Υπαρχουν φιλοι μου καλοι,καλοι μου φιλοι του στριπτηζ απανταχου της γης και αλλα σπασιματα....και αλλα....και αλλα.....και θα σας δωσω ενα μικρο δειγμα..1)πας στο μαγαζι για 4η,5η,6η φορα και τις αμεσως προηγουμενες φορες εχεις παρει μια κοπελα για ποτο(ειδατε?δεν ειμαι μονο της φραπελιας?
) ή ποτα τεσπα και της εχεις κανει ενα ωραιοτατο λογαριασμο συνολικα τις πρωτες 3,4 φορες,οκ?σας εχει τυχει εσας μολις σας δει την επομενη φορα(δηλ.την 4η π.χ.) να σας ορμηξει πανω και να σας πει"εγω τωρα φευγω,αργησες σημερα μωρουλι μου" και η ωρα ειναι 02.50?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ
2)σας εχει τυχει να κανει τα στραβα ματια στριπτητζου και να σε χρεωνει λιγοτερους χορους απο οσους εχεις κανει,λιγοτερα ποτα και μετα απο μια εβδομαδα να κανει οτι δεν σε ξερει?ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ!
3)και το χειροτερο για μενα?να πας σε ενα μαγαζι και να ερθει η αγαπημενη σου κοπελα αρχικα να κατσει,αλλα επειδη την ζηλευουν πολυ καποιες αλλες να ερχονται προς το τραπεζι σου και να κανουν δολιοφθορες..π.χ. κατα λαθος χυσιμο ποτηριου πανω στην κοπελα ή στον πελατη κλπ...ή να ερθει προκλητικα διπλα σου και μετα πανω σου για να σου αποσπασει την προσοχη απο την ηδη καθημενη κοπελα!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ.....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!
HAIL STRIPPERS,WHATEVER YOU HAVE MADE TO US WE WILL SALUTE YOU LIKE THE FUTUREDEAD!