Νέα

Στριπτηζούδες - «σπασίματα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Aχ Υπουργε μου απο ολα εχει ο μπαχτσες...

Στησιμο ακομα δεν εχω φαει, διοτι οταν βλεπω τα σημαδια  ( σαν αυτα που εγραψα πιο πανω) την κανω επι τοπου και εν ψυχρω...

Ενα σπασιμο που ευχαριστηθηκα ηταν, οταν μια στριπτηζου σπιτωμενη που ειχα αποφασισε να παει χωρις την εγκριση μου εκδρομη για 2 ημερες... Οταν γυρισε βρηκε τα πραγματα της στο σπιτι της φιλης της και εμενα με αλλο νουμερο κινητου... Τωρα την βλεπω που και που εκει που δουλευει και σχεδον παντα λεει.." τι καλα που ειμασταν..και ποσο καλος εισαι.." αλλα εγω την εχω γειωμενη πια..

Mariosthmk

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Είχα πάει με δύο φιλαράκια σε στριπ στη Συγγρού μια Παρασκευή!  Και τι έπαθα? Είχε ένα σόου με δυο νοσοκόμες και ζητάγανε έναν εθελοντή από το κοινό και με σπρώχνουν οι φίλοι μου στην σκηνή! Λέω εκείνη την ώρα θα σας γαμήσω πούστηδες. Δεν πρόλαβα να πω τίποτα άλλο! Για πότε αρχίσαν να με γδύνουν οι νοσοκόμες ούτε που κατάλαβα! Στην αρχή αισθανόμουνα άβολα αλλά μετά συνήθισα! Το τι μου κάνανε δεν περιγράφεται με λόγια! Τι ενέσεις, τι επιδέσμους, θερμόμετρα και δε συμμαζεύεται?  Ο ένας φίλος μου τράβαγε βίντεο με το κινητό και ο άλλος είχε πέσει κάτω από το γέλιο! Το σπάσιμο τώρα. Έρχεται ένας σερβιτόρος και κάνει παρατήρηση του φίλου μου που τράβαγε με το κινητό. Αυτός ο μαλάκας εκείνη την ώρα από τον φόβο του κλείνει το βίντεο χωρίς να το αποθηκεύσει! Τόσος κόπος και τόσο θέαμα πήγαν χαμένα! Το άλλο που το βάζεις. Δεν φτάνει που με καυλώσανε μισή ώρα στη σκηνή δεν μου τράβηξαν καμιά μαλακία τσάμπα Εκείνη την ημέρα οι φίλοι μου με βαφτίσανε σόουμαν!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Για πότε αρχίσαν να με γδύνουν οι νοσοκόμες ούτε που κατάλαβα! Στην αρχή αισθανόμουνα άβολα αλλά μετά συνήθισα! Το τι μου κάνανε δεν περιγράφεται με λόγια! Τι ενέσεις, τι επιδέσμους, θερμόμετρα και δε συμμαζεύεται?

Με τον επίδεσμο,  τί  σου τύλιξαν; :2funny: :2funny: :2funny:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ε, όταν τη σπιτώσεις κιόλας, μπορείς να της κάνεις πολλά...

αλλά σε όλες τις άλλες περιπτώσεις...είσαι και χαμένος, και στεγνός...  ;)

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
μια ξερω που τα εχει με ενα φιλο εδω και 2 χρονια αλλα ειμαι πεπισμενος πως θελει μονο να παρει την υπηκοτητα με γαμο και μετα το πουλο..γενικα ο ορος στριπτιτζου γκομενα ειναι το ιδιο αστειος με τον ορο βαζελος πρωταθλητης

H αλλιως: "ο Βεγγος του ευρωπαικου ποδοσφαιρου (λεγε με οσφπ) στο Τσαμπιονς Λιγκ"...

Επισκέπτης
Η πιο κουφη δικαιολογια που εχω ακουσει απο στριπερ που ειχα παρει το τηλ της και δεν απαντουσε ηταν οτι της πεφτει συνεχεια η μπαταρια του κινητου και το εχει συνεχεια σε φορτιση και καταφερνει μονο για 1 ωρα να το εχει ανοιχτο ...... :headbang: :headbang: :headbang: / το καημενο το κοριτσακι δεν ειχε λεφτα να παρει αλλο κινητο  :birdman: :birdman: :birdman:/ η κυρια αυτη τωρα κατοικοεδρευει στο μικρο Αφρο και πριν ηταν Μουσες / να πω ποια ειναι ???? / με ειχε στεισει και μπροστα απο τα Goodys του Μικρολιμανου μεσα στο κρυο / αϊ στο διαολο  :thefinge: :thefinge: :thefinge:

Αίσχος!!!Ποιά τόλμησε να το κάνει αυτό στον υπουργό??????

Όσο για σπασίματα...δεν ξέρω...ακόμα δεν παίζει κάτι τέτοιο....
Αλλά είναι αρχή ακόμα....Πάντως και το σηκώνει και με παίρνει τηλ.
όταν πει ότι θα με πάρει..Χωρίς 'καταθέσεις', χωρίς μαλακίες, άσε που
το νουμερό μου δεν πρότεινα να το δώσω εγώ..μου το ζήτησε!!!!!κτλ..κτλ..
Καλά είναι..για όσο κρατήσει φυσικά......

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Η πιο κουφη δικαιολογια που εχω ακουσει απο στριπερ που ειχα παρει το τηλ της και δεν απαντουσε ηταν οτι της πεφτει συνεχεια η μπαταρια του κινητου και το εχει συνεχεια σε φορτιση και καταφερνει μονο για 1 ωρα να το εχει ανοιχτο ...... :headbang: :headbang: :headbang: / το καημενο το κοριτσακι δεν ειχε λεφτα να παρει αλλο κινητο  :birdman: :birdman: :birdman:/ η κυρια αυτη τωρα κατοικοεδρευει στο μικρο Αφρο και πριν ηταν Μουσες / να πω ποια ειναι ???? / με ειχε στεισει και μπροστα απο τα Goodys του Μικρολιμανου μεσα στο κρυο / αϊ στο διαολο  :thefinge: :thefinge: :thefinge:

τουλαχιστον εφαγες goodissimo με κοκκινη σαλτσα?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Εμένα ρε παιδιά μου είχε τύχει μια κατάσταση κελεπούρι. Της λέω θες να βγούμε; Μου λέει όχι, δεν βγαίνω κλπ κλπ. Horosho. Εγώ συνέχισα να πηγαίνω στο μαγαζί για άλλους στόχους. Ρε παιδιά να μην με αφήνει να ησυχάσω. Μέχρι και τα κλάματα έβαλε μια μέρα. Δλδ να μη πάω με αυτή, οκ, αλλά να μη πάω και με άλλες  :idiot: :2funny:  :idiot: Χόρευα με άλλες γκόμενες τα παιρνε στο κρανίο  :idiot:  Μιλάμε για κατάσταση psycho, όπου μια άλλη γκόμενα που πήρα για χορό, μου λέει μετά για ένα βιβλιο. Το είπα αυτό στην εν λόγω. Την επόμενη φορά μου είπε οτι αγόρασε το βιβλίο και μου έκανε και  φιλολογική κριτική.Έχει συμβεί σε κανένα σας κάτι τέτοιο;

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
μια ξερω που τα εχει με ενα φιλο εδω και 2 χρονια αλλα ειμαι πεπισμενος πως θελει μονο να παρει την υπηκοτητα με γαμο και μετα το πουλο..γενικα ο ορος στριπτιτζου γκομενα ειναι το ιδιο αστειος με τον ορο βαζελος πρωταθλητης
Συμφωνω και επαυξανω... αλλα υπαρχουν και οι εξης περιπτώσεις-
1. επειδή κρυβετε μεσα σας ενα Ιπποτη θελετε να βγαλετε την πριγκήπισσά σας απο τον βουρκο και να την βαλετε πλαι σας.
Μπραβο ενδεχεται να πετυχετε διανα και να βρειτε ενα καλο κοριτσι που να μεινει μαζι σας ( 2 φίλοι μου ειναι ηδη παντρεμενοι με κοριτσια απο το Afrodite και εχουν και απο 2 παιδια, αλλος παντρευτηκε και τωρα ειναι μπακουρος και αυτη με το διαζυγιο και με αδεια παραμονης.)
2. Θελετε απλα να εχετε γκομενα στριπτιζου για φιγουρα και γιατι ειναι ΤΙΜΗ να γαμας επαγγελματια τζαμπα- Τζαμπα τροπος του λεγειν γιατι απλα δεν ισχυει η ταριφα απλα πληρωνεις σε ειδος αλλα ετσι δεν γινεται ουτως η αλλως?
Αλλα εαν φερθειτε εξυπνα και της δειξετε πως δεν την θεωρειτε "πεταλουδα της νυχτας" τοτε εχετε πιθανοτητες αλλα προσοχη μονο εαν το δειτε σαν σπορ και δεν σας πιασουν τυψεις - το κοροιδευω το καυμενο το κοριτσι- και θυμηθειτε τι ελεγε ο πρωτος διδαξας Ζαχος Χατζηφωτιου{φερεστε στις κυριες σαν πουτανες και στις πουτανες σαν κυριες} δεν εκανε περιουσια με αυτα αλλα περασε καλα ο αρχηγός. :dancing:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
και θυμηθειτε τι ελεγε ο πρωτος διδαξας Ζαχος Χατζηφωτιου{φερεστε στις κυριες σαν πουτανες και στις πουτανες σαν κυριες} δεν εκανε περιουσια με αυτα αλλα περασε καλα ο αρχηγός. :dancing:

Ε λοιπόν το έχω σκεφτεί αυτό. Τώρα που έχω και history backup..

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
γκόμενα που πήρα για χορό, μου λέει μετά για ένα βιβλιο. Το είπα αυτό στην εν λόγω. Την επόμενη φορά μου είπε οτι αγόρασε το βιβλίο και μου έκανε και  φιλολογική κριτική.Έχει συμβεί σε κανένα σας κάτι τέτοιο;
Oxi δεν μου εχει τυχει αυτο αλλα εχω παει στο Μεγαρο τρεις κοπελες απο Sirocco και Afrodite και ειδαμε οπερα! Διαστροφικο αλλα πολυ κινηματογραφικο . Επιασε τις 2 φορες και περασα καλα...Δοκιμαστε το εαν αντεχετε την Οπερα

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Εμένα ρε παιδιά μου είχε τύχει μια κατάσταση κελεπούρι. Της λέω θες να βγούμε; Μου λέει όχι, δεν βγαίνω κλπ κλπ. Horosho. Εγώ συνέχισα να πηγαίνω στο μαγαζί για άλλους στόχους. Ρε παιδιά να μην με αφήνει να ησυχάσω. Μέχρι και τα κλάματα έβαλε μια μέρα. Δλδ να μη πάω με αυτή, οκ, αλλά να μη πάω και με άλλες  :idiot: :2funny:  :idiot: Χόρευα με άλλες γκόμενες τα παιρνε στο κρανίο  :idiot:  Μιλάμε για κατάσταση psycho, όπου μια άλλη γκόμενα που πήρα για χορό, μου λέει μετά για ένα βιβλιο. Το είπα αυτό στην εν λόγω. Την επόμενη φορά μου είπε οτι αγόρασε το βιβλίο και μου έκανε και  φιλολογική κριτική.Έχει συμβεί σε κανένα σας κάτι τέτοιο;

ειδε οτι το νυχτοκαματο της μοιραζοταν απο δω και απο κει στο μαγαζι και μουρλαθηκε η γκομενα. να χασει ετσι τον πελατη, στα καλα καθουμενα?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ρε έδω έστελνε άλλες να ακούσουν τι λέω.
Συνεχίζω με το άνω. Μια φορά λοιπόν αράζω στο καναπέ και κερνάω ποτά μια μοντελομ..α. Ανεβαίνει η εν λόγω για show. Εγώ με την άλλη μια χαρά.  Τελείωνει ενώ τελείωσαν και τα ποτά με την άλλη, η οποία έφυγε. Είχε γίνει τούρκος. Παίρνει φόρα να βγει και να ρθει κατ' εμέ αλλά εν το μεταξύ είχε γυρίσει η άλλη κοπέλα για να μου πει κάτι. Με το που τη βλέπει, γυναικείες ευγένειες,καλοσύνες κλπ κλπ. Κότα. Το psych problem αυτό το έχετε συναντήσει;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τεσπά, η  ιστορία συνεχίστηκε αλλοτρόπως. Μια άλλη ωραία φάση ήταν με μια γκόμενα που μου έδωσε το τηλ της. Παίρνω την άλλη μερα:
"Έμπρός"
"Γεια σου μωρό μου τι κάνεις"
"Καλά?!......Δεν είσαι εσύ"
"Όχι" λέω "εγώ είμαι!"
"Ποιος είσαι?! Που βρήκες το τηλέφωνό μου"
"Ο τάδε, στο τάδε μαγαζί...χθες..." κλπ κλπ.
Τη π...α λέω, μου δίνει το τηλ της χωρίς να της το ζητήσω και μου δίνει λάθος?!?. Τελικά μες τη τύφλα είχε κανει λάθος ένα # και η φάση συνεχίστηκε.

Επισκέπτης
σκαω μυτη με φιλαρακια σε στριπ!!εκει εψηνα μια και φυσικα επαιρνα μονο αυτη!!ερχεται λοιπον η και καλα ντιβα του μαγαζιου και μου την λεει επειδη περνω αλλα και οχι αυτην!!τις ριχνω ενα γαμοσταυριδο ,αυτη χτυπαει το χερι της στο τραπεζι και φευγει!!μετα απο βδομαδα σκαει στο μαγαζι μου για να χτυπησει τατουαζ!!μολις με βλεπει κοκκαλωνει!εκανε ομως η καριολα οτι δεν θυμοταν τιποτα!!μαζι της ηταν μια φιλη της ,παλια πελλατισα οπου μου λεει ,σου εφερα την .....για να χτυπησει τατουαζ!!της λεω ενα εξωφρενικο ποσο και η καριολα το εκανε γαργαρα και πληρωσε!!και ειπε και ευχαριστω στο τελος!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εμένα ρε παιδιά μου είχε τύχει μια κατάσταση κελεπούρι. Της λέω θες να βγούμε; Μου λέει όχι, δεν βγαίνω κλπ κλπ. Horosho. Εγώ συνέχισα να πηγαίνω στο μαγαζί για άλλους στόχους. Ρε παιδιά να μην με αφήνει να ησυχάσω. Μέχρι και τα κλάματα έβαλε μια μέρα. Δλδ να μη πάω με αυτή, οκ, αλλά να μη πάω και με άλλες  :idiot: :2funny:  :idiot: Χόρευα με άλλες γκόμενες τα παιρνε στο κρανίο  :idiot:  Μιλάμε για κατάσταση psycho

Οι περισσότερες τρελαίνονται όταν εκεί που σε έχουν σιγουράτζα ως πελάτη, δουν ότι αρχίζεις τις ... παρασπονδίες κερνώντας άλλες και παίρνοντας χορούς μαζί τους...

Πάντως, παιδιά, προσώπικά πιστεύω πως για την πλειοψηφία αυτών, το μεγαλύτερο σπάσιμο είναι το ξενέρωμα που τρώνε με την ίδια τους τη ζωή, γι αυτό τις αντιμετωπίζω συγκαταβατικά, αδιαφορώντας για κέρδη ή χασούρες από το αλισβερίσι...

Επισκέπτης
Πάντως, παιδιά, προσώπικά πιστεύω πως για την πλειοψηφία αυτών, το μεγαλύτερο σπάσιμο είναι το ξενέρωμα που τρώνε με την ίδια τους τη ζωή, γι αυτό τις αντιμετωπίζω συγκαταβατικά, αδιαφορώντας για κέρδη ή χασούρες από το αλισβερίσι...

+++

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Μεγάλη κουβέντα Φλες
+1000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom