Νέα

Στριπτηζούδες - «σπασίματα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Η πιο κουφη δικαιολογια που εχω ακουσει απο στριπερ που ειχα παρει το τηλ της και δεν απαντουσε ηταν οτι της πεφτει συνεχεια η μπαταρια του κινητου και το εχει συνεχεια σε φορτιση και καταφερνει μονο για 1 ωρα να το εχει ανοιχτο ...... :headbang: :headbang: :headbang: / το καημενο το κοριτσακι δεν ειχε λεφτα να παρει αλλο κινητο  :birdman: :birdman: :birdman:/ η κυρια αυτη τωρα κατοικοεδρευει στο μικρο Αφρο και πριν ηταν Μουσες / να πω ποια ειναι ???? / με ειχε στεισει και μπροστα απο τα Goodys του Μικρολιμανου μεσα στο κρυο / αϊ στο διαολο  :thefinge: :thefinge: :thefinge:

Τι μου θυμίζεις τώρα... όλες οι ίδιες είναι...

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Δε μου την έσπαγε που την έβλεπα συγκεκριμένες ώρες,  ότι προκαλούσε σε δημόσιους χώρους μαζί μου, με δήθεν ατυχήματα, ότι είχα μείνει 4 συνεχόμενες μέρες άγρυπνος και παραλίγο να πάω στα θυμαράκια γιατι αποκοιμήθηκα 3 φορές ενώ οδηγούσα στην εθνική, ότι πήδαγα τα συρματοπλέγματα στον Αυλώνα πιωμένος και πήγαινα να τη δω έστω και 3 ώρες, ότι όταν έφυγα από την Αθήνα αναγκαστικά σχεδόν χάσαμε επαφή, ότι ήθελε να την ακολουθώ σε όποιο στριπ πήγαινε, ότι την έβλεπα να παίρνει χορούς με άλλους, όχι δε μου την έσπασαν όλα αυτά. Αυτό που μου την έσπασε ήταν ότι δεν ήμουν ποτέ αρκετά βλάκας για να πιστέψω ότι ήταν αλήθεια και ενώ την αγαπούσα ποτέ δεν μπόρεσα να το εκφράσω όπως ήθελα. Γιατί ποτέ δεν δάκρυσα για αυτή, ποτέ δεν της έκανα ένα δώρο, ποτέ δεν της είπα σ΄αγαπώ, ενώ την αγαπούσα. Η αγάπη μου ήταν παγιδευμένη στην ώμή πραγματικότητα που δεν μπόρεσα ποτέ ν΄αγνοήσω, ενώ τόσο το ήθελα, επειδή αυτή δε μ΄άφησε. Και έτσι έμεινε ν΄ανασαίνει πίσω από το ψυχρό γυαλί του συμφέροντος και του υπολογισμού και όσο λιγόστευε το οξυγόνο τόσο θόλωνε το γυαλί και ή μορφή της διαλυόταν σε λευκά και γαλάζια σύννεφα, αδιάφορα και όμορφα και μακρινά. Μου την έσπασε ακόμα περισσότερο, που ακόμα και όταν το  μόνο που είχε απομείνει ήταν οι αναμνήσεις ενός ιδρωμένου και σπασμωδικού έρωτα και ένα χλωμό ρίγος ακόμα και τότε δεν μπόρεσα να την αγαπήσω όπως θα ήθελα. Πόσο θλιβερό είναι ν΄αγαπάς όπως σε αναγκάζουν τα ελλείμματα των άλλων. Συγγνώμη για το ύφος αλλά είναι αφιερωμένο.Όχι σε αυτή, γιατί δεν της αξίζει. Ξέρει αυτός...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Δε μου την έσπαγε που την έβλεπα συγκεκριμένες ώρες,  ότι προκαλούσε σε δημόσιους χώρους μαζί μου, με δήθεν ατυχήματα, ότι είχα μείνει 4 συνεχόμενες μέρες άγρυπνος και παραλίγο να πάω στα θυμαράκια γιατι αποκοιμήθηκα 3 φορές ενώ οδηγούσα στην εθνική, ότι πήδαγα τα συρματοπλέγματα στον Αυλώνα πιωμένος και πήγαινα να τη δω έστω και 3 ώρες, ότι όταν έφυγα από την Αθήνα αναγκαστικά σχεδόν χάσαμε επαφή, ότι ήθελε να την ακολουθώ σε όποιο στριπ πήγαινε, ότι την έβλεπα να παίρνει χορούς με άλλους, όχι δε μου την έσπασαν όλα αυτά. Αυτό που μου την έσπασε ήταν ότι δεν ήμουν ποτέ αρκετά βλάκας για να πιστέψω ότι ήταν αλήθεια και ενώ την αγαπούσα ποτέ δεν μπόρεσα να το εκφράσω όπως ήθελα. Γιατί ποτέ δεν δάκρυσα για αυτή, ποτέ δεν της έκανα ένα δώρο, ποτέ δεν της είπα σ΄αγαπώ, ενώ την αγαπούσα. Η αγάπη μου ήταν παγιδευμένη στην ώμή πραγματικότητα που δεν μπόρεσα ποτέ ν΄αγνοήσω, ενώ τόσο το ήθελα, επειδή αυτή δε μ΄άφησε. Και έτσι έμεινε ν΄ανασαίνει πίσω από το ψυχρό γυαλί του συμφέροντος και του υπολογισμού και όσο λιγόστευε το οξυγόνο τόσο θόλωνε το γυαλί και ή μορφή της διαλυόταν σε λευκά και γαλάζια σύννεφα, αδιάφορα και όμορφα και μακρινά. Μου την έσπασε ακόμα περισσότερο, που ακόμα και όταν το  μόνο που είχε απομείνει ήταν οι αναμνήσεις ενός ιδρωμένου και σπασμωδικού έρωτα και ένα χλωμό ρίγος ακόμα και τότε δεν μπόρεσα να την αγαπήσω όπως θα ήθελα. Πόσο θλιβερό είναι ν΄αγαπάς όπως σε αναγκάζουν τα ελλείμματα των άλλων. Συγγνώμη για το ύφος αλλά είναι αφιερωμένο.Όχι σε αυτή, γιατί δεν της αξίζει. Ξέρει αυτός...

παιδια απο εδω σας παρουσιαζω τον bluevertigo!τον νεο παπαδιαμαντη!αξιος..αξιος..!!!!!!!!!!!

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Καλός μαλάκας κι αυτός ο Bluevertigo! Δε γαμιέται!

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Mπραβο! Ενας που μιλαει ωμα αλλα λεει αυτο που εχουμε αισθανθει πολλοι απο μας πιστευω... και ας μην της αξιζει

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τη μαλακία που μας δέρνει την έχει σκεφτεί κανείς;

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16

nobelprizes_flag.jpg

εισαι λογοτέχνης...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Kαταλαβαίνω και εκφράζεσαι λυρικότατα, αλλά με αποσπάσματα εσού και του pelloponisiou, κάνουμε κολάζ και συγγράφουμε το "Πως έγινα φραπεδιάρης", στο roadmap του καθενός at least

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τη μαλακία που μας δέρνει την έχει σκεφτεί κανείς;

ναι.....................ο εφιαλτης,η μπιανκα,η εμμανουελλα,η μαρτα,η ειντζελ,ηγκαμπριελλα,η βαλερια,η λουιζα,η αναστασια,η αννα,η μαριαννα,η νικιτα,η νταρια,η λαουρα,η αντα,η κορινα,η σαντρα,η λιντα,η σονια,η σαντρα,η καρλα και η φιλη μου η τζενη!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχ

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ναι.....................ο εφιαλτης,η μπιανκα,η εμμανουελλα,η μαρτα,η ειντζελ,ηγκαμπριελλα,η βαλερια,η λουιζα,η αναστασια,η αννα,η μαριαννα,η νικιτα,η νταρια,η λαουρα,η αντα,η κορινα,η σαντρα,η λιντα,η σονια,η σαντρα,η καρλα και η φιλη μου η τζενη!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχ

Μη μου πείς ότι ανακάλυψες νέα ποικιλία καφέ-μαζώχ;  :jerking: :knuppel: :jerking:
Πέρα από τη πλάκα έχουμε μια σχέση υποκειμενικής πραγματικότητας με τις ladies

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μη μου πείς ότι ανακάλυψες νέα ποικιλία καφέ-μαζώχ;  :jerking: :knuppel: :jerking:
Πέρα από τη πλάκα έχουμε μια σχέση υποκειμενικής πραγματικότητας με τις ladies

οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια...........αλλα εγω εχω βγαλει μια παροιμια δικια μου που λεει........."οπου υπαρχει υποψια φραπε υπαρχει τουλαχιστον το χτυπητηρι του!!!"

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
:2funny: :2funny: :2funny: ʼντε, να το στρώσουμε το thread

το θρεντ δε θελει στρωσιμο,αλλοι και αλλες θελουν...........που το εχουν παραξηλωσει και προσφερουν "αναβραζουσα καφεινη" σε τιμες ενος δειπνου δυο ατομων σε καλο εστιατοριο........αντε και γ..............μαλακισμενες!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Πήρες προσφορά για δισκία κατάποσης;

Επισκέπτης
....ότι την έβλεπα να παίρνει χορούς με άλλους...

Πραγματικα θελει γερα νευρα εκεινη την στιγμη κυριως αν εισαι ερωτευμενος... Και αυτη το ξερει οτι στην "σπαει" και ομως το κανει για να παρει λιγα ευρω παραπανω...

Εχω πετυχει φαση οπου ενας πελατης ειχε πιστεψει τοσο πολυ τον ρολο του "boyfriend", που οταν χορευε η δικια του πηγε να την παρει απο τον αλλο πελατη...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Για να μην τις αδικήσω, όταν δεν πάνε σε πελάτη μέχρι να φύγεις;

Επισκέπτης
Για να μην τις αδικήσω, όταν δεν πάνε σε πελάτη μέχρι να φύγεις;

Τοτε συνεχιζουν το μονοπρακτο μαζι σου...( αλλα ειναι σπανιο...κατσε ενα βραδυ και παρακολουθα πως συμπεριφερονται στους καθημερινους καψουροπελατες..)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τα έχουμε περάσει καi αυτά. ~ρητορική ήταν η ερώτηση, σαν case το ανέφερα για να μην τις αδικώ (my oppinion).
Και μια που το ανφέραμε μια φορά δεν είχα λεφτά. Σε μια μια από τις καλές κοπέλες που έχω γνωρίσει, της λέω σήμερα ? δεν γίνεται. Είχε όρεξη για κουβέντα και μου λέει πραράγγειλε δύο ποτά δικά μου, να μην πει κανείς τίποτα και τα κανονίζω εγώ. Έπρεπε να δείτε τα μούτρα του σερβιτόρου όταν ήρθε για το λογαριασμό.

Επισκέπτης
Θα ειχε ενδιαφερον, οσοι φιλοι εχουν εμπειριες απο  "σπασιματα" κατα την διαρκεια ενος κανονικου δεσμου να μας τις αναφερουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom