Επισκέπτης
101%πολλές φορές όμως και η εμπειρία από τη ζωή.
101%πολλές φορές όμως και η εμπειρία από τη ζωή.
Κατα 80% ότι σκέφτεται ένας άνδρας που θα βρισκόταν στη ίδια κοινωνική θέση/εμφάνιση/μόρφωση
Το ότι έχουν ταχύτερο compiler δεν σημαίνει ότι δεν επιτελούνται οι διαννοητικές λειτουργίες. Οι επιθυμίες και οι επιδιωξεις - νομίζω αυτό είναι το προς συζήτηση - γεννώνται από κοινές συνθήκες και γεννούν παρεμφερείς συμπεριφορές. Το πρόβλημα - αν ίσως μπορεί να νοηθεί προβλημα - είναι το level of abstruction που τους λείπει, από μάλλον φυσιολογικούς όμως λόγους. Όταν θέλουν κάτι μπορούν και υπολογίζουν - με την έννοια τις νοητικής λειτουργίας και όχι της αφαιρετικής λογικής - πολλά περισσότερα. Σημαίνει φυσικά ότι έχουν και συνειδητότητα και αντίληψη defferent kind.
Ευχαριστω...(για τα καλα λογια περι αβαταρ...)....Ρε συ μικρέ ωραίο το αβατάρ σου. Γλυτώσαμε από τον Γιαννάκη. Τι σκέφτεται ο ΓΑΤΟΣ; Τι θέλει μια γυναίκα; Αν το βρει να μας το πει κι εμάς.
Ευχαριστω...(για τα καλα λογια περι αβαταρ...)....
Επεξηγηση για το αβαταρ....
Σκεφτεται ο γατος μεσα του....''ποσο μαλακας ειμαι κ ποσο φαινομαι,για μια γυναικα'' ???
απίστευτο. Η επιτομή του loser
Θέλει επεξήγηση; ʼμα κάποιος σκέφτεται έτσι δεν είναι και έτσι;
αυτο που εγραψα στο στουντυ...ηταν οι σκεψεις του γατου...αυτονοητο δν ειναι οτι εκεινη τη στιγμη ''ισως'' να ηταν κ δικες μου σκεψεις? (αρα με λες λουζερ....εμεσα...ή εστω τον τροπο σκεψης μου κατεκρινες...)...Το σχολιό μου ήταν για αυτό που έγραψες στο studian mclein και όχι ΦΥΣΙΚΑ για εσένα
για να το λες εσυ....κατι θα ξερεις παραπανω...προτιμω να μην αυτοχαρακτηριζομαι...
...νομιζω οτι βγαζεις βιαστικα συμπερασματα παντως...χωρις να εξεταζεις τις πολυπλευρες διαστασεις μιας προσωπικοτητας...κ τις καταστασεις που βιωνει μια ''Χ''...χρονικη στιγμη!!!
αδερφε...καταλαβα οτι μιλουσε για το γατο...απαντησα κ παραπανω ομως....Για το γάτο λέει, μακ, θέλει και ρώτημα;
ναι,εψαξα κ βρηκα παλι ο πουστης....!!!Όντως γαμάτο το avatar
αδερφε...καταλαβα οτι μιλουσε για το γατο...απαντησα κ παραπανω ομως.
Σκεφτεται ο γατος μεσα του....''ποσο μαλακας ειμαι κ ποσο φαινομαι,για μια γυναικα'' ???
κ εγω το παθαινω...ολα οκ!Ήταν η πρώτη φράση που είδα διαβάζοντας με τη σειρά το θρεντ και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν το γατί...αφού ποστάρισα, διάβασα και τις υπόλοιπες επεξηγήσεις
ενταξει...στο ειπα οτι μπορει να κανω κ λαθος...δν τιθεται θεμα παρεξηγησης...απλα ξερεις...λιγο το σμάιλι...λιγο το σοβαρο υφος...με παρεσυρε...τεσπα...ολα οκ!Και έτσι να είναι δεν κατέκρινα. Μου φάνηκε αστείο και εκφράστηκα ως τέτοιο σε γενικό επίπεδο. come on!