Νέα

Στριπτηζούδες - «σπασίματα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loverboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ο βασιλιας των ζωων στα  strip: κοτοπουλο

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αυτο μου εχει συμβει μια φορα...Εψαχνε για "λαγο" η κοπελια για της πληρωσει την pizza στο Ciao...Ααα ρε πουστη μου και τον λαγο εχω κανει..

αυτη εφαγε την pizza της....εσυ τουλαχιστον ηπιες το "καφεδακι σου"?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Φραποκόλα πάει με όλα

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φραποκόλα πάει με όλα

πω πω!τί επιχειρηματικη ιδεα ηταν αυτη αδερφε?φραποκολα παει με ολα!!!!τί λες τωρα?βλεπω να το τυπωνω σε κανα μπλουζακι και να το φοραω σε νυχτερινες εξοδους στα "μαγαζια" μου!θα καταλαβουν αραγε το υπονοουμενο?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν νομίζω ότι σε κοιτάνε πια στο μπλουζάκι

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Θα φτιάξω κάτι μπλούζες artistique στάμπες από γραφίστα με ρωσσοειδή θεματολογία (αλήθεια). Μπορεί κάπου να το κολήσω. Πολύ special

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
υπαρχει και ενα αλλο σπασιμο που μπορει να γινει στις αντιφραπετζουδες κορασιδες το οποιο τριβιλιζει το μυαλο μου εδω και καιρο...και τωρα ειδικα που τα πραγματα εχουν προβληματισει τα μαγαζια(λογω ελλειψης ρευστου κλπ..) ειναι η καταλληλη εποχη...το σπασιμο εχει ως εξης:πας στο στριπ με ενα πλαστικο φραπεδακι απο περιπτερο.....σου σκαει το ποτακι και μολις ερθει το ποτακι και το νερακι βγαζεις το φραπεδακι εξω...το "συνθετεις" και μετα το αφηνεις πανω στο τραπεζι,μπαρ κλπ...και γραφεις με ανεξιτηλο στυλο πανω το εξης "if you do not hit me the coffee i hit it myself and i do not need you"!να δεις μετα πως θα σπαστουν οι πουταναρες!

Επισκέπτης
Φιλε βασο.....εχω να σου προτεινω μια απολυτα επιτυχημενη μεθοδο ενος φιλου....που το δοκιμασαμε μαζι....κ πετυχε 4 στα 4 στριπ!!!!

Παρε 300?-1000? (καπου αναμεσα ηταν το ποσο μας..).....κ καθως καθεσαι στο τραπεζι.....παρε για ποτο μια γκομενα αντι-φραπε....βαλε το διαθεσιμο κ καλα ποσο....κ αρχισε το ψηστιρι....για φραπε....με τη δικαιολογια οτι τα λεφτα στο τραπεζι θα τα φατε ''αποψε'' μαζι αν........να δεις για ποτε φερνουν τους καφεδες στο τραπεζι.....:):):):):):):):):):).....

Υ/Γ--->
το παιχνιδι με τα λεφτα στο τραπεζι το δοκιμασα μονος μου σε διαφορετικη περιπτωση κ για διαφορετικο λογο με την Αγια Τριαδα.......απλα επειδη ημουν διαβασμενος κ πηγα για τρελο σκηνικο....ετρεχαν να κρυφτουν μετα τις πομπες μου.....τωρα απο μακρια κ αγαπημενοι!!!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Φιλε βασο.....εχω να σου προτεινω μια απολυτα επιτυχημενη μεθοδο ενος φιλου....που το δοκιμασαμε μαζι....κ πετυχε 4 στα 4 στριπ!!!!

Παρε 300?-1000? (καπου αναμεσα ηταν το ποσο μας..).....κ καθως καθεσαι στο τραπεζι.....παρε για ποτο μια γκομενα αντι-φραπε....βαλε το διαθεσιμο κ καλα ποσο....κ αρχισε το ψηστιρι....για φραπε....με τη δικαιολογια οτι τα λεφτα στο τραπεζι θα τα φατε ''αποψε'' μαζι αν........να δεις για ποτε φερνουν τους καφεδες στο τραπεζι.....:):):):):):):):):):).....

Υ/Γ--->
το παιχνιδι με τα λεφτα στο τραπεζι το δοκιμασα μονος μου σε διαφορετικη περιπτωση κ για διαφορετικο λογο με την Αγια Τριαδα.......απλα επειδη ημουν διαβασμενος κ πηγα για τρελο σκηνικο....ετρεχαν να κρυφτουν μετα τις πομπες μου.....τωρα απο μακρια κ αγαπημενοι!!!!!

τι εκανες ρε στην αγια τριαδα?θα σε καψει ο αγιος ρασπουτιν!

Επισκέπτης
τι εκανες ρε στην αγια τριαδα?θα σε καψει ο αγιος ρασπουτιν!

Ρωτησε τις....ηταν 4αδα.....παντως....
Πες τους....ποιος ηταν ο πιτσιρικας που εβαλε τα 3.000? στο τραπεζι κ σας δουλευε....1 ωρα....?????
Ε ρε....γλεντια.....κ μονο που σκεφτομαι τα προσωπα τους μετα την εκπληξη....που τους επεφυλασσα....μου φτανει να φτιαχτω για σημερα το ξημερωμα....

Επισκέπτης
Μclein με 3,000 ? επρεπε να σου κλεισουν την δεξια πτερυγα του μαγαζιου για σενα και να σου δωσουν να φυγεις με τις γυναικες μετα...!!!

Επισκέπτης
Μclein με 3,000 ? επρεπε να σου κλεισουν την δεξια πτερυγα του μαγαζιου για σενα και να σου δωσουν να φυγεις με τις γυναικες μετα...!!!

Πριν μια βδομαδα ενας χαλασε 6.400? στο μαγαζι.......τι να λεμε τωρα....σου φαινομαι για μαλακας ?? Ή θα εδινα 3.000? επι τοπου στο μαγαζι.....μ'αρεσει να τα δινω σε δοσεις.....χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
...σου φαινομαι για μαλακας ?? Ή θα εδινα 3.000? επι τοπου στο μαγαζι.....μ'αρεσει να τα δινω σε δοσεις.....χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

Έτσι...έτσι,  μην τις καλομαθαίνουμε και μετά περιμένουν 3χίλιαρα σε κάθε επίσκεψη... :boobies:

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
αμα περιμενουν 3χιλιαρα....ας καθονται με ανοιχτα τα ποδια απευθειας στο μαγαζι κ οχι κοιμισμενες στους καναπεδες!!!!:):):):):):):):):):):):)!!!!

ποιο μαγαζι. σπιτι μου για κανα μηνα σερι μεχρι να τη βαρεθω..

Επισκέπτης
Ενα αλλο "σπασιμο" που παρατηρω στα μαγαζια, ειναι ενω ξερει η κοπελλα οτι μεταξυ σας υπαρχει μια χημεια, αυτη το παιζει στην κοσμαρα της και καθεται με αλλους πελατες εκτος απο εσενα..

Τι να περιμενει αραγε ? Να την παρεις απο το χερακι στον καναπε σου η' να την φωναξεις με τον σερβιτορο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom