Νέα

Στριπτηζούδες - «σπασίματα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
3)και το χειροτερο για μενα?να πας σε ενα μαγαζι και να ερθει η αγαπημενη σου κοπελα αρχικα να κατσει,αλλα επειδη την ζηλευουν πολυ καποιες αλλες να ερχονται προς το τραπεζι σου και να κανουν δολιοφθορες..π.χ. κατα λαθος χυσιμο ποτηριου πανω στην κοπελα ή στον πελατη κλπ...ή να ερθει προκλητικα διπλα σου και μετα πανω σου για να σου αποσπασει την προσοχη απο την ηδη καθημενη κοπελα!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ.....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ!

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την έννοια της πελατοιδιοκτησίας. Θέλω μία, κάθεται, φεύγει. Οκ. Πλακώνουν οι άλλες. Μια χαρά. Έρχεται μετά και σου μπλαστρώνεται αμέτι - μουχαμέτι και τζάμπα. Μιλάμε για το συγκεκριμένο, έχω μείνει με το στόμα ανοικτό με τα καμώματά τους

Επισκέπτης
Γεια σου ρε mclein. To 'χεις δουλέψει το ?οοοοοο
Το χω ο πουστης.....απο μικρος στα βασανα.....:):):):):):):)....

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την έννοια της πελατοιδιοκτησίας. Θέλω μία, κάθεται, φεύγει. Οκ. Πλακώνουν οι άλλες. Μια χαρά. Έρχεται μετά και σου μπλαστρώνεται αμέτι - μουχαμέτι και τζάμπα. Μιλάμε για το συγκεκριμένο, έχω μείνει με το στόμα ανοικτό με τα καμώματά τους

Συνηθως εχει λερωμενη τη φωλια του ο εκαστοτε πελατης....συνηθως οι μαλακες δινουμε δικαιωματα....λιγο τα λογια....λιγο το δικο μας παραμυθι...λιγο ο ενθουσιασμος....λιγο τα ?.....γαμησε τα....

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Συνηθως εχει λερωμενη τη φωλια του ο εκαστοτε πελατης....συνηθως οι μαλακες δινουμε δικαιωματα....λιγο τα λογια....λιγο το δικο μας παραμυθι...λιγο ο ενθουσιασμος....λιγο τα ?.....γαμησε τα....

"Λίγο το φεγγάρι, λίγο τα λόγια του παπά... υπέκυψα"
"Και δεν μου λες, ο κύριος υπέκυπτε καλά;"

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Blue..τα ποσταρισματα σου ειναι πολυ ωραια..

Ομως οπως βλεπεις εδω οι γραφοντες δεν ειναι "θεωρητικοι"..

Ειναι μπαρουτοκαπνισμενοι...ειναι ματωμενοι..αυτα που γραφουν ειναι απο την πρωτη γραμμη του μετωπου...
Μπαρουτοκαπνισμένοι και ματωμενοι είμαστε όλοι φίλε Παπάζογλου, αλλιώς δε θα γράφαμε τέτοιες ώρες εδώ.  Απλά δεν πάω πια για να πολεμήσω έναν πόλεμο χαμένο εκ των προτέρων. Στη χειρότερη πάω σαν πολεμικός ανταποκριτής και στην καλύτερη σαν μεσολαβητής, για να διαπραγματευτώ τους όρους της παράδοσης. Και μένω στο μέτωπο μέχρι να σωπάσει και το τελευταίο Καλάσνικοφ. Από το Lido, που επισκέφτηκα σήμερα, θα ποστάρω αργότερα. Ουδέν σημαντικό νεώτερο από το ανατολικό μέτωπο πάντως.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Γιατί τόσο ητοπάθεια Blue; Βιάζεσαι να μοιάζεις στο avatar σου; Δεν σε έχω για παρακμιακό μεσήλικα junky

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ενα αλλο "σπασιμο" που παρατηρω στα μαγαζια, ειναι ενω ξερει η κοπελλα οτι μεταξυ σας υπαρχει μια χημεια, αυτη το παιζει στην κοσμαρα της και καθεται με αλλους πελατες εκτος απο εσενα..

Τι να περιμενει αραγε ? Να την παρεις απο το χερακι στον καναπε σου η' να την φωναξεις με τον σερβιτορο ?

Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι την έκπληξη. Μια ξαδέλφη μου έχει μαγαζί με ρούχα. Όποτε πάω να ψωνίσω κάτι εξυπηρετεί όποιον μπαίνει μέσα και αφήνει τελευταίο εμένα πάντα λέγοντας: ε εσύ είσαι δικός μας άνθρωπος. Ο εστί μεθερμηνευόμενο: Κάτσε να τα πάρουμε από τους άλλους που δεν ξέρουμε καλά και μπορεί να μας φύγουν και τελευταίος εσύ που δεν πρόκειται να φύγεις.

Έχω καταντήσει αηδία, το ξέρω, να λέω ότι είναι μια δουλειά όπως οι άλλες! Συγγνώμη, αλλά όταν βλέπω τέτοια ποστ αυτό μου θυμίζει. Ότι είναι μια δουλειά.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι την έκπληξη. Μια ξαδέλφη μου έχει μαγαζί με ρούχα. Όποτε πάω να ψωνίσω κάτι εξυπηρετεί όποιον μπαίνει μέσα και αφήνει τελευταίο εμένα πάντα λέγοντας: ε εσύ είσαι δικός μας άνθρωπος. Ο εστί μεθερμηνευόμενο: Κάτσε να τα πάρουμε από τους άλλους που δεν ξέρουμε καλά και μπορεί να μας φύγουν και τελευταίος εσύ που δεν πρόκειται να φύγεις.

Έχω καταντήσει αηδία, το ξέρω, να λέω ότι είναι μια δουλειά όπως οι άλλες! Συγγνώμη, αλλά όταν βλέπω τέτοια ποστ αυτό μου θυμίζει. Ότι είναι μια δουλειά.

Έχεις δικιο εσύ και ο mclein για αυτό σε αντίστοιχες περιπτώσεις
Έχω κάνει και μια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,7823.msg120697#msg120697]ανακοίνωση/πρόσκληση ενδιαφέροντος.[/url]

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Γιατί τόσο ητοπάθεια Blue; Βιάζεσαι να μοιάζεις στο avatar σου; Δεν σε έχω για παρακμιακό μεσήλικα junky
Ούτε ηττοπαθής, ούτε μεσήλικας. ούτε Junkie είμαι. Αλλα για πες μου, ποιό είναι το καθαρό κέρδος μετά από μια επίσκεψη σε στριπ;

Επισκέπτης

Πιστευω πως το παραδειγμα σου ειναι λαθος..

Μεταξυ εσενα και της ξαδελφης σου, δεν υπαρχει ερωτικη χημεια...και εκει βρισκεται η διαφορα σε αυτο που ανεφερα εγω..

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1

Μεταξυ εσενα και της ξαδελφης σου, δεν υπαρχει ερωτικη χημεια...και εκει βρισκεται η διαφορα σε αυτο που ανεφερα εγω..
Σα να προσπαθεί να εξηγήσει κάτι ο Ρωμαίος στον Σάιλοκ. Ίδια πένα, άλλοι κόσμοι.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

1. Γιατί μεταξύ εσένα και της στριπτιζού υπάρχει αμφίδρομη ερωτική χημεία; Η έμφαση στο αμφίδρομη.

2. Ή θεωρείς ότι η ερωτική χημεία υποτάσσει ή πρέπει να υποτάσσει την οικονομική συναλλαγή περισσότερο από ότι η οικογενειακή σχέση.

Επισκέπτης
1. Γιατί μεταξύ εσένα και της στριπτιζού υπάρχει αμφίδρομη ερωτική χημεία; Η έμφαση στο αμφίδρομη.

2. Ή θεωρείς ότι η ερωτική χημεία υποτάσσει ή πρέπει να υποτάσσει την οικονομική συναλλαγή περισσότερο από ότι η οικογενειακή σχέση.

1 - Ναι
2 - Ναι

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

1. Μπράβο ρε Παπ, έτσι!! πάντα να είσαι το αντικείμενο του πόθου και όχι μόνο το υποκείμενο.  :dancing: :dancing: Τυχερός άνθρωπος!!

2. Το λέει άλλωστε και η παροιμία. Τους φίλους (ερωτικούς συντρόφους) τους διαλέγεις. Τους συγγενείς όχι. Η γκόμενα όμως είναι πιο αξιόπιστη από την οικογένεια; Ρωτάω απλώς.

Επισκέπτης
Στην περίπτωση αυτή μπορεί να περάσει και από δίπλα σου και να μην σου πει ούτε ένα γειά?Να την κοιτάς,να της χαμογελάς και καλά εκείνη να κοιτάζει αλλού εκείνη τη στιγμή?Έρχεται και κάθεται δίπλα σου με άλλον πελάτη και σου γυρνά την πλάτη?
Γιατί αν ναι,μου συνέβη και σε μένα πριν λίγο καιρό.Την πιάνω την ώρα που φεύγω και της λέω ''όση ώρα ήμουν εδώ,δεν μου είπες ούτε ένα γειά''!Τότε εκέινη με αγκαλιάζει από το λαιμό και μου λέει ''γειά σου''.Εγώ ψυχρότατος φυσικά.''Τώρα πιά είναι αργά.Καλό σου βράδυ'' ʼκουγα από πίσω μου την ώρα που έφευγα ''μην φεύγεις κάτσε εδώ...''
ʼβυσσος η ψυχή των στριπτητζούδων.

Ετσι....κουβεντες ζουμερες εγραψες φιλε μου...βγαλμενες μεσα απο την καπνα των στριπτηζαδικων..οχι μεσα απο τις σελιδες των βιβλιων...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ψειρισε την μαιμου μονος σου...

ΟΚ, έγινες αντιληπτός. Δεν γουστάρεις κουβέντες μαζί μου. Θα μπορούσες να το πεις ευπρεπέσταρα, αλλά ο καθείς και τα όπλα του που λέει και ο ποιητής. Τέσπα

Το αυτό και ημείς. ʼντε γεια και καλό μουνί στο δρόμο σου.

Επισκέπτης
Στην περίπτωση αυτή μπορεί να περάσει και από δίπλα σου και να μην σου πει ούτε ένα γειά?Να την κοιτάς,να της χαμογελάς και καλά εκείνη να κοιτάζει αλλού εκείνη τη στιγμή?Έρχεται και κάθεται δίπλα σου με άλλον πελάτη και σου γυρνά την πλάτη?
Γιατί αν ναι,μου συνέβη και σε μένα πριν λίγο καιρό.Την πιάνω την ώρα που φεύγω και της λέω ''όση ώρα ήμουν εδώ,δεν μου είπες ούτε ένα γειά''!Τότε εκέινη με αγκαλιάζει από το λαιμό και μου λέει ''γειά σου''.Εγώ ψυχρότατος φυσικά.''Τώρα πιά είναι αργά.Καλό σου βράδυ'' ʼκουγα από πίσω μου την ώρα που έφευγα ''μην φεύγεις κάτσε εδώ...''
Δεν νομίζω να ξαναπατήσω εκεί.
Τώρα ήταν φτύσιμο για να κολλήσω?Με είχε γράψει κανονικά?Ήταν γενικά ηλίθια?Ούτε που με ενδιαφέρει

ʼβυσσος η ψυχή των στριπτητζούδων.

Οντως....υπαρχει αυτη η περιπτωση....βεβαια δν μου εχει τυχει....αλλα ετυχε καποτε σε ενα γνωστο μου....
Νομιζω οτι η στιγμη κ οι σκεψεις σε κανουν να φαντασιωνεσαι ενα μελοδραματικο σεναριο....το οποιο νομιζεις οτι εκτυλλισεται μπροστα σου αλλα χωρις να μπορεις να παρεμβληθεις....
Μεγα λαθος κατα την ταπεινη μου αποψη....

Οταν μια στριπερ...οταν μια γυναικα...δν σου δινει σημασια....σιγουρα εχει ετοιμη μια δικαιολογια....απ'την μεγαλυτερη μαλακια που μπορει να εχουμε ακουσει....μεχρι την απολυτη δικαιολογια....θελεις να πιστεψεις...πιστεψε...δν θελεις...μην πιστευεις...προχωρα παρακατω....Μην κολλας αν δν σ'ενδιαφερει το θεμα....οπως εγραψα κ εχθες....μονη της διαλεγει αν θα ''κερδισει''/''χασει''...
Καθε πελατης/αγαπητικος ή οπως αλλιως θελετε πειτε το...εχει να προσφερει....αλλα παντα κατι ζηταει.....το θεμα ειναι πως το ζηταει....αλλος γινεται μαλακας...αλλος φορτικος....αλλος ενοχλητικος....αλλος ρομαντικος....αλλος...αλλος....εκεινη απλα διαλεγει...
Δν γινεται να ειμαστε οι επιλαχοντες παντα......χαλαρα κ παντα υπαρχει λυση...

Οσο για το τελευταιο.....αβυσσος ολες οι ψυχες των ανθρωπων......μιλας γι'αυτες λες κ δν ειναι κατεταγμενες στους ανθρωπους.....

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Το σύστημα 'φίλη' αποδίδει προσωπικούς θαμώνες μακράς διάρκειας. Όμως το παίζουν σε τόσους πολλούς που πολλές φορές μπερδεύουν πρόσωπα. Δεν είναι λίγες οι φορές που ρωτούν άλλες με ποιό δυνατό μνημονικό το όνομά σου πρίν σε πλησιάσουν για να μην χαλάσουν το σκηνικό μια και μπορεί να έχετε περάσει μαζί ώρες πολλές αλλά να το ξεχνούν πάντα ή να μπερδεύουν πρόσωπα. ʼλλες φορές κάποια σκοπός, ειδοποιεί ότι είρθε ο 'φίλος' την άλλη που δεν χαμπάριασε.
Βασικά λειτουργούν σαν μικροπωλητές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom