Νέα

Straight ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poutsokriaro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Σας έχει τύχει ποτέ ενώ είστε straight να έχετε ποτέ
ομοφυλοφυλική ή bi εμπειρία??

Ένας κολλητός μου είχε τις προάλλες και μου το είπε και έχω πέσει απ τα σύννεφα.
Είναι όμως ο τύπος αποδεδειγμένα straight και με πολλές εμπειρίες στο ενεργητικό
του...!!!
Τι παίζει ?? Είναι δυνατόν ??
Πολλα θα αποδειχτουν και απο το κατα ποσο θα ξαναυποπεσει στο ατοπημα!!!Αν συμβει και αυτο παει χασαμε αλλον ενα!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
χαμενο τον εχουμε..

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.060
Πόντοι
12.056
Λετε να ειναι ωραιο και να το χανουμε που δεν το κανουμε τοσο καιρο???
Που ειναι ο gayboy να μας πει... :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.060
Πόντοι
12.056
Αμα ανοιξει μια φορα το περικλανιδιο...αστα να πανε... :grin: :grin: :grin:

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Χαχα,λετε να έχουμε Gayboy Νο2 ρε παιδια?  :2funny:  :2funny:
Πάντως έχω ακούσει ιστορίες για άντρες απίστευτα πετυχημένους στίς γυναίκες που το γύρισαν μετά στο καλαματιανό γιατί είχανε βαρεθεί πλέον λέει!  :huh:  :idiot:
Οπως του μακαρίτη Ροκ Χάτσον ο οποίος ήταν πραγματικά ομορφόπαιδο στα νιάτα του και Ζεν Πρεμιέ,είχε πάρει δε όλες τις γνωστές ηθοποιούς(και οχι μόνο) τις Αμερικής όπως λέγεται,όποια ήθελε την είχε!.Ωσπου κάποια στιγμή στα -άντα άρχισε να 'το μαστιγώνει το δελφίνι'!! Τελικά πέθανε απο AIDS αν θυμάστε.
Αν και ο συλλογισμός αυτός έχει μια βάση,πιστεύω οτι αυτές οι περιπτώσεις είναι αφενός μετρημένες στα δάχτυλα,κι αφετέρου πιστεύω πως θα υπέβοσκε κάποια ομοφυλοφιλική τάση για να γίνει αυτό.Δεν πιστεύω δηλαδή οτι κάτι γίνεται ΤΟΣΟ εύκολα απλώς και μόνο επειδή κάποιος έχει χορτάσει και θέλει να δοκιμάσει κάτι άλλο.Αυτή είναι η άποψη μου αλλά το παραθέτω και για τα δικά σας σχόλια και απόψεις,γιατί έχω ακούσει την ιστορία ουκ ολίγες φορές.. :grin: :grin:
:sunglasses:

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Σας έχει τύχει ποτέ ενώ είστε straight να έχετε ποτέ
ομοφυλοφυλική ή bi εμπειρία??

Ένας κολλητός μου είχε τις προάλλες και μου το είπε και έχω πέσει απ τα σύννεφα.
Είναι όμως ο τύπος αποδεδειγμένα straight και με πολλές εμπειρίες στο ενεργητικό
του...!!!
Τι παίζει ?? Είναι δυνατόν ??
Τι bi και μαλακίες..!Η είσαι πούστης η δεν είσαι!

Αν τον παίρνεις τι είσαι δλδ??

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ηταν στρειτ,τωρα ειναι μηχανη του κιμα(κρεας μπαινει,κρεας βγαινει)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άμα σου ακουμπήσει ψωλή το σουφροκλανιακό σύστημα και άμα σου μπεί έστω και λίγο δύσκολα τα πράγματα.....ο΄πως λένε και οι πουστ....σόρρυ οι bi ,άντρας πραγματικός είναι αυτός που τον έφαγε και δεν του άρεσε....ε λοιπόν εγώ δεν είμαι άντρας..διότι μετά από τέτοια δοκίμή τι κάνεις έτσι και σου αρέσει?...παρέα με τον gayboy... :2funny:

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
άμα σου ακουμπήσει ψωλή το σουφροκλανιακό σύστημα και άμα σου μπεί έστω και λίγο δύσκολα τα πράγματα.....ο΄πως λένε και οι πουστ....σόρρυ οι bi ,άντρας πραγματικός είναι αυτός που τον έφαγε και δεν του άρεσε....ε λοιπόν εγώ δεν είμαι άντρας..διότι μετά από τέτοια δοκίμή τι κάνεις έτσι και σου αρέσει?...παρέα με τον gayboy... :2funny:

Μη ξεχνάς και το kolaraki........

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
ʼβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

Η σεξουλικότητα είναι κάτι πολύπλοκο και όχι πάντα σταθερό. Ανάμεσα στους καθαρούς άντρες και τους καθαρούς γκέυ υπάρχουν διάφορες αποχρώσεις. Για να μην πω και ότι υπάρχουν διάφορες αποχρώσεις καθαρών αντρών - αναλογιστείτε ότι σύμφωνα με τους ψυχολόγους τα φετίχ που έχουν πολλοί (τακούνια, πατούσες, κλπ) λειτουργούν ως υποκατάστατα του πέους!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545

Bi ειναι αυτος που παει και με αντρες και με γυναικες. Ειναι πουστης αλλα του αρεσουν και οι γυναικες.

Buttman

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά τα θεωρώ μαλακίες. Η σεξουαλικότητα του καθενός είναι μοναδική. Η "γενικευση" είναι μια τάση που έχουν οι άνθρωποι για να επιβεβαιώνονται ή να καλύπτουν τις ιδιαιτερότητες τους που τις επιδοκιμάζει και αποδοκιμάζει η κοινωνική προκατάληψη.
Για μένα σημασία δεν έχει ο τίτλος του πούστη ή του straight. Ποιον ενδιαφέρει; Μ ενδιαφέρει εμένα τι και πως γαμάει ή γαμιέται ο άλλος;
Απαραδεκτα αυτά.
Όταν μάλιστα διαβάζω ρατσιστικά σχόλια περι πούστηδων κλπ και έχω το θέμα ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ του site έχει κάνει πάταγο.
Μην κοροιδευόμαστε.Δόξα το θεό τα μουνάκια σπαρταράνε και δεν υπάρχει λόγος να απασχολούν πολλούς τι βάζουν στις τρύπες τους οι άλλοι.
Ας κάνει ο καθένας τις καύλες του.Εμένα δεν με απασχόλησαν ποτέ οι ταμπέλες γιατί ήμουνα ικανοποιημένος από την σεξουαλική ζωή μου και έκανα ότι γούσταρα.
Για μένα αντρίκιο δεν έιναι να λες ότι "γαμάς", αλλά να γαμάς χωρίς να το λες και να σέβεσαι τις επιλογές του καθενός.
Μια φράση λέει.." στο βάθος τον ζηλεύουμε αυτόν που ρεζιλεύουμε..."
Προσοχή λοιπόν...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
.......Η "γενικευση" είναι μια τάση που έχουν οι άνθρωποι για να επιβεβαιώνονται ή να καλύπτουν τις ιδιαιτερότητες τους που τις επιδοκιμάζει και αποδοκιμάζει η κοινωνική προκατάληψη.

προσφατα, μολις 2-3 μερες πριν, διαβαζα ενα (μικρο) αρθρο με θεμα το αν τελικα οντως οι ομοφυλοφιλοι ειναι στην ''απ οξω'' στην κοινωνια μας.
το αρθρο, για να μη μακρυγορω, κατεληγε λεγοντας οτι μια απ τις πιο ακραιες μορφες ρατσισμου, ειναι το οτι πλεον, δεν μπορεις να κρινεις καποιον μεμονομενα, υπο το φοβο του οτι μπορει να κατηγορηθεις απο την ομαδα του και να σε παρει η ''μπαλα''....

λεει κι αλλα, εξυπνα κι ενδιαφεροντα. αν θελεις να το ανεβασω να το διαβασεις..

dionisio

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0

Συμφωνώ με το συναγωνιστή. Μπάι δεν Μπάι ο κάλφας τον πήδαει..

Όσο για τον αν τον παίρνει ή τον δίνει, η διαφορά είναι απλώς σημειολογική. Μπινές και κωλομπαράς:
Μπινές

Από το τουρκικό ibne, (που προέρχεται από τα αραβικά), με αντιμετάθεση των δύο πρώτων γραμμάτων, προέρχεται το ελληνικό «μπινές». Στα αραβικά «ούμπνα» και «μααμπούν» σημαίνει «αυτός που θέλει να γαμηθεί». Χρησιμοποιείται και ως γλωσσολογικό ισοδύναμο της ελληνικής λέξης «μαλάκας», η οποία στα τούρκικα δεν υφίσταται. Ετσι, δύο φίλοι χαριτολογώντας, αντί να πουν ο ένας στο άλλον: «τι λες ρε μαλάκα», λένε, «τι λές ρε πούστη» (ibne).

Κωλομπαράς

Από το αραβικό «γουλάμ» (παιδί, αγόρι) και το περσικό ρήμα «παρέ» (ξεσκίζω, σκίζω με βία) προήλθε η οθωμανική λέξη «κουλάμ-παρέ», το μοντέρνο τουρκικό «κουλάν-παρά», και το ελληνικό «κωλομπαράς», που στην πραγματικότητα σημαίνει «αυτός που σκίζει αγόρια».

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Και ο Σαρρής μέλος; :cheesy: Διαφωτιστικότατος.

Επισκέπτης
Αυτά τα θεωρώ μαλακίες. Η σεξουαλικότητα του καθενός είναι μοναδική. Η "γενικευση" είναι μια τάση που έχουν οι άνθρωποι για να επιβεβαιώνονται ή να καλύπτουν τις ιδιαιτερότητες τους που τις επιδοκιμάζει και αποδοκιμάζει η κοινωνική προκατάληψη.
Για μένα σημασία δεν έχει ο τίτλος του πούστη ή του straight. Ποιον ενδιαφέρει; Μ ενδιαφέρει εμένα τι και πως γαμάει ή γαμιέται ο άλλος;
Απαραδεκτα αυτά.
Όταν μάλιστα διαβάζω ρατσιστικά σχόλια περι πούστηδων κλπ και έχω το θέμα ΤΡΑΒΕΛΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ του site έχει κάνει πάταγο.
Μην κοροιδευόμαστε.Δόξα το θεό τα μουνάκια σπαρταράνε και δεν υπάρχει λόγος να απασχολούν πολλούς τι βάζουν στις τρύπες τους οι άλλοι.
Ας κάνει ο καθένας τις καύλες του.Εμένα δεν με απασχόλησαν ποτέ οι ταμπέλες γιατί ήμουνα ικανοποιημένος από την σεξουαλική ζωή μου και έκανα ότι γούσταρα.
Για μένα αντρίκιο δεν έιναι να λες ότι "γαμάς", αλλά να γαμάς χωρίς να το λες και να σέβεσαι τις επιλογές του καθενός.
Μια φράση λέει.." στο βάθος τον ζηλεύουμε αυτόν που ρεζιλεύουμε..."
Προσοχή λοιπόν...
καυλιαρι εισαι αψογος!!!!!σιμφονο απολιτος μαζζι σου!!!!μακαρι να ειχαν ολοι τιν νοοτροπια σου!!!!respect file moy!!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ρε μάγκες...αυτοί που γαμούν πούστηδες ή τραβέλια χωρίς να τον παίρνουν είναι str8?Αφού πάνε με το ίδιο φύλλο δεν είναι gay?απλά ρωτάω.....(δεν θέλω να θίξω κανένα φίλο...απλά είναι η γνώμη μου....)

Φυσικά και είναι. Εξ'ορισμού όποιος πηδιέται με άτομα του ιδίου φύλου είναι γκέουλας.

megasakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
Μάλλον αυτος ειναι λιγο πουστης.

Stories