Νέα

Στριπτηζούδες - «σπασίματα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Όλα, μες το κόλπο 'φίλη'. Οι έξυπνες, με καλή μνήμη, κοτσομπολιό και μπλα μπλα, βγάζουν συστηματικά απο λίγα, απο πολλούς 'φίλους' και δεν πιέζονται κιόλας. Μία 'μακράς διαρκείας' σταθερή απόδοση.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
'Αντε πάλι το γάλα - ομόλογο.  Freund und etwas mehr

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τι σύστημα πιστεύεις ακολουθούν (πέρα από τη πλάκα); Έκτός του απογευματινού καφέ. Λες να υπάρχει κάνα site/msn και ποστάρουν

εξαρταται που δουλευουν!εγω παντως προτιμω το συστημα ρασπουτιν....με το που σκανε οι πρωτοι πελατες πεφτει το συνθημα απο τον κοουτς"φουλ επιθεση ρεεεεεεεε" δηλ.ενα βελτιωμενο 1-3-7!στα κατωτερου επιπεδου ψησιματος καφε το συστημα ειναι το 4-3-3 και στα αντικαφενετζιδικα ειναι το 4-6-0!

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
Μου αρέσει αυτο το thread... σαν καφενειο μποεμ του μεσομολεμου οπου ο Σεξπηρ ανακατευεται με πουτάνες και συζητήσεις για την αρμονια των ανθρώπων. Θα συνεισφέρω με Boris Vian:
"There are only two things: love, all sorts of love, with pretty girls, and the music of New Orleans or Duke Ellington. Everything else ought to go, because everything else is ugly. "

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
"There are only two things: love, all sorts of love, with pretty girls, and the music of New Orleans or Duke Ellington. Everything else ought to go, because everything else is ugly. "

Μεγάλες κουβέντες αν και στην δεύτερη παράμετρο ο καθένας βάζει όποια μορφή μουσικής ή τέχνης γουστάρει. Η πρώτη όμως μένει αναλοίωτη στο χρόνο.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
εξαρταται που δουλευουν!εγω παντως προτιμω το συστημα ρασπουτιν....με το που σκανε οι πρωτοι πελατες πεφτει το συνθημα απο τον κοουτς"φουλ επιθεση ρεεεεεεεε" δηλ.ενα βελτιωμενο 1-3-7!στα κατωτερου επιπεδου ψησιματος καφε το συστημα ειναι το 4-3-3 και στα αντικαφενετζιδικα ειναι το 4-6-0!

Γιατί στο Gold, που πας ήσυχα κατά τις 12.30 και εκεί που πίνεις το ποτάκι σου και χαζεύεις, κατά της 1.00 σηκώνεται το λεφούσι μαζί και κοιτάς από που θα σού 'ρθει (1-1-8)

Επισκέπτης
.. που πας ήσυχα κατά τις 12.30 και εκεί που πίνεις το ποτάκι σου και χαζεύεις, κατά της 1.00 σηκώνεται το λεφούσι μαζί και κοιτάς από που θα σού 'ρθει (1-1-8)

Eκει leo θελει αμεσα αλλαγη στην αμυνα σου...Το γυρνας στο (11-0-0)...μεχρι να περαει αυτη που σου κανει "κλικ"..και μετα η αμυνα αυτοδιαλυεται...και δεν προλαβαινεις να βγαζεις την μπαλλα απο το μπακλαβαδωτο..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Χαλαρά. Και πάντα λαμβάνω θέση στρατηγικής σημασίας ίνα αποφευχθεί κατάληψις πέραν του επιθυμητού ως της τελικής αντεπιθέσεως. Στο κατάληλο timing βέβαια, γιατί αν τύχεις με κανέναν πιτσιλόφρονα(...) τσάμπα ο επιτελικός σχεδιαμός.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μου αρέσει αυτο το thread... σαν καφενειο μποεμ του μεσομολεμου οπου ο Σεξπηρ ανακατευεται με πουτάνες και συζητήσεις για την αρμονια των ανθρώπων.

Αγαπητέ Κόμη, το συγκεκριμένο μου θυμίζει (virtual) societies Αγγλικού τύπου.
Νομίζω ότι εντάσεται στη διαδίκασία εξευρωπαισμού και κοινωνικής διαστρωμάτωσης όπου κοινές συζήτησεις γίνονταν δια αυτής της οδού.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Γιατί στο Gold, που πας ήσυχα κατά τις 12.30 και εκεί που πίνεις το ποτάκι σου και χαζεύεις, κατά της 1.00 σηκώνεται το λεφούσι μαζί και κοιτάς από που θα σού 'ρθει (1-1-8)

σε παρακαλω μην μπλεκεις τις πουτσες με τις βουρτσες!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για βούρτσα καλό είναι το Gold

Επισκέπτης
που ειναι ο μεγας βαρονος τισ καυλας (βασος)καυλιαρι βασο εχο καιρο να σε δο!οποτε μπενο εισαι αποσινδεδεμενος!!!ελπιζο να σε πετιχο καμια μερα στο μσν να τα πουμε βαρονε και ιπερτατε καυλεα!!!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σε σχέση με το Rasputin pap. Illustration γκόμενες και πάμε αλλού(...) για τα hardcore. Κάτι σαν σύλλογος συμπολεμιστών όπου οι διαφορές με τον αντιπαλό έχουν αμβλυνθεί από τη συμβίωση

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Δε μου την έσπαγε που την έβλεπα συγκεκριμένες ώρες,  ότι προκαλούσε σε δημόσιους χώρους μαζί μου, με δήθεν ατυχήματα, ότι είχα μείνει 4 συνεχόμενες μέρες άγρυπνος και παραλίγο να πάω στα θυμαράκια γιατι αποκοιμήθηκα 3 φορές ενώ οδηγούσα στην εθνική, ότι πήδαγα τα συρματοπλέγματα στον Αυλώνα πιωμένος και πήγαινα να τη δω έστω και 3 ώρες, ότι όταν έφυγα από την Αθήνα αναγκαστικά σχεδόν χάσαμε επαφή, ότι ήθελε να την ακολουθώ σε όποιο στριπ πήγαινε, ότι την έβλεπα να παίρνει χορούς με άλλους, όχι δε μου την έσπασαν όλα αυτά. Αυτό που μου την έσπασε ήταν ότι δεν ήμουν ποτέ αρκετά βλάκας για να πιστέψω ότι ήταν αλήθεια και ενώ την αγαπούσα ποτέ δεν μπόρεσα να το εκφράσω όπως ήθελα. Γιατί ποτέ δεν δάκρυσα για αυτή, ποτέ δεν της έκανα ένα δώρο, ποτέ δεν της είπα σ΄αγαπώ, ενώ την αγαπούσα. Η αγάπη μου ήταν παγιδευμένη στην ώμή πραγματικότητα που δεν μπόρεσα ποτέ ν΄αγνοήσω, ενώ τόσο το ήθελα, επειδή αυτή δε μ΄άφησε. Και έτσι έμεινε ν΄ανασαίνει πίσω από το ψυχρό γυαλί του συμφέροντος και του υπολογισμού και όσο λιγόστευε το οξυγόνο τόσο θόλωνε το γυαλί και ή μορφή της διαλυόταν σε λευκά και γαλάζια σύννεφα, αδιάφορα και όμορφα και μακρινά. Μου την έσπασε ακόμα περισσότερο, που ακόμα και όταν το  μόνο που είχε απομείνει ήταν οι αναμνήσεις ενός ιδρωμένου και σπασμωδικού έρωτα και ένα χλωμό ρίγος ακόμα και τότε δεν μπόρεσα να την αγαπήσω όπως θα ήθελα. Πόσο θλιβερό είναι ν΄αγαπάς όπως σε αναγκάζουν τα ελλείμματα των άλλων. Συγγνώμη για το ύφος αλλά είναι αφιερωμένο.Όχι σε αυτή, γιατί δεν της αξίζει. Ξέρει αυτός...

RESPECT
Αυτο που εχω με κοκκινο δυστυχως ομως για εμενα συμβαινει για τις περισσοτερες κοπελες. Ειτε Ελληνιδες ειτε ξενες
Δυστυχως αν καεις στις σχεσεις ετσι γινεσαι...
Μονο οι πρωτοι εφηβικοι ερωτες δεν ειναι ετσι

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ψυχοφθόρες διαδικασίες...ναι....ακόμα και αν γίνει κάτι τέτοιο:

Η βραδιά έχει πάει χάλια...η ψυχολογία..¨πάτος"....Τελικά πας και από εκεί..

Πηγαίνεις χαλαρά..αργά πάντα..κερνάς αυτή που θέλεις,
τα λέτε ωραία και άνετα..σου λέει πόσο χαίρεται που σε βλέπει(ενώ σε έχει δει όλες και όλες 3-4 φορές)..στο λέει ξανά και ξανά...
που ενώ ξέρεις ότι όλες είναι professional liαrs, αρχίζεις να υποκύπτεις ίσως...
..και μετά..πάνω που πας να το βγάλεις από το μυαλό σου..... σε αγκαλιάζει..και σου ψιθυρίζει στο αυτί......
'Θα φύγω σε λίγο..θα έρθεις μαζί μου???'

Τωρα αυτο εσυ το αποδιδεις σε κωλοφαρδια?
Στο οτι σε γουσταρε, ησουν στο καταλληλο μερος στην καταλληλη στιγμη και ειπες τα καταλληλα?
Η σε κατι αλλο?

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Ρε λέτε ο Στούντυ να είναι ο Al Pacino; Να μου πείς όλα γίνονται. Εδώ η Λαρίσα είναι Νοτιοαφρικάνα!  :2funny:

Αν λεμε για τη γνωστη μεχρι στιγμης εχω ακουσει (κ διαβασει απο το site) οτι ειναι
απο Μοσχα, απο Βαρονεζ, μιση Γερμανιδα, Ουκρανη(αυτη πρεπει να ειναι η αληθεια), τωρα κ Ν.Αφρικανα

Επισκέπτης
Τωρα αυτο εσυ το αποδιδεις σε κωλοφαρδια?
Στο οτι σε γουσταρε, ησουν στο καταλληλο μερος στην καταλληλη στιγμη και ειπες τα καταλληλα?
Η σε κατι αλλο?

Απλά με γούσταρε,ήταν η τέταρτη φορά που με έβλεπε και έκανε κίνηση...
Βέβαια ήταν και η κατάλληλη στιγμή..

Και είμαστε ακόμα μαζί, ναι έχω σχέχη με stripper στα 30φεύγα μου...
Η πιο εντάξει γυναίκα που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα στη ζωή μου..
Καμία σχέση με τις ελληνίδες, που όλο ζητάνε, ενω δίνουν ελάχιστα ως καθόλου..

Δεν εξιδανικεύω καταστάσεις, απλά αυτά ζω αυτή την περίοδο της ζωής μου..
Στη ζωή μετανιώνεις για τα ρίσκα που δεν πήρες, αυτό πιστεύω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom