You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στρώμα νερού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nono
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 31
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
Ενδιαφερθηκα καποτε.
Απ οτι ξερω πρεπει παντα να ειναι στην πριζα ακριβως λογω αναγκης θερμανσης του νερου.
Επισης θελει συντηρηση, καθε καποιο χρονικο διαστημα ριχνεις καποια χημικο μεσα στο νερο για αποφυγη καποιας μολυνσης η κατι τετοιο δεν θυμαμαι.
Τελος κανει το κρεβατι πολυ βαρυ, αρα υπαρχει θεωρητικα ενα θεμα στατικοτητας αναλογα σε τι πατωμα εισαι, ενταξει σε ελληνικη πολυκατοικια απο τσιμεντο μπετον δεν υπαρχει προβλημα μαλλον, αλλα σε πιο απλη κατασκευη ισως δεν αντεχει το πατωμα τοσο βαρος.
Τελος λογω παλι βαρους σε μετακομιση καλυτερα να αδειαζει και να μεταφερεται αδειο.
Νομιζω δεν παει παντα μαζι με το κρεβατι.
Τωρα βεβαια μια σχετικη καβλα την εχει εκει οπως κυματιζει. Πιστευω για την δραστηριοτητα που προαγεται στην παρουσα ιστοσελιδα ενδεικνυται.
Τι να σου πω ψαξτο.
Ολα τα παρακατω δεδομενα απο Γερμανια που δεν βρισκεις παντα και τα πιο up to date προιοντα, ισως Ελλαδα να υπαρχει κατι καλυτερο.
Ελπιζω να βοηθησα.
Απ οτι ξερω πρεπει παντα να ειναι στην πριζα ακριβως λογω αναγκης θερμανσης του νερου.
Επισης θελει συντηρηση, καθε καποιο χρονικο διαστημα ριχνεις καποια χημικο μεσα στο νερο για αποφυγη καποιας μολυνσης η κατι τετοιο δεν θυμαμαι.
Τελος κανει το κρεβατι πολυ βαρυ, αρα υπαρχει θεωρητικα ενα θεμα στατικοτητας αναλογα σε τι πατωμα εισαι, ενταξει σε ελληνικη πολυκατοικια απο τσιμεντο μπετον δεν υπαρχει προβλημα μαλλον, αλλα σε πιο απλη κατασκευη ισως δεν αντεχει το πατωμα τοσο βαρος.
Τελος λογω παλι βαρους σε μετακομιση καλυτερα να αδειαζει και να μεταφερεται αδειο.
Νομιζω δεν παει παντα μαζι με το κρεβατι.
Τωρα βεβαια μια σχετικη καβλα την εχει εκει οπως κυματιζει. Πιστευω για την δραστηριοτητα που προαγεται στην παρουσα ιστοσελιδα ενδεικνυται.
Τι να σου πω ψαξτο.
Ολα τα παρακατω δεδομενα απο Γερμανια που δεν βρισκεις παντα και τα πιο up to date προιοντα, ισως Ελλαδα να υπαρχει κατι καλυτερο.
Ελπιζω να βοηθησα.
Βασικα θελω να παρω στρωμα νερου για να απαλλαχτω απο τα ακαρεα(ξερεις, τα παρασιτα που ζουνε μεσα και κοιμομαστε μαζι τους...)
Ολα τα στρωματα νερου μπαινουν απαραιτητα στη πριζα?! δε μου αρεσει καθολου η ιδεα του ηλεκτρισμου.
Δεν υπαρχει ενα στρωμα που απλα να γεμιζει νερο, χωρις θερμανση-ψυξη?
Ποσο κανει αραγε το πιο φτηνο?
Ολα τα στρωματα νερου μπαινουν απαραιτητα στη πριζα?! δε μου αρεσει καθολου η ιδεα του ηλεκτρισμου.
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Mια μαλακια και μιση ειναι
Θα συμφωνησω !!!Mια μαλακια και μιση ειναι
Mια μαλακια και μιση ειναι
Εμενα μου αρεσει!
Φίλος μου ΕΙΧΕ τέτοιο, έμενε με εγγλέζα γκόμενα στο σπίτι (μικρό διαμέρισμα), και κάποια μέρα το στρώμα έσπασε.
Μου περιέγραψε τις καταστάσεις που ακολούθησαν ως "γκραν-γκινιολ".
10 πόντοι νερό είχαν πλημυρίσει το σπίτι.
Μου περιέγραψε τις καταστάσεις που ακολούθησαν ως "γκραν-γκινιολ".
10 πόντοι νερό είχαν πλημυρίσει το σπίτι.
Tα ακαρεα δεν ειναι καθολου μαλακιες... σε ενα διπλο στρωμα ζουνε πανω απο 1 εκατομμυριο τετοια, τα περιττωματα τους ειναι ελαφρυτερα απ τον αερα, σε καθε κινηση που κανεις οταν κοιμασαι αναπηδουν και μπαινουν στη μυτη και το στομα σου προκαλωντας αλλεργιες, απο φαγουρες και κοκκινιλες μεχρι πονοκεφαλοους και ασθμα.Mια μαλακια και μιση ειναι
ακόμα πιο απλό: αερίζουμε το δωμάτιο καλά σχεδόν κάθε μέρα και αφήνουμε τον ήλιο να μπαίνει μέσα. τα ακάρεα δεν είναι και τόσο τραγικά όσο λέει ο nono, διαφορετικά όλοι οι έλληνες θα ήμασταν άρρωστοι!οποιος ΄εχει τέτοια προβλήματα, πάει και αγοράζει μια σκπούπα KIrby αμερικανικη με την τουρμπίνα κάνει κανα 2.000 ευρώ βγαζει και το στρωμα στον ήλιο μια φορά το μήνα ,και ακάρεα bye -bye ;) λύσεις υπάρχουν πάντα ;)
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Tα ακαρεα δεν ειναι καθολου μαλακιες... σε ενα διπλο στρωμα ζουνε πανω απο 1 εκατομμυριο τετοια, τα περιττωματα τους ειναι ελαφρυτερα απ τον αερα, σε καθε κινηση που κανεις οταν κοιμασαι αναπηδουν και μπαινουν στη μυτη και το στομα σου προκαλωντας αλλεργιες, απο φαγουρες και κοκκινιλες μεχρι πονοκεφαλοους και ασθμα.
Εχεις κοιμηθει ποε σε τετοια μαλακια ?
διαφορετικά όλοι οι έλληνες θα ήμασταν άρρωστοι!
Και ποιος λέει ότι ΔΕΝ είμαστε?
Αμα δεν ζεσταίνεται θα ειναι παγωμενο συνεχεια.Μπορεις να κοιμηθεις σε παγωμενο στρωμα;Βασικα θελω να παρω στρωμα νερου για να απαλλαχτω απο τα ακαρεα(ξερεις, τα παρασιτα που ζουνε μεσα και κοιμομαστε μαζι τους...)
Γιατι θα ειναι παγωμενο??
Δεν ειμαστε ολοι αρρωστοι(σημ. δε προκειται μονο για ελληνες) γιατι δεν αντιδρουν ολοι το ιδιο στις αλλεργιες, απ την αλλη... εχεις προσεξει τιποτα περιεργες φαγουρες και κοκκινιλες?
Να και πως ειναι τα ακαρεα με τα οποια κοιμομαστε παρεουλα καθε βραδυ
Mε απλο αερισμο δε κανεις και πολλα. Χρειαζεσαι ενα τετοιο μηχανημαακόμα πιο απλό: αερίζουμε το δωμάτιο καλά σχεδόν κάθε μέρα και αφήνουμε τον ήλιο να μπαίνει μέσα. τα ακάρεα δεν είναι και τόσο τραγικά όσο λέει ο nono, διαφορετικά όλοι οι έλληνες θα ήμασταν άρρωστοι!
Δεν ειμαστε ολοι αρρωστοι(σημ. δε προκειται μονο για ελληνες) γιατι δεν αντιδρουν ολοι το ιδιο στις αλλεργιες, απ την αλλη... εχεις προσεξει τιποτα περιεργες φαγουρες και κοκκινιλες?
Εμένα μου φαίνονται γλυκύτατα.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι