You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
george_gk2003
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ειχα σχέση κανονική για 2 χρόνια περίπου, στην αρχή ολα μου φαινόντουσαν τέλεια και ιδανικά ( ησυχα, ωραια γυναικα, με καταλάβενε, περνούσαμε ώραια) ολα αυτά για 6 μήνες. Η τύπισα απο νυν χώρα της Ε.Ε με αγάπησε αλλά όταν 'αρχισε να γνωρίζει τον φιλικό και συγγενικό μου κύκλο άρχισε να πιστευει ότι είμαι ο ιδανικός άντρας και δίκιο είχε διοτι είμαι από ηρεμη οικογένεια εγω με πολύ σοβαρή και ενδιαφέρουσα εργασία ειμαι εμφανίσημος και γενικά αγαπάω τον ποιοτικό τροπο ζωης και μεχρι που τη γνωρισα δεν ήξερα τι συμβαίνει στα στριπτομαγαζα. Πλεον ειχε αρχισει να με βλεπει σαν αντρας της και οι απαιτήσεις ηταν πολλες. Ζήλευε το καθε τι και πλεον απαιτούσε ολα μα ολα να γινονται με την παρουσια της. (δουλεια, φιλοι, συγγενικες επισκεψεις, χομπυ μου), αυτο εμενα με επνιγε και το αποτελεσμα καθε μερα να μου σπαει τα νευρα. οποτε οι τσακωμοι ηταν καθημερινοί και ασταμάτητοι. το κολπο της της ηταν να αδιαφορει για μένα και να μου λειει διαρκως οτι δεν με θελει και ότι θα βρει άλλον, Εγω τοτε σα μαλακας την κυνηγαγα ανελέητα και καθε φορα πιστευα πως φταιω. Ψυχοφθορα διαδικασια, όπου στο τελος χανω τη δουλεια μου χανω την ψυχολογία μου και προσπαθούσα να της δωσω να καταλαβει πως τα πραγματα δεν είναι ετσι οπως τα σκεφτεται και δεν πρεπει να τα βλεπει έτσι στην κατασταση που ειναι η ζωη της. Ηθελε να την πιστευω σε όλα, αλλα εμενα δεν με πιστευε ποτε και ηθελε να με κανει παντα ένοχο παροτι που δεν ευθυνόμουν. Εγω ημουν ο καλος σαμμαρειτης που πιστευα ότι θα αλλαξω μια στριπερ.. Ξυπνησα παντως και σιγα σιγα αλλαξε η ζωη μου.
Δυστυχως ποτε δεν αλλάζουν αυτες οι κοπελες και οι μονοι χαμενοι ειμαστε εμεις. Ηταν η πρωτη μου εμπειρια και δεν θα ηθελα να τη ξαναζήσω.
Η τυπισα ηταν τρελλη για μενα αλλα με απιστευτο εγωισμο. σημερα ειναι ακόμα ενεργο μέλος της Νύχτας και του στριπ.
αυτα τα ολιγα προς το παρον... Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ
Δυστυχως ποτε δεν αλλάζουν αυτες οι κοπελες και οι μονοι χαμενοι ειμαστε εμεις. Ηταν η πρωτη μου εμπειρια και δεν θα ηθελα να τη ξαναζήσω.
Η τυπισα ηταν τρελλη για μενα αλλα με απιστευτο εγωισμο. σημερα ειναι ακόμα ενεργο μέλος της Νύχτας και του στριπ.
Επισκέπτης
.. το κολπο της της ηταν να αδιαφορει για μένα και να μου λειει διαρκως οτι δεν με θελει και ότι θα βρει άλλον, Εγω τοτε σα μαλακας την κυνηγαγα ανελέητα και καθε φορα πιστευα πως φταιω..
... Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ
George, εδω κολλαει το τραγουδι.." παιξτο και λιγακι αδιαφορος..να της ερθει ερωτας παραφορος.."
Η ζωη ειναι και εδω...( αλλα εχει παει για χορο με αλλον..lol )
Ειχα σχέση κανονική για 2 χρόνια περίπου, στην αρχή ολα μου φαινόντουσαν τέλεια και ιδανικά ( ησυχα, ωραια γυναικα, με καταλάβενε, περνούσαμε ώραια) ολα αυτά για 6 μήνες. Η τύπισα απο νυν χώρα της Ε.Ε με αγάπησε αλλά όταν 'αρχισε να γνωρίζει τον φιλικό και συγγενικό μου κύκλο άρχισε να πιστευει ότι είμαι ο ιδανικός άντρας και δίκιο είχε διοτι είμαι από ηρεμη οικογένεια εγω με πολύ σοβαρή και ενδιαφέρουσα εργασία ειμαι εμφανίσημος και γενικά αγαπάω τον ποιοτικό τροπο ζωης και μεχρι που τη γνωρισα δεν ήξερα τι συμβαίνει στα στριπτομαγαζα. Πλεον ειχε αρχισει να με βλεπει σαν αντρας της και οι απαιτήσεις ηταν πολλες. Ζήλευε το καθε τι και πλεον απαιτούσε ολα μα ολα να γινονται με την παρουσια της. (δουλεια, φιλοι, συγγενικες επισκεψεις, χομπυ μου), αυτο εμενα με επνιγε και το αποτελεσμα καθε μερα να μου σπαει τα νευρα. οποτε οι τσακωμοι ηταν καθημερινοί και ασταμάτητοι. το κολπο της της ηταν να αδιαφορει για μένα και να μου λειει διαρκως οτι δεν με θελει και ότι θα βρει άλλον, Εγω τοτε σα μαλακας την κυνηγαγα ανελέητα και καθε φορα πιστευα πως φταιω. Ψυχοφθορα διαδικασια, όπου στο τελος χανω τη δουλεια μου χανω την ψυχολογία μου και προσπαθούσα να της δωσω να καταλαβει πως τα πραγματα δεν είναι ετσι οπως τα σκεφτεται και δεν πρεπει να τα βλεπει έτσι στην κατασταση που ειναι η ζωη της. Ηθελε να την πιστευω σε όλα, αλλα εμενα δεν με πιστευε ποτε και ηθελε να με κανει παντα ένοχο παροτι που δεν ευθυνόμουν. Εγω ημουν ο καλος σαμμαρειτης που πιστευα ότι θα αλλαξω μια στριπερ.. Ξυπνησα παντως και σιγα σιγα αλλαξε η ζωη μου.
Με αυτά που λες και αφού είχε μπει για τα καλά μέσα στη ζωή σου (οικογένεια, φίλοι, δουλειά) γιατί την κυνηγούσες(...) και δεν την παντρευόσουν (και να κόψει); Μια γυναίκα με τα παραπάνω, δεν θέλει και πολύ.
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Μιά και διαβάζει πολύς κόσμος, καλό είναι να βάλετε ένα disclaimer ''Είναι επικίνδυνο πείραμα που πράτουν ειδικοί, μην το δοκιμάσετε μόνοι και ανεκπαίδευτοι, κίνδυνος θάνατος''
μην το δοκιμάσετε μόνοι
Να έχετε μαζί σας τον εiδικό του
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Εχω πετυχει φαση οπου ενας πελατης ειχε πιστεψει τοσο πολυ τον ρολο του "boyfriend", που οταν χορευε η δικια του πηγε να την παρει απο τον αλλο πελατη...
Οι περισσότερες δεν γουστάρουν να έρχεται συχνά ο boyfriend, στο μαγαζί (εκτός βεβαια κι αν είναι γκόμενος-χορηγός)
Ρε παιδιά, όταν το φέρνει η κουβέντα στα γκομενικά (δηλαδή πάντα) μόνο σε εμένα λένε ότι δεν παίζει γκόμενος, ή έχει συμβεί και σε άλλους;Μιλάμε, από εκατοντάδες γκόμενες που έχω συζητήσει, όλες, μα όλες, ή δεν έχουν σχέση, ή ... μόλλις τα χάλασαν...
Επισκέπτης
+1000000000Μιά και διαβάζει πολύς κόσμος, καλό είναι να βάλετε ένα disclaimer ''Είναι επικίνδυνο πείραμα που πράτουν ειδικοί, μην το δοκιμάσετε μόνοι και ανεκπαίδευτοι, κίνδυνος θάνατος''
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Οι περισσότερες δεν γουστάρουν να έρχεται συχνά ο boyfriend, στο μαγαζί (εκτός βεβαια κι αν είναι γκόμενος-χορηγός)
Ρε παιδιά, όταν το φέρνει η κουβέντα στα γκομενικά (δηλαδή πάντα) μόνο σε εμένα λένε ότι δεν παίζει γκόμενος, ή έχει συμβεί και σε άλλους;Μιλάμε, από εκατοντάδες γκόμενες που έχω συζητήσει, όλες, μα όλες, ή δεν έχουν σχέση, ή ... μόλλις τα χάλασαν...
ετσι ειναι!
+ 1.000.000 και απο μένα Δάσκαλε. Πίσω απο το όμορφο πρόσωπο και καλαίσθητο σώμα μιας χορεύτριας των στρίπ με το πέρασμα του χρόνου αποκαλύπτεται ο ανισόρροπος χαρακτήρας, το στυγερό συμφέρων σε ατομικιστικό επίπεδο αλλά και η εκμετάλλευση σε οικονομικό και συναισθηματικό πεδίο εις βάρος του εκάστοτε κεραυνοερωτευμένου. Όντως 'αγαπάνε' και έχουν 'συναισθήματα' και αυτές για τους άντρες...γι'αυτούς που τις φέρανε με τράφικ και τις έχουν για τον τσοπού και την σφαλιάρα. Με λίγα λόγια γι'αυτούς που τραβάνε το 45άρι για πλάκα και κάνουν την 'αξιοζήλευτη δουλειά' της νύχτας.Δυστυχώς σε αυτούς τους ανθρώπους ανήκουν. Μέσα σ'αυτό το θρέντ είδα πολύ απογοήτευση απο τις προσωπικές εμπειρίες φίλων με στρίπερς. Αυτές οι κοπέλες βασικά ψάχνουν για νταβατζή. Να φύγουν απο αυτόν που τις έχει (αν δεν περνάνε καλά) και να πάνε με κάποιον που να είναι του χεριού τους (εδώ την πατάνε παιδιά σαν εμάς). Φυσικά πολλές φορές μπερδεύεται η κατάσταση και γίνεται πολύ berdeway το θέμα. Και εκεί είναι που έχει μεγάλη επικινδυνότητα η όλη φάση.Και να το χιουμοροποιήσουμε κάπως όπως λέει και ο σοφός μπουρδελιάρικος λαός 'καλύτερα με πουτάνα μπουρδέλου παρά με πουτάνα απο στριπτιζάδικο'
Φίλε δεν το πιστεύω! Ήθελα να γράψω τέτοιο περιστατικό αλλά επιφυλασσόμουν. Έλεος, αλλά το σκεφτόμουν, "Ρε πούστη, νταβατζή με θέλει;". Το λιγότερο που μπορώ να πω, "μεχρι να κόψει" και πάλι δεν είμαι σίγουρος. Έγραψες beyond the deepest post για υπογραφή. Κυνηγούν και την αποκατάσταση όμως
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Κυνηγούν και την αποκατάσταση όμως
Όταν περάσει η μπογιά τους, 28-30χρ+
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Μες την αθερίνα μπερδευται και κανας γαύρος.
ή πραγματικά αξίζουν κάτι παραπάνω (ελάχιστες)
καμμια...
ή μαλλον, τωρα που το σκεφτομαι, μονο μια.
ειχα δηλωσει πως αν μου καθοταν αυτη η γυναικα ( πιπερι στη γλωσσα γι? αυτο που λεω ) θα παντρευομουνα!!
ρε τι μπορει να παθει ο ανθρωπος στα καλα καθουμενα..
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Όταν περάσει η μπογιά τους, 28-30χρ+
εγω δασκαλε μπογιατιζω και τις μιλφιτζουδες!40+
Μια αποριά έχω, έστω και διαλλεκτολαγνικού χαρακτήρα. Καμμιά κυρία που διαβάζει αυτά, θα έγραφε etwas;
Έχω γράψει για 4
καμμια...
ή μαλλον, τωρα που το σκεφτομαι, μονο μια.
ειχα δηλωσει πως αν μου καθοταν αυτη η γυναικα ( πιπερι στη γλωσσα γι? αυτο που λεω ) θα παντρευομουνα!!
ρε τι μπορει να παθει ο ανθρωπος στα καλα καθουμενα..
Έχω γράψει για 4
Το έχω πει πολλές φορές σε αυτό το φόρουμ. Να το πω άλλη μία.
Δουλειά κάνουν τα κορίτσια. Από αυτό ζουν. Από αυτή τη δουλειά πληρώνουν τους λογαριασμούς τους. Ούτε ερωτεύονται, ούτε καβλώνουν, ούτε χύνουν. Κι αν υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις μην ξεγελούν κανένα.
Το πρόβλημα είναι στους πελάτες. Επειδή το εμπόρευμα, η παροχή υπηρεσιών, έχει να κάνει με την επιθυμία και την "εκπλήρωση" της μπερδευόμαστε. Αλλά καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι όταν τρίβεται πάνω στο πουλί μας δουλεύει εκείνη τη στιγμή.
Επίσης να μην ξεχνάμε τι αγοράζουμε. Αγοράζουμε την απουσία γκρίνιας, υστερίας, σπασαρχιδισμού και εν τέλει άρνησης από την γυναίκα. Αλλά το ναι που παίρνουμε σαν απάντηση είναι κι αυτό μέρος της δουλειάς. Δεν την ρίξαμε, την πληρώσαμε. Όπως πληρώνουμε τον λογιστή, τον δικηγόρο, τον γιατρό, τον υδραυλικό για να μας κάνουν μια δουλειά χωρίς να μας τα πρήζουν.
Δουλειά κάνουν τα κορίτσια. Από αυτό ζουν. Από αυτή τη δουλειά πληρώνουν τους λογαριασμούς τους. Ούτε ερωτεύονται, ούτε καβλώνουν, ούτε χύνουν. Κι αν υπάρχουν ελάχιστες εξαιρέσεις μην ξεγελούν κανένα.
Το πρόβλημα είναι στους πελάτες. Επειδή το εμπόρευμα, η παροχή υπηρεσιών, έχει να κάνει με την επιθυμία και την "εκπλήρωση" της μπερδευόμαστε. Αλλά καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι όταν τρίβεται πάνω στο πουλί μας δουλεύει εκείνη τη στιγμή.
Επίσης να μην ξεχνάμε τι αγοράζουμε. Αγοράζουμε την απουσία γκρίνιας, υστερίας, σπασαρχιδισμού και εν τέλει άρνησης από την γυναίκα. Αλλά το ναι που παίρνουμε σαν απάντηση είναι κι αυτό μέρος της δουλειάς. Δεν την ρίξαμε, την πληρώσαμε. Όπως πληρώνουμε τον λογιστή, τον δικηγόρο, τον γιατρό, τον υδραυλικό για να μας κάνουν μια δουλειά χωρίς να μας τα πρήζουν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K