Νέα

Στρώμα στο πάτωμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μάγκες που γαμάτε; Έχετε κρεβάτι καλό ή κανά σαπίμι που τρίζει και ξυπνάει όλη η πολυκατοικία;
Εγώ σκέφτομαι να διώξω κρεβάτι και να μείνω μονο με το στρώμα στο πάτωμα.

Το είχα δοκιμάσει μια περίοδο και ήταν γαμάτα

Το χει κάνει κανείς σας;

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Μάγκες που γαμάτε; Έχετε κρεβάτι καλό ή κανά σαπίμι που τρίζει και ξυπνάει όλη η πολυκατοικία;
Εγώ σκέφτομαι να διώξω κρεβάτι και να μείνω μονο με το στρώμα τη φουσκωτή κούκλα στο πάτωμα.

Το χει κάνει κανείς σας;
:grin:

Επισκέπτης

Το χει κάνει κανείς σας;
τωρα περιμενεις αυτη που γαμανε καθε μερα στα μπουρδελα να σε απαντησουν σε αυτο.  :2funny:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Το χει κάνει κανείς σας;

Κάποτε δεν έγραφες τέτοιες βλακείες.

Επισκέπτης
Κάποτε δεν έγραφες τέτοιες βλακείες.

πίστεψε με είναι κάτι που τους έχει απασχολήσει όλους σε κάποια φάση, όσο παράξενο κι αν σου φαίνεται

άνοιξα το θέμα για να δω αν το χουν κάνει αρκετοί άλλοι

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ειναι καλο συστημα σκιουρε αυτο με το πατωμα  :fuck1:
αλλα νιωθεις καπως αν εχεις συνηθίσει να καθεσαι στο κρεβατι 
και υπαρχει προβλημα στη σταση:
αυτη στα 4
εγω ορθιος  :grin:

Ενα καλο κρεβατοστρωμα οπως το κοκοματ ειναι η λυση σε τριξιματα κλπ
αλλα εχει ενα α' κοστος.

πριν απ αυτο δοκιμασε λιπανση  :2on1: στα μερη που εφαπτονται

WD.jpg

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1

Το χει κάνει κανείς σας;

Kαλη η ιδεα, το εχω κανει κι εγω..
Για να μην ειναι ομως εντελως στο πατωμα, παρε 4 Ευρωπαλλετες (1.20Χ0.80) και  φτιαξε το δικο σου υποστρωμα..Για διπλο κρεββατι το 2.40χ1,60 της κατασκευης ερχεται ακριβως..
Η παλλετα εχει ενα υψος (παχος αν θες) γυρω στα 22 εκατ.Ετσι δεν εχεις την αισθηση οτι εισαι ακριβως πανω στο πατωμα που δεν ειναι πολυ ευχαριστο.Καλυψε τις παλλετες με καποιο υφασμα που παει στο δωματιο σαν χρωμα (για να μην φαινωνται οι παλλετες και το γυρω γυρω τους και θα εχεις ενα πολυ καλο αποτελεσαμα και παμφθηνο ...Καλους υπνους και καλα γαμησια

Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
38
Πόντοι
6
Εγώ για κάπιο διάστημα κοιμόμουν στροματσάδα. Έκανα ύπνους 7 αστέρον. Αλλά διέκοψα όταν ξίπνισα παρέα με μια κατσαρίδα ένα ορέο πρωί..

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
εγώ κάτι τέτοιο θέλω.. αλλά για αυτό που θέλω (ακόμα ποιο χαμηλό από αυτό στην photo) δεν με παίρνει αυτόν τον καιρό..

2673579116.jpg

προτιμώ να τα φάω στις πουτάνες  :tooth:

Peacful_Warrior

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
238
Πόντοι
36
Kαλη η ιδεα, το εχω κανει κι εγω..
Για να μην ειναι ομως εντελως στο πατωμα, παρε 4 Ευρωπαλλετες (1.20Χ0.80) και  φτιαξε το δικο σου υποστρωμα..Για διπλο κρεββατι το 2.40χ1,60 της κατασκευης ερχεται ακριβως..
Η παλλετα εχει ενα υψος (παχος αν θες) γυρω στα 22 εκατ.Ετσι δεν εχεις την αισθηση οτι εισαι ακριβως πανω στο πατωμα που δεν ειναι πολυ ευχαριστο.Καλυψε τις παλλετες με καποιο υφασμα που παει στο δωματιο σαν χρωμα (για να μην φαινωνται οι παλλετες και το γυρω γυρω τους και θα εχεις ενα πολυ καλο αποτελεσαμα και παμφθηνο ...Καλους υπνους και καλα γαμησια

+ ενα ψιλοτρυψιμο και ενα χερι βερνικι στις παλλετες και γινονται μια χαρα

Επισκέπτης
εγώ κάτι τέτοιο θέλω.. αλλά για αυτό που θέλω (ακόμα ποιο χαμηλό από αυτό στην photo) δεν με παίρνει αυτόν τον καιρό..

2673579116.jpg

προτιμώ να τα φάω στις πουτάνες  :tooth:

τύπε αυτά τι έχουν από μέσα;
σαν τεράστια μαξιλάρια φαίνονται  :grin:

έχουν καθόλου ξύλο ή μέταλλο από μέσα;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Οι παλέτες χρειάζονται προσοχη,καλο τριψιμο και χοντρο καλυμα

μπορει να σας κατσει καμια αγκιδα και να τρεχετε μετα στο γιατρο  :grin:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
τύπε αυτά τι έχουν από μέσα;
σαν τεράστια μαξιλάρια φαίνονται  :grin:

έχουν καθόλου ξύλο ή μέταλλο από μέσα;

Κρεβατι στρογγυλο εισαγωγης μας,με επενδυση καπιτονε απο γνησιο δερμα μοσχαριου και σκελετο απο μασιφ ξυλο οξιας.

Το κρεβατι συνοδευεται απο δυο κομοδινα,τα οποια διατιθονται στο ιδιο χρωμα με αυτο του κρεβατιου που θα επιλεξετε.

Το στρωμα διαμετρου 210cm ειναι ανατομικο,αντιαλλεργικο και το εσωτερικο του ειναι απο αφρωδες υλικο.Το στρωμα συνοδευεται απο επιστρωμα με υλικο της ΝΑΣΑ γνωστο πλεον ως "memory"

Τιμή: 3 890 € :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Το χει κάνει κανείς σας;

Το χα κάνει μια περίοδο στο γυμνάσιο, αλλά ύστερα μεγάλωσα και είπα να σοβαρευτω. Εσύ πάλι βλέπω στα 30+ να σε πιάνει παλιμπαιδισμος. Το να πάρεις ανθρώπινο κρεβάτι το χεις αποκλεισει

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Like
12
Πόντοι
6
Κρεβατι στρογγυλο εισαγωγης μας,με επενδυση καπιτονε απο γνησιο δερμα μοσχαριου και σκελετο απο μασιφ ξυλο οξιας.

Το κρεβατι συνοδευεται απο δυο κομοδινα,τα οποια διατιθονται στο ιδιο χρωμα με αυτο του κρεβατιου που θα επιλεξετε.

Το στρωμα διαμετρου 210cm ειναι ανατομικο,αντιαλλεργικο και το εσωτερικο του ειναι απο αφρωδες υλικο.Το στρωμα συνοδευεται απο επιστρωμα με υλικο της ΝΑΣΑ γνωστο πλεον ως "memory"

Τιμή: 3 890 € :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

την απαραιτητη κακογουστια για να το παρεις στη δινουν τζαμπα?

Επισκέπτης
Το χα κάνει μια περίοδο στο γυμνάσιο, αλλά ύστερα μεγάλωσα και είπα να σοβαρευτω. Εσύ πάλι βλέπω στα 30+ να σε πιάνει παλιμπαιδισμος. Το να πάρεις ανθρώπινο κρεβάτι το χεις αποκλεισει

γιατί σας φαίνεται τόσο παράξενο μάγκες;

εγώ βλέπω και σε πολλές ταινίες στρώματα κάτω ή πολύ χαμηλά κρεβάτια

δε θεωρώ ότι έχει σχέση με παιδική ηλικία

mortaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
τύπε μήπως πλαστικές είναι καλύτερα;

http://[URL unfurl="true"]www.tr.all.biz/img/tr/catalog/79518.jpeg?rrr=1[/img[/URL]]
[/quote]

Πλαστικες?ακριβωτερες...Οι ξυλινες (μεταχειρισμενες) απο 5 εως 10 Ε η μια..
Οσον αφορα αγκιδες ?προς Θεου ..Πρι βαλεις το στρωμα πανω, θα τις εχεις πρωτα καλυψει με καποιο πανι, τουλαχιστον για διακοσμηση και χρωμα.
Προσωπικα εγω εχω σιζαλ μοκετα στο υπνοδωματιο (απο ΙΚΕΑ) παμφθηνα, και στα πλαγια του κρεβατιου (αριστερα/δεξια ) εβαλα μια σειρα απο μεσαιου μεγεθους βοτσαλα ,ασπρα..
Το αποτελεσαμα φερνει σε Γιαπωνεζικο στυλ, κι οταν γαμας θα αισθανεσαι σαν Σαμουραι, με ολα τα συνεπακολουθα..Το θεμα ειναι να βρεις καμμια γκεισα για να μην καταληξεις στην Γιουκι απο το "τριγωνο"...αν δεν βρεις καλη ειναι κι αυτη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom