nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
εξαρτάται που θα πάει φίλε μου
αν φυγει ο Νατσο απ την ΑΕΚ θα αλλάξεις νικ?
αν φυγει ο Νατσο απ την ΑΕΚ θα αλλάξεις νικ?
ΤΟΜΠΟΛΑαν παει σε ΠΑΟ ή γαυρο?
δε γαμάνε σε αυτό το κωλοχανείο πουρούλη????
η μόνη περίπτωση που ο κλώνος θα είναι απόλυτα δικαιολογημένος.ΤΟΜΠΟΛΑ
Τι εννοεις γαμας σε στριπτιζαδικο?
Αν εννοεις:
Α. Γαμας στο πριβε, δεν παιζει με ΤΙΠΟΤΑ, (φραπεδες, παιχνιδι με το μουνακι της, φαπιτσες στο κωλαρακι της και αλλα τετοια παιζουν αλλα οχι ΓΑΜΗΣΙ)
Β. Βιζιτα, ναι παιζει αλλα οι ποιο πολλες φοβουνται να στο προτεινουν αν εχεις τον τροπο μπορεις να της το προτεινεις με τροπο εσυ, Τιμες? αν η γκομενα ειναι σωστη και δεν θελει να σε δαγκωσει 150-200 Ευρω για οση ωρα θελεις σε ξενοδοχειο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ
Γ. "Σχεση", Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα που λεει και ο Sakis, προφανως και μιλαμε για σχεση μη σοβαρη καθοτι πρεπει να αποδεχθεις οτι τη γκομενα σου θα την χουφτωνει γυμνη ολη η Αθηνα αλλα περα απο αυτο ειναι πολυ δυσκολο απο πελατης στριπτιζαδικου να καταληξεις εραστης, αν την γνωρισεις αλλου τα πραγματα αλλαζουν.....
Να υποθεσω οτι εχεις γαμησει σε πριβε στριπτιζαδικου ενω καμοια γκομενα δεν σου εχει προτεινει βιζιτα, την ιδια ωρα που εχεις ξεσκισει ολες τις στριπτιζουδες πηγαινωντας εκει σαν πελατης, αν υποθετω σωστα τοτε μας δουλευεις πολυ χοντρα παππουλη......A
B
Γ:
Να υποθεσω οτι εχεις γαμησει σε πριβε στριπτιζαδικου ενω καμοια γκομενα δεν σου εχει προτεινει βιζιτα, την ιδια ωρα που εχεις ξεσκισει ολες τις στριπτιζουδες πηγαινωντας εκει σαν πελατης, αν υποθετω σωστα τοτε μας δουλευεις πολυ χοντρα παππουλη......
Σωστα υποθετω μας δουλευεις !!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΔεν απαντώ σε υποθετικές ερωτήσεις
Σωστα υποθετω μας δουλευεις !!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
α. εισαι απολυτα σωστος, αν εξαιρεσεις βεβαια κατι πισωκολλητά που εχω κανει στα πριβέδια.Τι εννοεις γαμας σε στριπτιζαδικο?
Αν εννοεις:
Α. Γαμας στο πριβε, δεν παιζει με ΤΙΠΟΤΑ, (φραπεδες, παιχνιδι με το μουνακι της, φαπιτσες στο κωλαρακι της και αλλα τετοια παιζουν αλλα οχι ΓΑΜΗΣΙ)
Β. Βιζιτα, ναι παιζει αλλα οι ποιο πολλες φοβουνται να στο προτεινουν αν εχεις τον τροπο μπορεις να της το προτεινεις με τροπο εσυ, Τιμες? αν η γκομενα ειναι σωστη και δεν θελει να σε δαγκωσει 150-200 Ευρω για οση ωρα θελεις σε ξενοδοχειο ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ
Γ. "Σχεση", Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα που λεει και ο Sakis, προφανως και μιλαμε για σχεση μη σοβαρη καθοτι πρεπει να αποδεχθεις οτι τη γκομενα σου θα την χουφτωνει γυμνη ολη η Αθηνα αλλα περα απο αυτο ειναι πολυ δυσκολο απο πελατης στριπτιζαδικου να καταληξεις εραστης, αν την γνωρισεις αλλου τα πραγματα αλλαζουν.....
ξεχασες τα κομμωτηριαAναμένουμε με ανυπομονησία τα θεματάκια:
Σουβλατζίδικα που γαμάς(πριν ή μετά το πιτόγυρο)
Περίπτερα που γαμάς(Αν δεν είσαι πολύ χοντρός)
Χασάπικα που γαμάς(έχω φρέσκο πράγμα για περάστε)
Μπαράκια-Κλαμπ που γαμάς(Στις τουαλέτες πιθανόν)
Παραλίες που γαμάς(Προσοχή στην άμμο)
.....
It is a free country !
μιλα ρε παιχτη μια ωρα!!!το γαμισατε και ψωφισε .Καλα ρε τοσο πολυ φοβαστε πια ?, η δεν εχετε ποτε γαμισει σε στριπτιτζαδικο