ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 52.000
- Πόντοι
- 36.618
Ποια λένα δουλευει τώρα???? η παλια?
Αυτή την απορία έχω αν είναι η παλιά Λένα;
Ποια λένα δουλευει τώρα???? η παλια?
γιατι δεν πας να δεις και να μας ενημερώσεις??Αυτή την απορία έχω αν είναι η παλιά Λένα;
γιατι δεν πας να δεις και να μας ενημερώσεις??
Πως ηταν αυτη η λενα η παλια???
Παιδια αποφασιστε ποιος θα ερθει να με δει......αρχιζω και πιανω αραχνες.....Εγώ δεν την έχω δει.Αλλά αρκετοί λένε πως στο δωμάτιο ήταν πολύ καλή...Τώρα μένει να μας ενημερώσει κάποιος αν είναι η παλιά!
Eχω γραψει κρητικη για την λενα αλλα ως συνηθως δεν την ανεβασαν.μαλλον φταιει το οτι ειμαι πελατης του συγκεκριμενου μαγαζιου.ωραια πραγματα......Εγώ δεν την έχω δει.Αλλά αρκετοί λένε πως στο δωμάτιο ήταν πολύ καλή...Τώρα μένει να μας ενημερώσει κάποιος αν είναι η παλιά!
Παιδια αποφασιστε ποιος θα ερθει να με δει......αρχιζω και πιανω αραχνες.....
ωραίο βυζάκι η φίλη μας η μπέτυ.. γιαμ,,
Όντως καλό βυζάκι φαίνεται...
http://[URL unfurl="true"]www.athanasias3.com/images/pictures/betty/07.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Καλή φαίνεται,έχει περάσει κανένας να τη δει από κοντά...;
Οι φωτο ειναι αληθινες και δεν εχει γινει καμμια επεξεργασια!Απο κοντα,επειδη βλεπεις και προσωπο,ειναι ακομα καλυτερη!!!Γενικα ολες οι φωτο των κοριτσιων ειναι αληθινες!Καλή φαίνεται,έχει περάσει κανένας να τη δει από κοντά...;
Οι φωτο ειναι αληθινες και δεν εχει γινει καμμια επεξεργασια!Απο κοντα,επειδη βλεπεις και προσωπο,ειναι ακομα καλυτερη!!!Γενικα ολες οι φωτο των κοριτσιων ειναι αληθινες!