Νέα

Στριπτηζούδες - «σπασίματα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Ενα αλλο "σπασιμο" που παρατηρω στα μαγαζια, ειναι ενω ξερει η κοπελλα οτι μεταξυ σας υπαρχει μια χημεια, αυτη το παιζει στην κοσμαρα της και καθεται με αλλους πελατες εκτος απο εσενα..

Τι να περιμενει αραγε ? Να την παρεις απο το χερακι στον καναπε σου η' να την φωναξεις με τον σερβιτορο ?
Είναι η γνωστή τακτική όσο περισσότερο τον "φτύνεις" κάποιον τόσο περισσότερο θέλει. Φαντάσου αυτός ο κάποιος, που πιστεύει ότι στο μαγαζί η κοπέλα θα κάτσει μαζί του λόγω χημείας, αδιαφορώντας για επαγγελματίες πελάτες που το φυσάνε το ρευστό, πόσα θα είναι διατεθειμένος να ξοδέψει από τη στιγμή που θα το πάρει απόφαση να κάτσει μαζί του, για να μην του φύγει.

Επισκέπτης
Blue..να και ενα ποσταρισμα σου  που δεν χρειαζεται να τo αναλυσουμε Φρουδικα..

Οχι τιποτα αλλο αλλα παρασερνεις και τον Vasο σ'αυτα τα φρουδικα μονοπατια και δεν καταλαβαινω τι γραφει..lol..

Tεσπα, νομιζω οτι οταν η χημεια ειναι αμοιβαια, τα χρηματα παιζουν παντα ενα σπουδαιο ρολο, ομως ερχονται καπως σε δευτερη μοιρα..Επαναλαμβανω, πως ετσι νομιζω..

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Blue..να και ενα ποσταρισμα σου  που δεν χρειαζεται να την αναλυσουμε Φρουδικα..

Οχι τιποτα αλλο αλλα παρασερνεις και τον Vasο σ'αυτα τα φρουδικα μονοπατια και δεν καταλαβαινω τι γραφει..lol..

Tεσπα, νομιζω οτι οταν η χημεια ειναι αμοιβαια, τα χρηματα παιζουν παντα ενα σπουδαιο ρολο, ομως ερχονται καπως σε δευτερη μοιρα..Επαναλαμβανω, πως ετσι νομιζω..
Φίλε παπάζογλου το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όποτε πίστεψα στην χημεία, ακόμα και να υπήρχε, ένα είναι στατιστικά τεκμηριωμένο: Ξόδεψα τα περισσότερα λεφτά και μάλιστα χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια από την κοπέλα. Όσο για τον Freud τα είπα ξεμπούκωσα και θα πλεύσω σε ασφαλή νερά μέχρι το τέλος της εβδομάδας τουλάχιστον.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φίλε παπάζογλου το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όποτε πίστεψα στην χημεία, ακόμα και να υπήρχε, ένα είναι στατιστικά τεκμηριωμένο: Ξόδεψα τα περισσότερα λεφτά και μάλιστα χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια από την κοπέλα. Όσο για τον Freud τα είπα ξεμπούκωσα και θα πλεύσω σε ασφαλή νερά μέχρι το τέλος της εβδομάδας τουλάχιστον.

+1

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
;
Ενα αλλο "σπασιμο" που παρατηρω στα μαγαζια, ειναι ενω ξερει η κοπελλα οτι μεταξυ σας υπαρχει μια χημεια, αυτη το παιζει στην κοσμαρα της και καθεται με αλλους πελατες εκτος απο εσενα..

Τι να περιμενει αραγε ? Να την παρεις απο το χερακι στον καναπε σου η' να την φωναξεις με τον σερβιτορο ?

Ψυχοφραπεδικά.
1. Για βλακοειδείς λόγους περιμένει να τη φωνάξεις με το σερβιτόρο
2. Αν περιμένεις, στο τέλος κάθεται μαζί σου;

Επισκέπτης

Αμα την πιασεις απ'το χερακι κ της πεις...το κ το.....τι να συμβει αραγε ???
Η ακομα κ με το σερβιτορο να τη φωναξεις.....κ της πεις....γιατι το εκανες αυτο....
Τοτε η απαντηση θα ειναι κ η χαριστικη βολη της....μονη της....ή θα στρεψει το πιστολι στο κεφαλι κ θα τραβηξει τη σκανδαλη....ή μονη της...θα πυροβολησει στον αερα.....
Παντως ξερεις οτι το οπλο δν θα στραφει εναντιον σου....οποτε θα σαι ζωντανος  για το επομενο κυνηγι....μετα απο λιγη ξεκουραση παντα...

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Και επειδή κατά βάθος γουστάρετε τα περίεργα ποσταρίσματά μου και ακόμα περισσότερο επειδή πιστεύω πως ο Βάσος είναι γνήσιος Έλληνας μέχρι το τελευταίο κύτταρό του, σας παραθέτω την Επικούρεια ρήση που τον συντροφεύει από τη στιγμή που ξεμύτισε στον φραπεδόκοσμο αυτό: "την ηδονήν αρχή και τέλος λέγομεν είναι του μακαρίως ζην. Ταύτην γαρ αγαθόν πρώτον και συγγενικόν έγνωμεν, και από ταύτης καταρχόμεθα πάσης αιρέσεως και φυγής, και επί ταύτην καταντώμεν ως κανόνι τω παθεί παν αγαθό κρίνοντες"

Επισκέπτης
Φίλε παπάζογλου το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όποτε πίστεψα στην χημεία, ακόμα και να υπήρχε, ένα είναι στατιστικά τεκμηριωμένο: Ξόδεψα τα περισσότερα λεφτά και μάλιστα χωρίς καμία ιδιαίτερη προσπάθεια από την κοπέλα.
Κανενας ομως δν σου ζητησε να χαλασεις/κανεις περισσοτερα.....ειναι μια αυθορμητη κινηση....που βγαινει σε καθε αντρα....που πιστευει σε γυναικειο προσωπο/μυαλο....
Στην προκειμενη περιπτωση....η στριπερ νομιζεις πως θελει λεφτα...οποτε χαλας αυθορμητα περισσοτερα χρηματα....για να την εχεις διπλα σου κ απλα να σε κοιταει περισσοτερη ωρα....αφου μεχρι να πιστεψεις στη χημεια....εχεις εξαντλησει τα πιθανα κοινα θεματα συζητησης....
Το ιδιο κ με μια απλη/καθημερινη γκομενιτσα της σειρας.....νομιζεις οτι θελει παραπανω πραγματα απο σενα....κ ολο δινεις...κ ολο δινεις.....μεχρι να μην παιρνει αλλο....κ στο τελος σου λεει....μου εδωσες πολλα κ με επνιξες....
Κ τοτε λες ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!

Επισκέπτης
;
Ψυχοφραπεδικά.
1. Για βλακοειδείς λόγους περιμένει να τη φωνάξεις με το σερβιτόρο
2. Αν περιμένεις, στο τέλος κάθεται μαζί σου;

1.το παιζει τυπικοτητα...ενω μεσα της ξερει πως αυτο ειναι ενα απ'τα παιχνιδια της..
2.καθεται...ΠΑΝΤΑ....κ σχεδον τσαμπα...αφου εχει ξεζουμισει τους αλλους....μ'εσενα της φτανει που περναει καλα...!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Υπαρχουν φιλοι μου καλοι,καλοι μου φιλοι του στριπτηζ απανταχου της γης και αλλα σπασιματα....και αλλα....και αλλα.....και θα σας δωσω ενα μικρο δειγμα..1)πας στο μαγαζι για 4η,5η,6η φορα και τις αμεσως προηγουμενες φορες εχεις παρει μια κοπελα για ποτο(ειδατε?δεν ειμαι μονο της φραπελιας? :grin:) ή ποτα τεσπα και της εχεις κανει ενα ωραιοτατο λογαριασμο συνολικα τις πρωτες 3,4 φορες,οκ?σας εχει τυχει εσας μολις σας δει την επομενη φορα(δηλ.την 4η π.χ.) να σας ορμηξει πανω και να σας πει"εγω τωρα φευγω,αργησες σημερα μωρουλι μου" και η ωρα ειναι 02.50?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ

2)σας εχει τυχει να κανει τα στραβα ματια στριπτητζου και να σε χρεωνει λιγοτερους χορους απο οσους εχεις κανει,λιγοτερα ποτα και μετα απο μια εβδομαδα να κανει οτι δεν σε ξερει?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ!

3)και το χειροτερο για μενα?να πας σε ενα μαγαζι και να ερθει η αγαπημενη σου κοπελα αρχικα να κατσει,αλλα επειδη την ζηλευουν πολυ καποιες αλλες να ερχονται προς το τραπεζι σου και να κανουν δολιοφθορες..π.χ. κατα λαθος χυσιμο ποτηριου πανω στην κοπελα ή στον πελατη κλπ...ή να ερθει προκλητικα διπλα σου και μετα πανω σου για να σου αποσπασει την προσοχη απο την ηδη καθημενη κοπελα!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ.....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!

HAIL STRIPPERS,WHATEVER YOU HAVE MADE TO US WE WILL SALUTE YOU LIKE THE FUTUREDEAD!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Και επειδή κατά βάθος γουστάρετε τα περίεργα ποσταρίσματά μου και ακόμα περισσότερο επειδή πιστεύω πως ο Βάσος είναι γνήσιος Έλληνας μέχρι το τελευταίο κύτταρό του, σας παραθέτω την Επικούρεια ρήση που τον συντροφεύει από τη στιγμή που ξεμύτισε στον φραπεδόκοσμο αυτό: "την ηδονήν αρχή και τέλος λέγομεν είναι του μακαρίως ζην. Ταύτην γαρ αγαθόν πρώτον και συγγενικόν έγνωμεν, και από ταύτης καταρχόμεθα πάσης αιρέσεως και φυγής, και επί ταύτην καταντώμεν ως κανόνι τω παθεί παν αγαθό κρίνοντες"

μετα απο αυτο σου το ποσταρισμα.....

"δι ευχων των αγιων πατερων ημων κυριε ιησου χριστε ο θεος αλλα ρυσαι ημας απο του πονηρου,αμην"!

Επισκέπτης
Υπαρχουν φιλοι μου καλοι,καλοι μου φιλοι του στριπτηζ απανταχου της γης και αλλα σπασιματα....και αλλα....και αλλα.....και θα σας δωσω ενα μικρο δειγμα..1)πας στο μαγαζι για 4η,5η,6η φορα και τις αμεσως προηγουμενες φορες εχεις παρει μια κοπελα για ποτο(ειδατε?δεν ειμαι μονο της φραπελιας? :grin:) ή ποτα τεσπα και της εχεις κανει ενα ωραιοτατο λογαριασμο συνολικα τις πρωτες 3,4 φορες,οκ?σας εχει τυχει εσας μολις σας δει την επομενη φορα(δηλ.την 4η π.χ.) να σας ορμηξει πανω και να σας πει"εγω τωρα φευγω,αργησες σημερα μωρουλι μου" και η ωρα ειναι 02.50?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ

2)σας εχει τυχει να κανει τα στραβα ματια στριπτητζου και να σε χρεωνει λιγοτερους χορους απο οσους εχεις κανει,λιγοτερα ποτα και μετα απο μια εβδομαδα να κανει οτι δεν σε ξερει?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ!

3)και το χειροτερο για μενα?να πας σε ενα μαγαζι και να ερθει η αγαπημενη σου κοπελα αρχικα να κατσει,αλλα επειδη την ζηλευουν πολυ καποιες αλλες να ερχονται προς το τραπεζι σου και να κανουν δολιοφθορες..π.χ. κατα λαθος χυσιμο ποτηριου πανω στην κοπελα ή στον πελατη κλπ...ή να ερθει προκλητικα διπλα σου και μετα πανω σου για να σου αποσπασει την προσοχη απο την ηδη καθημενη κοπελα!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ.....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!

HAIL STRIPPERS,WHATEVER YOU HAVE MADE TO US WE WILL SALUTE YOU LIKE THE FUTUREDEAD!

1.στο 1ο λες...παμε να φυγουμε μαζι....
2.στο 2ο δν σε νοιαζει....της λες ελα να ξαναγνωριστουμε...χεχεχεχεχε...
3.αυτο δν μου εχει τυχει κ το θεωρω τραβηγμενο....αν θες στειλε πμ ή γραψε εδω σε ποιο μαγαζι εγινε....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
1.στο 1ο λες...παμε να φυγουμε μαζι....
2.στο 2ο δν σε νοιαζει....της λες ελα να ξαναγνωριστουμε...χεχεχεχεχε...
3.αυτο δν μου εχει τυχει κ το θεωρω τραβηγμενο....αν θες στειλε πμ ή γραψε εδω σε ποιο μαγαζι εγινε....

μα που αλλου?στο ρασπουτιν!!!!!!!!

Επισκέπτης
Blue..τα ποσταρισματα σου ειναι πολυ ωραια..

Ομως οπως βλεπεις εδω οι γραφοντες δεν ειναι "θεωρητικοι"..

Ειναι μπαρουτοκαπνισμενοι...ειναι ματωμενοι..αυτα που γραφουν ειναι απο την πρωτη γραμμη του μετωπου...

Επισκέπτης
μα που αλλου?στο ρασπουτιν!!!!!!!!

ααααααααα οκ......εδω παιζω κ τα ρεστα μου......μιλαμε για ακραιες καταστασεις ουτως η αλλως....μιλαμε για περιεργα σκηνικα....μιλαμε για περιεργες κοπελες...με ακομη πιο περιεργο παρελθον.....
Τεσπα....το χρημα διαφθειρει ειναι το μονο σιγουρο....κ το παραμυθι για περισσοτερο χρημα παντα πουλαγε.....

Επισκέπτης

Ειναι μπαρουτοκαπνισμενοι...ειναι ματωμενοι..αυτα που γραφουν ειναι απο την πρωτη γραμμη του μετωπου...

νομιζω οτι κ ο μπλου....ειναι μεσα στη μαχη....ή ηταν....μπορει να τα περιγραφει θεωρητικα...αλλα παντα ειναι μεσα στο προβλημα....ή καλυτερα στο πολυπλευρο προβλημα....ισως να τα βλεπει απο μια αλλη σκοπια...κ να προσπαθει να δωσει λυση/εξηγηση απο αλλη οπτικη γωνια....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

με αγγιξες πολυ.......................

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
HAIL STRIPPERS,WHATEVER YOU HAVE MADE TO US YOU WILL TAKE IT DOUBLE

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
1.το παιζει τυπικοτητα...ενω μεσα της ξερει πως αυτο ειναι ενα απ'τα παιχνιδια της..
2.καθεται...ΠΑΝΤΑ....κ σχεδον τσαμπα...αφου εχει ξεζουμισει τους αλλους....μ'εσενα της φτανει που περναει καλα...!!!!

Γεια σου ρε mclein. To 'χεις δουλέψει το ?οοοοοο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom