειναι.
;) ;) ;)
Ξέρει κανεις αν δουλεύει και κάπου αλλού η Σοφία;
H ιδια ειναι.
;) ;) ;)
Στο προγραμμα τησ ποδολαγνειας προσφερεται και 69 και ισπανικο?Διαφορετικα ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη...Αλλου προσφερεται τσαμπα εννοω στο απλο προγραμμαοκ.λιγο ακριβο μου φαινεται. :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Στο προγραμμα τησ ποδολαγνειας προσφερεται και 69 και ισπανικο?Διαφορετικα ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη...Αλλου προσφερεται τσαμπα εννοω στο απλο προγραμμα
Έχετε βγάλει το πρόγραμμα της εβδομάδας?
Ωραία αρχίζουμε Καλημέρα
εχω ερθει καμποσες φορες στο στουντιο και ποτε δεν εχω περασει διοτι ποτε των ποτων δεν εχω πετιχει καπια κοπελα που να κανει φουλ προγραμα και οταν λεω φουλ ενοω πρωκτικο και owo . Τελικα υπαρχει καπια που να τα κανει ολλα ??? αυτα???? Αν ναι ποια να ξερω ποτε να ερθω . Ευχαριστω
Γεια σου.
Οι κοπελες που προσφερουν πρωκτικο δεν ειναι παρα πολλες.
Μπορεις να επισκεφτεις την Παρασκευη, την Σοφια. Δουλευει απογευματινη βαρδια ( 5 με 11 το βραδυ ) και προσφερει αυτο το προγραμμα.
Ειναι ξανθια, γυρω στο 1.70 με μεγαλο στητο στηθος και λεπτο σωμα. Οσοι περνανε με την Σοφια και ειδικα για το πρωκτικο μενουν ευχαριστημενοι καθως ειναι καιρο στο χωρο και ξερει πως να δουλεψει το συγκεκριμενο προγραμμα
Καλησπερα! Και το βραδυ παλι η Βικτωρια θα ειναι