Νέα

Στριπτηζούδες - «σπασίματα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν ξέρω... Ο studian στο θάμπος με τη κλεψύδρα και τα αργύρια
καλοοοο.........

Τι έγινε μικρέ δεν έχεις σχολείο αύριο; άντε για ύπνο γρήγορα! ο ύπνος τρέφει τα παιδιά κι ο ήλιος τα μοσχάρια!!!
Ναι αυτόν περιμένανε οι Ολυμπιακοί αγώνες για να γίνουν. Ξέρεις τι σφιχτοχέρης είναι αυτός;

25 πόστ μείνανε.
εχω...αυριο εχουμε κατασκευες με πλαστελινες στο νηπιαγωγειο....τι ωραια....

ναι...ειμαι τσιφουτης....τι να πω κ εγω απο λεφτα....δν γ@μιετ@ι.....αμα ξαναγινουν ολυμπιακοι αγωνες...θα παω σπονσορας ομως....δν θα τ'αφησω...:):):):):):)....(θα ειμαι σαν την κοκ@ριολ@....παντου!!!!)....

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: mclein έχώ μικρό αδελφό στην ηλικία(?:sunglasses:) σου

να τον φερεις να πετσουμε.....:):):):):):):):):):):).....(με τα παιχνιδια του εεε...δν δανειζω τα δικα μου.....)....:):):):):):):):)....

(κ καθε φορα που λες για την ηλικια μου μη βαζεις ερωτιματικο....ειπαμε...ειμαι 20...κ τελος....γιατι δλδ αναρωτιεσαι...??? Ξεκαθαρο νομιζω ειναι.... )....
(απλα αργησα να παω σχολειο....ξεχασαν οι δικοι μου να με γραψουν μερικα χρονια..)...

Jason(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν πρόκειται για αλλαγή ζωής για ένα καλό παιδί. Εδώ είναι δουλειά. Η δουλειά είναι το μέσον για απόκτηση αγαθών. Τώρα αν κάποιος από εδώ νομίζει ότι μπορεί με το γάμο να προσφέρει τα ίδια αγαθά με υγεία, μέχρι να βρεθεί ο επόμενος με καλύτερη προσφορά, γιατί δεν μιλάμε για ταπεινοφροσύνη, αλλά γιά μεγάλες προσδοκίες. Αν δεν τις είχαν θα έκαναν μιά οποιαδήποτε συνηθεισμένη δουλειά, εδώ όμως θέλουν τον γρήγορο πλουτισμό θύματα του life style. Όποιος θέλει ας περάσει.

Επισκέπτης
Αλλο συχνο "σπασιμο" που εχω παρατηρησει εκ μερους των strippers, ειναι - ενω καθεστε στον καναπε και ολα μελι γαλα - να δημιουργει ενα τσακωμο η' μια ενταση αναμεσα σας χωρις να της εχετε δωσει αφορμη και να φευγει...

Τις περισσοτερες φορες παει αμεσως στον επομενο πελατη τον οποιο εχει "στησει" αρκετη ωρα και ταυτοχρονα μας βαζει στην μπριζα και αναρωτιομαστε.."καλα ρε πουστη μου, τι της εκανα τωρα και εφυγε ?"...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν μου έχει τύχει αλλά:
Το ωραίο είναι όταν έρχεται για ωραία μέλι γάλα και τη δημιουργείς την ένταση εσύ, για κάποιο πραγματικό λόγο, οπότε φεύγει @#$%^

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Απο τη στιγμη που μπλεξαμε σε αυτο το "αθλημα" εκτος απο τα πολλα "σπασιματα" που κατα καιρους μας εχουν κανει ή μας κανουν ή θα μας κανουν εχουμε να αντιμετωπισουμε και καποιες αλλες ψυχοφθορες διαδικασιες ενιοτε, αναλογα με την ψυχολογικη κατασταση του καθε συναγωνιστη!πολλες φορες δηλ.δεν μας κανουν καποιο "σπασιμο" αλλα ειναι τετοια η συναισθηματικη-ψυχολογικη μας κατασταση που μπορει να θεωρησουμε οτιδηποτε ειπωθει απο αυτες ως "σπασιμο"!

Επισκέπτης
Απο τη στιγμη που μπλεξαμε σε αυτο το "αθλημα" εκτος απο τα πολλα "σπασιματα" που κατα καιρους μας εχουν κανει ή μας κανουν ή θα μας κανουν εχουμε να αντιμετωπισουμε και καποιες αλλες ψυχοφθορες διαδικασιες ενιοτε, αναλογα με την ψυχολογικη κατασταση του καθε συναγωνιστη!πολλες φορες δηλ.δεν μας κανουν καποιο "σπασιμο" αλλα ειναι τετοια η συναισθηματικη-ψυχολογικη μας κατασταση που μπορει να θεωρησουμε οτιδηποτε ειπωθει απο αυτες ως "σπασιμο"!

εχεις κατα καποιο τροπο δικιο!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εμένα τα χουνέρια μία μου τα έκανε στο beggining του road. Κατά τη διάρκεια αυτής της σχέσης *συρροή από smileys* εκπαιδεύτηκα. Αλλά ισχύει αυτο που λένε, έφαγα πολλές αλλά έριξα κιόλας...

Επισκέπτης
Απο τη στιγμη που μπλεξαμε σε αυτο το "αθλημα" εκτος απο τα πολλα "σπασιματα" που κατα καιρους μας εχουν κανει ή μας κανουν ή θα μας κανουν εχουμε να αντιμετωπισουμε και καποιες αλλες ψυχοφθορες διαδικασιες ενιοτε, αναλογα με την ψυχολογικη κατασταση του καθε συναγωνιστη!

Ψυχοφθόρες διαδικασίες...ναι....ακόμα και αν γίνει κάτι τέτοιο:

Η βραδιά έχει πάει χάλια...η ψυχολογία..¨πάτος"....Τελικά πας και από εκεί..

Πηγαίνεις χαλαρά..αργά πάντα..κερνάς αυτή που θέλεις,
τα λέτε ωραία και άνετα..σου λέει πόσο χαίρεται που σε βλέπει(ενώ σε έχει δει όλες και όλες 3-4 φορές)..στο λέει ξανά και ξανά...
που ενώ ξέρεις ότι όλες είναι professional liαrs, αρχίζεις να υποκύπτεις ίσως...
..και μετά..πάνω που πας να το βγάλεις από το μυαλό σου..... σε αγκαλιάζει..και σου ψιθυρίζει στο αυτί......
'Θα φύγω σε λίγο..θα έρθεις μαζί μου???'

Επισκέπτης
σε αγκαλιάζει..και σου ψιθυρίζει στο αυτί......
'Θα φύγω σε λίγο..θα έρθεις μαζί μου???'

Αυτο μου εχει συμβει μια φορα...Εψαχνε για "λαγο" η κοπελια για της πληρωσει την pizza στο Ciao...Ααα ρε πουστη μου και τον λαγο εχω κανει..

Επισκέπτης
Δεν ειναι χρηματικο το θεμα...Οταν σου σου λεει η κοπελια στο αυτι να φυγετε μαζι, αλλου παει ο νους σου...

Ακριβώς...και πίστεψέ με αδερφέ δεν πήγα για pizza....
Έμεινα ΄κάγκελο' για κάποια λεπτά......νόμιζα ότι μου κάνει κάποιος πλάκα!!!
Και αν σκεφτεί κανείς πως είχε αρχίσει η βραδιά...ήταν πέρα από κάθε φαντασία.....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αυτο μου εχει συμβει μια φορα...Εψαχνε για "λαγο" η κοπελια για της πληρωσει την pizza στο Ciao...Ααα ρε πουστη μου και τον λαγο εχω κανει..

Έτσι είναι Παπ...ʼλλοι άνδρες είναι λαγοί και άλλοι λαγωνικά, ή τουλάχιστον έτσι μας κατηγοριοποιούν αυτές ;)

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Και όχι μόνο... και άλλα είδη του ζωϊκού βασιλείου: κότες, γουρούνια, γαϊδούρια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom