Επισκέπτης
Μαλλόν πολυυυ συνηθισμένα
το ιδιο λεμε.........ανωμαλοιιιι.....αμαρτωλοιιιιιι.......φωτια θα σας καψει....
Μαλλόν πολυυυ συνηθισμένα
για τενοντιτιδες κ θλασεις εννοεις ????Εμείς νορμάλ είμαστε, περισσότερο ανησυχώ για κάτι κοπέλες. Α, είδα και Έμυ τις προάλλες στο εν λόγω
να γαμησεις...δν ξερω,ο καθενας με τις δυνατοτητες του....να παιξεις....σιγουρα μπορεις.....γινεται χαμος....
για τενοντιτιδες κ θλασεις εννοεις ????
καλα η χαρη μου εχει περασει κ ωκεανους....στο αιγαιο θα κολλησει ????Ελα βρε mclein...μεχρι την Ροδο εφτασε η χαρη σου....lol
τελικα....μετα απο σκεψη.....αλλα ακομη θα μπορουσε κανεις να πει εν θερμω....Για τα ψυχοδιανοητικά μιλάω
....καποτε ναι....λυπομουν/στεναχωριομουν..κ αλλα σε -ομουν κ προσπαθουσα να βοηθησω...τωρα μαλλον πρεπει ν'ακολουθησω την τακτικη της δουλειας...ισοπεδωση....γιατι τελικα....πανε στα χαμενα....τα υπολοιπα.....
μη μπερδευεσαι....δν μιλαμε να γινουμε γκανγκστερ ή αγρικοι....ή ζωα...ή κατι αναλογο....Τι να σου πω, δεν καταναλώνομαι αλλά την καλή κουβέντα τη λέω πάντως. Δεν έχω βγει χαμένος
βοηθησα αρκετες...φορες,για την ηλικια μου,...δεν μετανιωνω...αξιζε οσες φορες το εκανα....Δεν βοηθάω παραπάνω από όσο χρειάζεται mclein. Ίσως δε χτυπάω όσο χρειάζεται γιατί σε τελική δεν το έχω και ανάγκη. ʼλλος ο κόσμος μου, άλλος ο δικός τους. Απλά το θυμάμαι - παλί καλά - αργότερα
Δν συνηθισα/εμαθα στη ζωη μου να αφηνομαι στην τυχη....ουτε να γινομαι ερμαιο της...Αν το δεις στο φως, η όλη συνεύρεση τυχαία φαίνεται και μάλλον αστεία. Με την κοινωνική έννοια. Ειδικά όταν ξεκίνούν πολλοί - φαντάζομαι - πιο ταιριαστό θα ήταν να πλέουν δίπλα από κανένα αστεροειδή παρά με τις κοπέλες
Δν συνηθισα/εμαθα στη ζωη μου να αφηνομαι στην τυχη....ουτε να γινομαι ερμαιο της...
Η συνευρεση....κ οτι παιχνιδι ξεκινησει κλπ....απ'τη στιγμη που το αποφασιζω ΕΓΩ...τοτε...καταλαβαινεις....
Οσο για τ'αστερια...παρεα κανουν με αστερια....οταν τα μυαλα κινουνται σε επικινδυνα/παραλληλα μονοπατια...τοτε...καταστροφη....απλα τιποτα!!!
Τυχη...στις προσωπικες σχεσεις.......μμμμμ,δν μπορω να δεχτω οτι υπαρχει τετοιο πραγμα...Αυτό είναι μεγάλη αλλαζονία mclein. Παλιότερα δεν πίστευα και εγώ στην Τύχη. Δεν είναι έτσι όμως. Πολλές φορές τα πράγματα δεν ελέγχονται. Αλλά για τις συνευρέσεις μίλησα γενικώς, από κοινωνική σκοπιά, εκ των πραγμάτων διαφορετικότητα.
μπορει να χεις δικιο.....μπορει να κανεις ομως κ διαφορετικη μεταφραση στα γεγονοτα....Μάλλον mclein δεν έχεις ερωτευτεί πολύ.