Καθυστερημένο review για το εν λόγο ίδρυμα.(1 εβδομάδος περίπου)
Στην υποδοχή του μαγαζιού η Βίκυ, ευγενέστατη, γλυκύτατη, και γενικά σου βγάζει το"κάτι πονηρό"αυτή η κοπέλα.
Παρέλαση από Χριστίνα, Λία, και άλλο ένα τεμάχιο που μου διαφεύγει τώρα το όνομα του.
Ενώ έχω διαβάσει πολλά καλά για την Χριστίνα, αυτή που μου έκανε "κλίκ" ήταν η Λία!!! (τα θαυμαστικά είναι επειδή εγώ με milf ....δεν, γενικώς)
Η Λια είναι περίπου τα 40, μετρίου αναστήματος, καστανά σκούρα μαλλιά και μάτια, κανονικό σώμα, από χώρα της πρώην ΕΣΣΔ.
Στα ενδότερα τώρα, είναι πολύ ευγενική, και κατέχει το άθλημα αρκετά καλά. Βασικά είχα καιρό να μου κάνουν τέτοιο μασάζ, και αυτό με εξέπληξε ευχάριστα. Αρκετά δυνατό, χωρίς όμως να σου βγάλει τα υγρά, και με καλή τεχνική στα τεντώματα των μυών.
Περίπου το 20λέπτο κράτησε αυτό, και μετά ξεκίνησε ένα αισθησιακό μασάζ, με πολύ ωραία καυλό-τριψίματα όλων των περιοχών.
Με έκανε turbo σε μικρό χρονικό διάστημα, εφόσον ξέρει τι πρέπει να κάνει για να σε καυλώσει πραγματικά!
Είναι αρκετά δεκτική σε όλα ;), και έχει και καλή πρωτοβουλία κινήσεων. Επίσης είναι πολύ καθαρή.
Πίπα βαθιά και υγρή
, δάκτυλα δέχτηκε παντού, και έδειχνε πράγματι να το ευχαριστιέται.
Σφυροκόπημα αρκετής ώρας
με πολλές εναλλαγές στάσεων
, αδιαμαρτύρητα από πλευράς της, και κατάθεση στα βαθιά
!!!
Στα μείον τώρα, είναι η χαλαρή κοιλιά(2 γέννες), το επίσης χαλαρό στήθος (αν και 3αρι) αλλά με σφικτά πόδια και σφικτές "τρυπούλες"... όλες!!!
Εάν δεν σε πειράζουν τα σωματικά "ελαττώματα" από τις χαλαρώσεις που προανέφερα, πραγματικά αξίζει η γυναίκα και με το παραπάνω. (άστη με το σουτιέν και το σρτιγκάκι...
)
Πολύ καλή εμπειρία για εμένα, και αξίζε με το παραπάνω .