Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Στουρνάρη 47- Μασατζίδικο-

• Μέλος που άνοιξε το νήμα George73
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 124K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ήμουνα σίγουρος για τα σχόλια που θα κάνετε.
Εντάξει, ο καθένας έχει τη γνώμη του.
Το μόνο που έχω να πω ότι είμαι 45 χρονών και πρώτη φορά βλέπω
κοπέλα τέτοιου επιπέδου σε αυτούς τους χώρους, και έχω πείρα αρκετή.
Δεν γράφω συχνά γιατί δεν θέλω.

Μη μασας και μην κωλώνεις.....είπες τη γνώμη σου,σεβαστή είναι,ασε τους άλλους να σχολιάζουν....οσοι έχουμε πάρει τη Χριστίνα,μεταξύ των οποίων και εγώ,έχουμε διαμορφώσει την δική μας άποψη.Προσωπικά δεν μου άρεσε,ούτε σαν εμφάνιση,ούτε σαν υπηρεσίες....πολύ δεύτερη.....αντίθετα,η Βίκυ είναι μία κλάση παραπάνω....
Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι εγω θα σε πω προμότορα,η εσυ εμένα.Αν όλοι είχαμε τα ιδια γούστα,θα τρώγαμε τα ίδια φαγητά,θα φοράγαμε τα ίδια ρούχα,θα οδηγούσαμε το ίδιο αυτοκίνητο,κλπ.Ο καθένας ενημερώνεται,εξετάζει και επιλέγει....
Καλό Πάσχα συναγωνιστά.....

esx

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
1
ποιες κορασιδες δινουν κουλουρι στο εν λογο μαγαζι???

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
521
Πόντοι
306
Πήγα στο μαγαζί σήμερα το απόγευμα.
Στην πόρτα η Άννα χαμογελαστή. Ζήτησα κατευθείαν τη θεά Χριστίνα.
Τους τελευταίους 4-5 μήνες έχω φάει τόσο τρελλό κόλλημα που δεν μπορώ να πάω με άλλη.

Μη μασας ασε να λενε η κοπελα το εχει και το κατεχει

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Θέλω να εξηγήσω γιατί επιμένω τόσο πολύ στη Χριστίνα.
Από το 2008 που παρακολουθώ το site και ενημερώνομαι με ευλάβεια, έχω κάνει αρκετές επισκέψεις σε μασατζίδικα.
(Όχι σε studio γιατί θεωρώ τις υπηρεσίες πολύ τυποποιημένες εκεί - σαν fast food)
Πήγαινα πρώτα από όλα για να δω τις κοπέλες για τις οποίες γράφονταν σούπερ κριτικές.
Περνούσα μέσα για πρόγραμμα ελάχιστες φορές.
Δεν έγραφα κριτική γιατί δεν ήθελα να εκθέτω τις κοπέλες (έτσι το έβλεπα).
Είχα πολύ συγκεκριμένα γούστα και ήμουν τελείως απόλυτος σε αυτά.
Μου άρεσαν οι νταρντάνες (προς χοντρές) π.χ. Μαρία Ρουμάνα (Στουρνάρη 29), Βίκυ-Ρομίνα (Μάρνης 28-Συγγρού 29-Πατησίων 160)
Παρατήρησα λοιπόν το εξής: Όσες φορές πήγαινα με κάποια και περνούσα καλά,
θυμόμουν για 1 μέρα μετά τι έγινε στη φάση, και μετά σχεδόν έσβηνε από τη μνήμη μου η εμπειρία.
Για αυτό το λόγο και δεν είχα όρεξη να πάω 2η φορά με την ίδια κοπέλα.
Με τη Χριστίνα είναι τόσο δυνατή η εμπειρία, το ζει τόσο πολύ αυτό που κάνει, και έχει τέτοια ενέργεια
που και 1 βδομάδα μετά είναι όλα τόσο ζωντανά στο μυαλό μου, σαν να έγιναν πριν από 5 λεπτά.
Πριν 1,5 μήνα περίπου πήγαμε με ένα φίλο μου (που του τα είχα πρήξει με τη Χριστίνα) και μπήκαμε και οι 2 μαζί στο δωμάτιο.
Διαπιστώσαμε και οι 2 το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών.
Πέρυσι, λόγω της οικονομικής κρίσης, και με την κατάθλιψη που μας δημιουργούν όλα αυτά που ζούμε κάθε μέρα,
ήμουν έτοιμος να σταματήσω τελείως το σπορ, μέχρι τη στιγμή που κάποιος εδώ έγραψε για την κοπέλα.
Ευχαριστώ για μια ακόμα φορά το site για την το τρομερό λειτούργημα που κάνει.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Σήμερα το μεσημέρι που πέρναγα από κει είδα τον παππού στην είσοδο να κάνει τον θαλαμοφύλακα.
Λόγω χρόνου δεν ανέβηκα να δω το ροστερ.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
εγω οποτε παω ο παππους κοιμαται :2funny:
test drive με λια :dancing: καλο μιλφ με δυνατο μασαζ και ζουμερη μπριζολιτσα στα καρβουνα....  :knockinb:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Μη μασας και μην κωλώνεις.....είπες τη γνώμη σου,σεβαστή είναι,ασε τους άλλους να σχολιάζουν....οσοι έχουμε πάρει τη Χριστίνα,μεταξύ των οποίων και εγώ,έχουμε διαμορφώσει την δική μας άποψη.Προσωπικά δεν μου άρεσε,ούτε σαν εμφάνιση,ούτε σαν υπηρεσίες....πολύ δεύτερη.....αντίθετα,η Βίκυ είναι μία κλάση παραπάνω....
Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι εγω θα σε πω προμότορα,η εσυ εμένα.Αν όλοι είχαμε τα ιδια γούστα,θα τρώγαμε τα ίδια φαγητά,θα φοράγαμε τα ίδια ρούχα,θα οδηγούσαμε το ίδιο αυτοκίνητο,κλπ.Ο καθένας ενημερώνεται,εξετάζει και επιλέγει....
Καλό Πάσχα συναγωνιστά.....
εγω παλι θεωρω πρωτη την χριστινα σαν σερβις και δευτερη τη βικη παρολο που η βικη ειναι πιο ωραια
η χριστινα σε μενα εβγαλε το κατι παραπανω!

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θέλω να εξηγήσω γιατί επιμένω τόσο πολύ στη Χριστίνα.
Από το 2008 που παρακολουθώ το site και ενημερώνομαι με ευλάβεια, έχω κάνει αρκετές επισκέψεις σε μασατζίδικα.
(Όχι σε studio γιατί θεωρώ τις υπηρεσίες πολύ τυποποιημένες εκεί - σαν fast food)
Πήγαινα πρώτα από όλα για να δω τις κοπέλες για τις οποίες γράφονταν σούπερ κριτικές.
Περνούσα μέσα για πρόγραμμα ελάχιστες φορές.
Δεν έγραφα κριτική γιατί δεν ήθελα να εκθέτω τις κοπέλες (έτσι το έβλεπα).
Είχα πολύ συγκεκριμένα γούστα και ήμουν τελείως απόλυτος σε αυτά.
Μου άρεσαν οι νταρντάνες (προς χοντρές) π.χ. Μαρία Ρουμάνα (Στουρνάρη 29), Βίκυ-Ρομίνα (Μάρνης 28-Συγγρού 29-Πατησίων 160)
Παρατήρησα λοιπόν το εξής: Όσες φορές πήγαινα με κάποια και περνούσα καλά,
θυμόμουν για 1 μέρα μετά τι έγινε στη φάση, και μετά σχεδόν έσβηνε από τη μνήμη μου η εμπειρία.
Για αυτό το λόγο και δεν είχα όρεξη να πάω 2η φορά με την ίδια κοπέλα.
Με τη Χριστίνα είναι τόσο δυνατή η εμπειρία, το ζει τόσο πολύ αυτό που κάνει, και έχει τέτοια ενέργεια
που και 1 βδομάδα μετά είναι όλα τόσο ζωντανά στο μυαλό μου, σαν να έγιναν πριν από 5 λεπτά.
Πριν 1,5 μήνα περίπου πήγαμε με ένα φίλο μου (που του τα είχα πρήξει με τη Χριστίνα) και μπήκαμε και οι 2 μαζί στο δωμάτιο.
Διαπιστώσαμε και οι 2 το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών.
Πέρυσι, λόγω της οικονομικής κρίσης, και με την κατάθλιψη που μας δημιουργούν όλα αυτά που ζούμε κάθε μέρα,
ήμουν έτοιμος να σταματήσω τελείως το σπορ, μέχρι τη στιγμή που κάποιος εδώ έγραψε για την κοπέλα.
Ευχαριστώ για μια ακόμα φορά το site για την το τρομερό λειτούργημα που κάνει.

τι λες ρε φιλε ???? δεν εγραφες για να μην εκθεσεις τις κοπελες ????? σιγα ρε μην κυκλοφορισει οτι πηδιουνται .  αντε διαβασε να ενημερωθεις και ασε εμας τους μαλ.....ς να γραφουμε .  σιγα ρε τις παρθενες !!! ακου τον αλητη  , με τσαντισε μεσημεριατικα .......

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρε μηπως εισαι η χριστινα η ιδια και κανεις προμο !!!!!???????

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.209
Πόντοι
4.365
Μάγκες, για τη Χριστίνα ξέρουμε τίποτα?  :2funny: :2funny: :2funny:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
βρεθηκα τις προαλες αθηνα κ ειπα να παω κ γω στη περιβοητη χριστινα

καλη σε ολα αλλα για τα δεδομενα της αθηνας μαλλον,

γιατι για θεσσαλονικη ειναι μια μετρια κοπελα

οσο γιαυτους που τη κανουν θεα αν βεβαια δεν ειναι η ιδια η χριστινα

γιατι αποτι μου ειπε μπαινει  κ εδω κ σε ενα αλλο ;)

αν αυριο ζηταει κατοσταρικο μη σας φανει παραξενο

τελος να ευχαριστησω το φιλαρακι που μου εκανε τις συστασεις

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Λοιπόν ξαναγράφω για να σας πω ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ. Είμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ FAN ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ.
Δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη η ίδια να κάνει διαφήμιση στον εαυτό της.
Υπερασπίζομαι (σαν τον Ρομπέν των Δασών) και βλέπω με πολλή αγάπη όσες κοπέλες είναι φιλότιμες στο χώρο.
Τις λίγες αυτές φορές που πήγα σε μασατζίδικα, δεν είχα κάτι το καινούργιο να πω στο site.
Τα είχατε γράψει όλα και με είχατε καλύψει πλήρως. Όταν έχω κάτι σοβαρό να πω γράφω.
Όταν βλέπω γυναίκες που μας θεωρούν μαλάκες τότε ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ και γράφω (π.χ. έχω γράψει για τη ''Γλυκιά Άρτεμη'' στην Καλλιθέα.)
Επίσης όταν βλέπω μαγαζιά που μας θεωρούν μαλάκες-κορόιδα πάλι γράφω (π.χ. Θησέως 27α στο Μαρούσι).
Όταν λοιπόν βλέπω μια κοπέλα που πραγματικά ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ για να περάσουμε καλά γιατί να μην γράψω;
Από το ίδιο μαγαζί έχω πάει με τη Βίκυ (όταν ήταν στη Μπουμπουλίνας). Κουκλάρα, καθαρή και φιλότιμο κορίτσι.
Αλλά μπροστά στη Χριστίνα, όλες οι άλλες εμπειρίες είναι δεύτερες στο μυαλό μου. Αυτά.

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1

ετσι μπραβο εμεις διαμορφωνουμε τις τιμες δε λεω το καλο πρεπει να λεγετε και να το επικροτουμε αλλα προσοχη τα μυαλα τους ειναι ηδη φουσκωμενα μην τα φουσκονουμε κιάλλο

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6

[glow=red,2,300]καλη σε ολα αλλα για τα δεδομενα της αθηνας μαλλον,

[/glow]

Δεν ξερω αν τα λαδοκοριτσα στη θεσσαλονικη ειναι επιπεδου studio,αλλα ξερω ομως οτι για φουλ δινετε παραπανω απο 80  ;)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287

καλη σε ολα αλλα για τα δεδομενα της αθηνας μαλλον,

Ωραίες κοπέλες στην Θεσσαλονίκη δε λέω,αλλά είναι καλύτερα να κυκλοφορείς στην πόλη για να βγάλεις γκόμενα κανονική(με την πείνα που έχει πέσει,στην πέφτουν αυτες),γιατί στα μασαζ,πέφτει τρελή εκμετάλευση στους πελάτες.Οι κατοστάρες πάνε και έρχονται,κι άμα δεν ξέρεις κιόλας βράστα..,χώρια που έχουν και την μαλακισμένη αντίληψη με το τηλεφωνικό ραντεβού.ΑΑΑ δεν έχεις πάρει τηλέφωνο...αμα θες το τελευταίο πατσαβούρι το μαγαζιού που είναι εύκαιρο(όλα τα αλλα ρεζερβέ,ακομα και άδειο να ειναι το μαγαζί),αλλιώς όξω απο την πόρτα,λες και εγώ ειμαι υποχρεωμένος να έχω τον κατάλογο των μασαζατζίδηκων σε όλη την ελληνική επικράτεια όταν ταξιδεύω.Μαύρο σε όλους στο βορρά,σφινάκια κερασμένα σε όλα τα κλαμπάκια και μπυρίτσες στα ροκάδικα με τα δίμετρα τα κοριτσόπουλα.Ουστ αλβανορουμανοξεπέτες...ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ  :2funny: :2funny: :2funny:

Sette

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σε βόλτα μου στα μαγαζιά της Στουρνάρη(προπερασμένο Σάββατο) πέρασα και από το συγκεκριμένο.Όσες κοπέλες είδα δε με ενθουσίασαν και κατέληξα στο Σ63(πιο πολλές και ωραίες κοπέλες).Έφαγα κόλημα όμως με την κοπέλα της υποδοχής.Έχω ελπίδα να κάνω πρόγραμμα με αυτή?Το όνομά της?Θυμάμαι οτι ήταν ψηλή και ''δεμένη''.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.223
Πόντοι
46.232
Σε βόλτα μου στα μαγαζιά της Στουρνάρη(προπερασμένο Σάββατο) πέρασα και από το συγκεκριμένο.Όσες κοπέλες είδα δε με ενθουσίασαν και κατέληξα στο Σ63(πιο πολλές και ωραίες κοπέλες).Έφαγα κόλημα όμως με την κοπέλα της υποδοχής.Έχω ελπίδα να κάνω πρόγραμμα με αυτή?Το όνομά της?Θυμάμαι οτι ήταν ψηλή και ''δεμένη''.
σορρυ φιλαρακι αλλα θα διαφωνησω,η χειροτερη στο σ47 ειναι καλυτερη απο ολες στο σ63,στο μονο που θα συμφωνησω οτι στο σ63 εχει ποιο πολες κοπελες....

Sette

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν και γούστα είναι αυτά, υπάρχει συναγωνιστής που μπορεί να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα μου(SPORT200).ίσως να έτυχε εκείνη τη μέρα.Έχει κανείς πληροφορίες για τη γυναίκα της υποδοχής?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom