House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Koμμωτήρια που γαμάς(με την καούκα στο κεφάλι)ξεχασες τα κομμωτηρια
οκ?
Koμμωτήρια που γαμάς(με την καούκα στο κεφάλι)ξεχασες τα κομμωτηρια
α. εισαι απολυτα σωστος, αν εξαιρεσεις βεβαια κατι πισωκολλητά που εχω κανει στα πριβέδια.
η μαμα μου βεβαια φωναζει, αλλα δεν της το λεω και ευτυχως δε μπαινει πλεον στο σάιτ..
edit: βεβαια φιλε κοκκινε βαρωνε πρεπει να σου πω, οτι ειμαι ακομη μικρο παιδακι και παιζω το πουλακι μου στο ιντερνετ. ακομη εγω δεν εχω γαμησει, λεω απλα καμια μαλακία για να περναω την ωρα μου..α. εισαι απολυτα σωστος, αν εξαιρεσεις βεβαια κατι πισωκολλητά που εχω κανει στα πριβέδια.
η μαμα μου βεβαια φωναζει, αλλα δεν της το λεω και ευτυχως δε μπαινει πλεον στο σάιτ..
Δωσε διευθυνση...........εχει μακρυνει το μαλι μουξεχασες τα κομμωτηρια
Aυτα..
ΥΓ - Μου χαλασες την ψευδαισθηση, οτι το 'καναν μονο μαζι μου, γιατι ειμαι ομορφοπαιδο..
α. εισαι απολυτα σωστος, αν εξαιρεσεις βεβαια κατι πισωκολλητά που εχω κανει στα πριβέδια.
εσύ πισωκολλητά στα πριβέδια?μάλλον ντρέπεσαι να πείς ότι ασχολείσαι με το παθητικό γλείψιμο κονδυλωμάτων και λές ανακρίβειες στον κόσμο για να μήν καρφώνεσαι.Λαοπλάνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
υ.γ.είμαι ζαβή είμαι ζαβή είμαι ζαβή είμαι ζαβή είμαι ζαβή,είσαι ζαβή είσαι ζαβή,είμαστε ζαβοί είμαστε ζαβοί είμαστε ζαβοί είσαστε ζαβοί είσαστε ζαβοί είσαστε ζαβοί είσαστε ζαβοί.
Αφού ρε παίκτη είσαι σίγουρος πως απλά στη χουφτώνει η μισή Αθήνα και δεν στην μπριζολιάζει δές το και για σοβαρή σχέση, μη το αδικεις το κορίτσι...Τι εννοεις γαμας σε στριπτιζαδικο?
Αν εννοεις:
Α. Γαμας στο πριβε, δεν παιζει με ΤΙΠΟΤΑ, (φραπεδες, παιχνιδι με το μουνακι της, φαπιτσες στο κωλαρακι της και αλλα τετοια παιζουν αλλα οχι ΓΑΜΗΣΙ)
Β. Βιζιτα, ναι παιζει αλλα οι ποιο πολλες φοβουνται να στο προτεινουν αν εχεις τον τροπο μπορεις να της το προτεινεις με τροπο εσυ, Τιμες? αν η γκομενα ειναι σωστη και δεν θελει να σε δαγκωσει 150-200 Ευρω για οση ωρα θελεις σε ξενοδοχειο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ
Γ. "Σχεση", Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα που λεει και ο Sakis, προφανως και μιλαμε για σχεση μη σοβαρη καθοτι πρεπει να αποδεχθεις οτι τη γκομενα σου θα την χουφτωνει γυμνη ολη η Αθηνα αλλα περα απο αυτο ειναι πολυ δυσκολο απο πελατης στριπτιζαδικου να καταληξεις εραστης, αν την γνωρισεις αλλου τα πραγματα αλλαζουν.....
Μην ανυσηχεις εχω αρκετη εμπειρια απο τετοια μαγαζια αρα κομματακι δυσκολο να φαω το παραμυθακι του οποιουδηποτε, παντως δεν νομιζεις οτι το πουθενα ειναι λιγουλακι τραβηγμενο? καπου θα γαμιουνται και αυτες γυναικες δεν ειναι??Αφού ρε παίκτη είσαι σίγουρος πως απλά στη χουφτώνει η μισή Αθήνα και δεν στην μπριζολιάζει δές το και για σοβαρή σχέση, μη το αδικεις το κορίτσι...
Υ.Γ. Μην ακούς παραμύθια. ΠΟΥΘΕΝΑ δε γαμιούνται οι στριπτηζούδες. Ούτε εντός, ούτε εκτός, ούτε επί τα αυτά...
α. Και μετα ξυπνησες, εκτος και αν το ποτο ηταν πολυ μπομπα και ειχες παραισθησειςα. εισαι απολυτα σωστος, αν εξαιρεσεις βεβαια κατι πισωκολλητά που εχω κανει στα πριβέδια.
β. περαστικά..
γ. επισης περαστικα..
υ.γ. πόσων ετων εισαι ????
α. Και μετα ξυπνησες, εκτος και αν το ποτο ηταν πολυ μπομπα και ειχες παραισθησεις
β & γ. Περαστικα σου για τις μπομπες που πεινεις
υ.γ Πανω απο 12 αρα δυσκολο να σε πιστεψω
Εγω χορτατος απο στριπτιζαδικα δεν ειμαι ουτε με μασατζιδικα εχω σχεση, αν εννοεις τον τυπο που σχολιαζω ΝΑΙ ειναι γνησιος ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ εχει γαμησει απο Τιρανα μεχρι Ριγα και Ταλλινν αλλα στον υπνο του
γνωστοι Ελληναραδες......κατι τετοιους 'χορτατους' μολις ανεβουν Βουκου, εκλιπαρουν για ενα 'μασατζιδικο που γ@@ς'
νουμερα ολκης
... και αυτες γυναικες δεν ειναι??
Εγω χορτατος απο στριπτιζαδικα δεν ειμαι ουτε με μασατζιδικα εχω σχεση, αν εννοεις τον τυπο που σχολιαζω ΝΑΙ ειναι γνησιος ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ εχει γαμησει απο Τιρανα μεχρι Ριγα και Ταλλινν αλλα στον υπνο του
εγω πάντως μια φορά που δεν γάμησα ζήτησα τα λεφτά μου πίσω το ορκίζομαιτο γαμισατε και ψωφισε .Καλα ρε τοσο πολυ φοβαστε πια ?, η δεν εχετε ποτε γαμισει σε στριπτιτζαδικο
Και μετα θα παμε σε ολα τα υπολοιπα και οποιος χασει θα πληρωσει το μπαλαμουτι (χουρους και πουτα) δεν συμφερει ε?????Θα χωριστούμε σε δυο γκρουπ.
Αυτοί που λένε πως γαμάς κι οι άλλοι.
Θα πάμε όμως σε συγκεκριμένο μαγαζί.
Όποιος χάσει θα πληρώσει όλα τα γαμησιάτικα
Θα γλυκαθείς εκει που θα σε πάμε και δε θα θες να ξεκολλήσειςΚαι μετα θα παμε σε ολα τα υπολοιπα και οποιος χασει θα πληρωσει το μπαλαμουτι (χουρους και πουτα) δεν συμφερει ε?????